Frufi...vidis Agness nam je dokaz da kad najmanje mislis da bi moglo bit, bude :) Doc cemo I mi na res.
Miska, meni taj pregled zvuci obecavajuce. Navalite odmah....aakcija :) Drzim fige danje doslo tvoje vrijeme!
Ima nas, ima ovdje, toliko da mozemo izazvati baby boom.
Ima li koja cura da iscekuje u ovih par dana, malo sam se pogubila!
url=https://lilypie.com]
Agness, mi se još nismo ovdje čule, ali velike čestitke na bebici :) Javi reakcije muža
Sanjarka88 i ostale koje čekate dan odluke, još ništa?
Što se tiče glavobolje, slažem se da akcija, kak mi to tu unutar grupe zovemo, zaista pomaže.
Ima nešto u tome, ali mislim da psiha najviše.
Ostale trudilice koje očekujete M kao ja, sljedeći ciklus mora biti naš.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobro jutro! Tko je za kavicu??
MajaSocka koliko znam Sanjarka,Zabica i ja smo u iscekivanju,sve cemo znati kroz par dana
Dobro jutro drage moje
28dc,10dpo, temp 36,8 test negativan da da rekla sam prvi put piškim 1.9 al uhvatio me jutros nemir i morala sam nešto popiškit imala sam kutijicu first sign trakica, pa eto.... ugl. nisam razočarana, nekako jednostavno nemam osjećaj da sam t.
Simptoma više nemam nikakvih za ništa.
MajaSocka možda ti je osjećaj dobar, držim fige
Miska super da si probila led i obavila taj prvi pregled, ajmo pokrijte o
peppe nek sezona prođe, pa ćemo se tipkat
Agness kako je muž reagirao?
Vidim klokanice nisu žene koje se od akcije izvlače zbog glavobolje, već istu liječe akcijom
Pepita stižeeee djevojčica, prekrasno
Frufi ima li što nova?
Paula draga a što ću kad već od 7h buljim u kompjuter, da se bar malo opustim uz vas.... još malo pa akcija, čekamo na baba boom na temi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke dobro jutro! Evo i ja pri kavi!
Agness od srca cestitam ❤️❤️ Pepita prekrasno za curu i sto znaci taj '2109', naime tad ja slavim 30ti 😂 ja sam jutros od 5.30 na nogama da stignem prva na pregled i 9+6, imamo 2,5 cm.
Sanjarka draga, neman ni ja simptoma do navecer kad mi se pocne okrecat zeludac, a to je pocelo tek u 6ti tjedan trudnoce. Dotad sam imala uobicajene simptome pms-a (koza bljak, bolnije grudi i bijeli lagani iscjedak, blago veca temp)sa malo izrazenijim umorom, al tad su bile i one brutalne temperature! Znam zaista kako je, ja sam isto analizirala sve simptome, al brate sto zena, sto simptoma, to je vise za cakulu i opustanje nego cemo ista saznat iz toga. Evo, spomenila sam vecu temp (ja sam uvik imala pred stvari 37.2) uglavnom u periodu pred mengu (nisam jos znala da sam trudna) me prijateljica zagrlila i pitala sta sam tako vruca da jesam li zafibrala, ona je imala dojam da je ta temp veca. Koza mi je bila nekako vruca. Eto, zabave na sve strane!
Bambola 2.5cm mrva mala , prekrasno jel imaš jake mučnine?
ma da sve znam, nema smisla ništa analizirat jer možeš sto čuda zabrijat, samo što kad se neke stvari jače od nas, bar od mene jesu, onda ko luđakinja neka
Pa eto, te mukice i neka odvratnost na mirise mi je pocela tek tamo u kraj 6og tjedna. Zasad jedino jaja bas ne mogu podnit (a voljela sam ih doruckovat), mene mucnine uhvate navecer i ta neka glupa malaksalost. Ujutro sam ko raketa! Isto tako, tek tamo u 6ti tjedan je poceo taj blago zuti iscjedak, dotad samo onaj klasicni bijeli karakteristican za predmenstrualno razdoblje. Sanjam sarme i kiseli kupus! Sanjam! Jedva cekam se napucat sarmi i onda ko piton se izvalit i hibernirat 😂e da, i ja sam ti poznata da sam piskila ranije test i bija je negativan i onda nakon kasnjenja od osam dana nisam virovala pozitivnom testu, nego sam trcala po jos tri testa. Kad smo kod blesavog ponasanja...😁
Meni jedino lakše što nisam jedina blesava ma podsvjesno znam da je vrlo vjerovatno prerano piškit na 10dpo, al šta ja znam nekako mi je minus potvrdio moj osjećaj. sad sam mirnija, kad me uhvati nemir moram piškit da me prizemlji malo
heheh nasmijala si me sad sa sarmom i kupusom eh ti trudnički hormoni
O da, znam tu bolest analize i piskenja. Pa dok god ti to ne stvara opterecenje i pritisak, zabavljaj se, al shvati to ka zabavu. Ja sam se dovela bila do toga da sam se ozbiljno rugala samoj sebi, al meni je u mojoj glavi bilo okej 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji