Minions i mene glava boli cijeli dan . Kod mene su migrene pa kad uhvati ne popušta 3 dana i nema lijeka ni tuša koji će pomoći
Minions i mene glava boli cijeli dan. Kod mene su migrene pa kad uhvati ne popušta 3 dana i nema lijeka ni tuša koji će pomoći
Nisam dovršila misao hehe..pogubim se pri samoj pomisli na akciju. Akcija mi još najbolje pomogne kad nije baš prejaka bol,lijepo se cijela opustim .

Ajmeee agneeesssss! Pa to su prekrasne vijesti!!!!! Cestitam ti draga :) :) sjecam se tvog jednog posta, bas si bila potonula i tuzna i ovo je bas bas jako lijepa vijest. Sad jos koji dan da ti dode do mozga da si stvarno trudna :) uzivaj kod kuce, konacno, pazi na sebe i malu mrvicu i pridruzi nam se na proljetnim bebama! Muz nije bio ni svjestan kakav ga poklon ocekuje doma :)

Pozdrav stare trudilice i dobrodošle nove iskreno pomalo se gubim ovdje u postovima koliko vas je hehe,ali bitno je da znate da sam i dalje sa vama i da vas pratim i da vam želim plusić kao što sam ga željela i samoj sebi
Agness čestitaaaam
Trudilice da vas ne nabrajam sve redom imate pozdrav i veliku pusu od mene i moje djevojčice
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Agness draga cestitam ti od srca!! Nema te i onda puf, najljepsa moguca vijest! Zaista mi je drago..
O pepita dobit cemo malu princezu..!! Jeee... Kako se osjecas, jel te izmorio prosli tjedan?
Pupa, Bambola, mama veliki poljubac vasim mrvicama!! Maja58 i viky su nas zaboravile...
Miska cini mi se ok taj pregled, al nije mi jasno zasto necete ovaj mjesec pokusati ako ti je O za dva dana? Nadam se da neces dugo morati ici tamo..
Frufi kakvo je stanje? Navijam.... I ja cu kad popijem prenetal, imam jos manje od pola, preci samo na folnu. Uz femisan a i cajeve (i moj magnezij i vit D), mislim da je to dovoljno. A i skupe su.
MalaNo veselo iscekujem s tobom kraj ovog ciklusa, nadam se onom najljepsem...
Lei, Sanjarka, Maja ajmo sa tim plusicima...
Sanjarka u kozmu imas samo first sign (bar u nasem). Imas dvije trakice ili jedan u plastici, 30 kn. U dm-u imas njih i clearblue. Najbolje u ljekarni, puno veci izbor i jeftiniji su. A i razlika je cak po 10-15 kn za isti test u dvoje ljekarne.. njuskaj malo ako imas izbora..
Svako jutro nam dignes raspolozenje prvom porukom, ja do 8 grizem, ali zato navecer do koje doba zvjerlam..
Minions, lelly, orhideja, mimica, zabica
Peppepula i ja u istom danu ciklusa, usle u 8dc.. jos malo pa krecemo.. draga
Babygirl kako si nam ti? Jeste skupa napokon?
I najveca pusa mojoj dragoj luKi i njenom malom princu sta ima kod tebe draga?
Pusa i svima koje nisam nabrojila i sretnoooo!!
Frufi...vidis Agness nam je dokaz da kad najmanje mislis da bi moglo bit, bude :) Doc cemo I mi na res.
Miska, meni taj pregled zvuci obecavajuce. Navalite odmah....aakcija :) Drzim fige danje doslo tvoje vrijeme!
Ima nas, ima ovdje, toliko da mozemo izazvati baby boom.
Ima li koja cura da iscekuje u ovih par dana, malo sam se pogubila!
Frufi…vidis Agness nam je dokaz da kad najmanje mislis da bi moglo bit, bude :) Doc cemo I mi na res.
Miska, meni taj pregled zvuci obecavajuce. Navalite odmah….aakcija :) Drzim fige danje doslo tvoje vrijeme!
Ima nas, ima ovdje, toliko da mozemo izazvati baby boom.
Ima li koja cura da iscekuje u ovih par dana, malo sam se pogubila!
Hvala ti na podrsci, nadam se da je tako kako kazes.
Meni je totalno bio zbunjujuc ali mislim da to i nije neka cudna reakcija, tko to voli ici po doktorima a pogotovo u kliniku za nepolodnost!?, ipak je to dosta osjetljivija stvar u odnosu na recimo popravak zuba ali prezivit cu nekako, sve za plusic!

url=https://lilypie.com]
Agness, mi se još nismo ovdje čule, ali velike čestitke na bebici :) Javi reakcije muža
Sanjarka88 i ostale koje čekate dan odluke, još ništa?
Što se tiče glavobolje, slažem se da akcija, kak mi to tu unutar grupe zovemo, zaista pomaže.
Ima nešto u tome, ali mislim da psiha najviše.
Ostale trudilice koje očekujete M kao ja, sljedeći ciklus mora biti naš.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobro jutro! Tko je za kavicu??
MajaSocka koliko znam Sanjarka,Zabica i ja smo u iscekivanju,sve cemo znati kroz par dana
Dobro jutro! Tko je za kavicu??
MajaSocka koliko znam Sanjarka,Zabica i ja smo u iscekivanju,sve cemo znati kroz par dana
evo ja taman pijuckam svoju Ima li nas još koje čekamo m ove dane? ajmo cure sve zalipite ticker u potpis da vas možemo pratiti

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dobro jutro drage moje
28dc,10dpo, temp 36,8 test negativan da da rekla sam prvi put piškim 1.9 al uhvatio me jutros nemir i morala sam nešto popiškit imala sam kutijicu first sign trakica, pa eto.... ugl. nisam razočarana, nekako jednostavno nemam osjećaj da sam t.
Simptoma više nemam nikakvih za ništa.
MajaSocka možda ti je osjećaj dobar, držim fige
Miska super da si probila led i obavila taj prvi pregled, ajmo pokrijte o
peppe nek sezona prođe, pa ćemo se tipkat
Agness kako je muž reagirao?
Vidim klokanice nisu žene koje se od akcije izvlače zbog glavobolje, već istu liječe akcijom
Pepita stižeeee djevojčica, prekrasno
Frufi ima li što nova?
Paula draga a što ću kad već od 7h buljim u kompjuter, da se bar malo opustim uz vas.... još malo pa akcija, čekamo na baba boom na temi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji