Jutro! 😊 Evo danas sam ko nova, nema više glavobolje! Akcija je pomogla,al me u noći probudilo nabijanje glave na drugoj strani glave,al je do jutra prestalo!
Mimica24 znam kako je to s glavoboljama i migrenom, najgore dok me uhvati jaka onda bi najradje glavom u zid udarala! Al kako si i sama rekla dok je izdržljiva akcija pomogne,tako je i meni sinoć!
Pepita aaa čestitam na curici, lijepo je čitati tvoje postove,tu si uvijek dobrodošla! 😘
Paula5 akcija,akcija.. ovaj ciklus je tvoj! 😘
Miska super da si obavila pregled,tamo će ti sigurno pomoći da dođeš do svoje bebice! A sad akcija, možda je taj ciklus dobitan! Drzim fige! 😘😘😍
Sanjarka možda je prerano za test,al neka si ga napravila ako ti je tako došlo.drži se, još nada postoji! Navijam za plusić! 😍😘
😘
Bambola aaa. Slatko, čuvaj i mazi svoju mrvicu u buši! 😘😘😍
Hvala Minions
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure
Sanjarka nadam se da si prerano napravila test i da ces ga morati ponoviti kroz par dana
Ja bi trebala danas dobiti mengu, a tako se i osjecam
Cicke me bole za poludit i stalno sam gladna, nadam se da mi to nije od folne
Pozdrav svim curkama i drzim svima fige za plus ili II na testu
Paula, u meni se kad sam sjela u auto probudilo jos sto pitanja, al totalno sam tamo zablokirala i otupila.. ni meni nije jasno zasto ne mogu uzeti te tablete odmah pocetkom novog ciklusa nego moram cekat tek onaj u 10 mjesecu..al mislim da je rekao iz razloga sto cu tek sad napravit hormonske pretrage pa da onda dodem kod njega kad budem imala i te rezultate pa da obavimo sva tri pregela odjednom, tj da on procjeni hormone, kako djeluje terapija tim tabletama i kako se spermici ponasaju unutra. Cisto da me ne sece i pregledava 100 puta jer je to isto dosta stresno (kazem ti da sam jucer htjela pobjec haha)!!
Sto se tice ove ovulacije koja je po mojoj procjeni danas, normalno pokrivamo akcijom samo bez te terapije.
Samo mi jos nije jasno zasto recimo nije spominjao nikakve briseve ili provjeru prohodnosti jajovoda?!! Eto kad se ja glupaca sjetim pitanja kad dodem doma..ali valjda zna on sto radi!!
Sanjarka, Minions pokrili smo u utorak i sinoc i jos cemo danas pa mozda necu ni trebat te tablete hahah, al eto nekako se ne sekiram previse kad sad imam dogovoreno sve za sljedeca dva ciklusa..ako bude ovaj super ako ne valjda ce terapija pomoc ili ce se nac problem neki pa cemo ga nekako rijesit, vazno da smo krrenuli negdje.
Miska kad si radila zadnje briseve? Prohodnost jajovoda ti oni ostave za kraj jer se radi na radiologiji. Ja imam taj vodenast/kobasicast jajovod i trebala sam ic kod gin specijaliste (spec bas za taj hydrosalpinx i poteskoce sa zacecem)tamo u deseti misec, gdje bi me on najvjerojatnije uputija na radiologiju, pa onda vidit da li propuhivat ili odstranit. Al me moja gin odma bila poslala na tumorske markere, briseve, papa, kompletnu krvnu sliku i urin. Kad je sve bilo okej, rekla mi da sacekam iza sezone, al ja eto na taj drugi jajovod ostala trudna. Znam da je prija, prije Klomifena isla vidit svoje jajne stanice i spermice i jednom cak posli odnosa je morala ostat lezat pola sata i onda doc kod gin. Jajovodi dodju na kraju, ako nema fizicke mane.
I da, znam da je uzasno opterecenje kad ides u kliniku za neplodnost. Al razmisljajte da je to samo naziv. Oni bilo sta potrpaju u neplodnost i necemo odma na najcrnji scenarij. Kad me ova poslala vadit tumorske markere, ja sam se oduzela. Umirala do nalaza, al oni preko tih nalaza gledaju i te neke upale, a ne nuzno odma najcrnje. Znam da nije lijepo, al razmisljaj da je to klinika za odgovore i pomoc! Zelim ti od srca sve najbolje!
Lei nadam se da će te m zaobići! 😘
Miska samo pozitivno, naravno da ćeš preživit. Nisi jedina koja je otišla tamo, znam nekolicinu koji su išli il samo na preglede il na umjetnu sad uz sebe imaju klince. Zato te klinike i jesu da pomognu ako nam zatrebaju,a ne da ih gledamo!😉 hrabra si ti,samo tako naprijed dok ti se ne ostvari cilj,a to je da držiš tvoju bebu u naručju! 😍 uz tebe smo!
Sortiraj odgovore
Najstariji