Curke dobro jutro! Evo i ja pri kavi!
Agness od srca cestitam ❤️❤️ Pepita prekrasno za curu i sto znaci taj '2109', naime tad ja slavim 30ti 😂 ja sam jutros od 5.30 na nogama da stignem prva na pregled i 9+6, imamo 2,5 cm.
Sanjarka draga, neman ni ja simptoma do navecer kad mi se pocne okrecat zeludac, a to je pocelo tek u 6ti tjedan trudnoce. Dotad sam imala uobicajene simptome pms-a (koza bljak, bolnije grudi i bijeli lagani iscjedak, blago veca temp)sa malo izrazenijim umorom, al tad su bile i one brutalne temperature! Znam zaista kako je, ja sam isto analizirala sve simptome, al brate sto zena, sto simptoma, to je vise za cakulu i opustanje nego cemo ista saznat iz toga. Evo, spomenila sam vecu temp (ja sam uvik imala pred stvari 37.2) uglavnom u periodu pred mengu (nisam jos znala da sam trudna) me prijateljica zagrlila i pitala sta sam tako vruca da jesam li zafibrala, ona je imala dojam da je ta temp veca. Koza mi je bila nekako vruca. Eto, zabave na sve strane!

Bambola 2.5cm mrva mala , prekrasno jel imaš jake mučnine?
ma da sve znam, nema smisla ništa analizirat jer možeš sto čuda zabrijat, samo što kad se neke stvari jače od nas, bar od mene jesu, onda ko luđakinja neka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pa eto, te mukice i neka odvratnost na mirise mi je pocela tek tamo u kraj 6og tjedna. Zasad jedino jaja bas ne mogu podnit (a voljela sam ih doruckovat), mene mucnine uhvate navecer i ta neka glupa malaksalost. Ujutro sam ko raketa! Isto tako, tek tamo u 6ti tjedan je poceo taj blago zuti iscjedak, dotad samo onaj klasicni bijeli karakteristican za predmenstrualno razdoblje. Sanjam sarme i kiseli kupus! Sanjam! Jedva cekam se napucat sarmi i onda ko piton se izvalit i hibernirat 😂e da, i ja sam ti poznata da sam piskila ranije test i bija je negativan i onda nakon kasnjenja od osam dana nisam virovala pozitivnom testu, nego sam trcala po jos tri testa. Kad smo kod blesavog ponasanja...😁

Meni jedino lakše što nisam jedina blesava ma podsvjesno znam da je vrlo vjerovatno prerano piškit na 10dpo, al šta ja znam nekako mi je minus potvrdio moj osjećaj. sad sam mirnija, kad me uhvati nemir moram piškit da me prizemlji malo
heheh nasmijala si me sad sa sarmom i kupusom eh ti trudnički hormoni

O da, znam tu bolest analize i piskenja. Pa dok god ti to ne stvara opterecenje i pritisak, zabavljaj se, al shvati to ka zabavu. Ja sam se dovela bila do toga da sam se ozbiljno rugala samoj sebi, al meni je u mojoj glavi bilo okej 😂
O da, znam tu bolest analize i piskenja. Pa dok god ti to ne stvara opterecenje i pritisak, zabavljaj se, al shvati to ka zabavu. Ja sam se dovela bila do toga da sam se ozbiljno rugala samoj sebi, al meni je u mojoj glavi bilo okej 😂
Slažem se, za sada je zabava pa dok je tako, radit ću što mi dođe
Minions super da je glavobolja prošla

Jutro! 😊 Evo danas sam ko nova, nema više glavobolje! Akcija je pomogla,al me u noći probudilo nabijanje glave na drugoj strani glave,al je do jutra prestalo!
Mimica24 znam kako je to s glavoboljama i migrenom, najgore dok me uhvati jaka onda bi najradje glavom u zid udarala! Al kako si i sama rekla dok je izdržljiva akcija pomogne,tako je i meni sinoć!
Pepita aaa čestitam na curici, lijepo je čitati tvoje postove,tu si uvijek dobrodošla! 😘
Paula5 akcija,akcija.. ovaj ciklus je tvoj! 😘

Miska super da si obavila pregled,tamo će ti sigurno pomoći da dođeš do svoje bebice! A sad akcija, možda je taj ciklus dobitan! Drzim fige! 😘😘😍
Sanjarka možda je prerano za test,al neka si ga napravila ako ti je tako došlo.drži se, još nada postoji! Navijam za plusić! 😍😘
😘
Bambola aaa. Slatko, čuvaj i mazi svoju mrvicu u buši! 😘😘😍

Hvala Minions

Jutro cure
Sanjarka nadam se da si prerano napravila test i da ces ga morati ponoviti kroz par dana
Ja bi trebala danas dobiti mengu, a tako se i osjecam
Cicke me bole za poludit i stalno sam gladna, nadam se da mi to nije od folne
Pozdrav svim curkama i drzim svima fige za plus ili II na testu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji