Zna li tko koji test za trudnoću se prodaje u kozmu?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Agness cestitam ti od sveg srca, i da ti trudnoca prodje u beskrajnoj sreci, i da su ti suze uvijek samo radosnice, ako mi vjerujes i meni teku,bas me tvoj post raznjezio, ahhh bas sam ovih dana preeeeeosjetljiva
. Cuvaj svoj mali paketic i uzivaj
Zeli drugom sto i sebi :*
Joj Agness cestitam cestitam do neba cestitam. Preljepo, preljepo! Sjecam se kad si pisala kada ce vise, kako nikako ne ide I nadala si se sa sezone doc s plusicem I eto jesi. Ma Bravooo. ...aajde malo detalja, bas mi je dragoooo!
Frufi cuda se dogadaju, ja u cuda vjerujem. Al smijat cu se ako upali ovaj mjesec kad skoro nema sanse.
Danas mi je tek 20dc a 3dpo tako da tesko da I da je T tesko da bi simptoma bilo...aal eto kao sta sam rekla pere me neki osjecaj! Al mozda me pusti!

url=https://lilypie.com]
Obavila sam konacno taj prvi pregled. Prvo kad sam dosla, uopce mi nije bilo ugodno, skroz neki cudan osjecaj..cekala sam jedno pola sata jer sam malo uranila i stalno sam razmisljala da bi najrade pobjegla, ali sam dala osobnu pa nisam mogla haha.
Uglavnom, za doktora kazu da je odlican..ja jos nisam stekla neki dojam ni pozitivan ni negativan, samo sam razmisljala kad cu ici doma! Napravio mi je samo ultrazvuk i desni jajnik ce ovulirat kroz 2 dana, kaze da je folikul lijepe velicine i da po ovome sto vidi nema problema. Jos jednom smo dali spermu na analizu, odmah je stavio pod mikroskop i pogledali smo na monitor super brze plivace (tako dr. kaze)
Sljedece je davanje hormona za vrijeme mjesecnice a nalazi se cekaju 2 tjedna tako da ovaj mjesec jos necemo nista poduzimat, a onda sljedeci ciklus moram popit neke tri tablete za vrijeme mjesecnice koje navodno ful poboljsavaju kvalitetu jajne stanice i da je puno zena po njima zatrudnilo. Kad to popijem, ponovno idem na pregled za vrijeme plodnih dana da vidimo kako reagiraju spermici u maternici. I to je za sada to..

Agness33 stvarno sam presretna zbog tebe, sjecam se kroz sta ste sve prolazili ti i dragi pa mi je posebno drago cuti za tvoj + sada je gotova sezona i samo odmaraj i cuvaj se...
Pupa sto mislis na nas, da mi jos stignemo u proljetne bebe... ako daj boze bude uspjesan ovaj ciklus...
nove curke.... zelim vam sto i sebi...sto prije + ili II...
tipkamo se malo duze kada mi prodje sezona...za sada vas samo citam

Peppe
Hvala vam cure testic je bio danas makar sam ja to znala vec puno prije M je kasnila 11 dana simptoma nikakvih vjerojatno jer od siline posla nisam imala vremena obazirati se na njih ni osluskivati ovo svoje ludo tjelo cak ni sad kada gledam na dan O nismo imali odnose nego 2 dana prije pa sam zaista iznenadena to je jednostavno ono da kada ti je sudeno i kada dode tvoje vrijeme sve ce se poklopiti i odigrati bas onako kako treba samo treba to docekati ;) vi ste prve koje ste vijest saznale a supruga ce testic docekati navecer kad dode kuci ;)
I begin to see the good in everyone and everything <3
Vrijedne ste mi pravo bile. Ja se pruzila,krsta mi se raspadaju a mama izvela malog vani. Ovo nemam priliku cesto dozivjeti 😊 sto se muza tice....on radi na terenu, tako da se i inace samo vikendom vidjamo al eto sad su dva vikenda a i ja na gidisnjem pa mi se cini kao da smo dva zivota udaljeni jedno od drugog.
Sanjarka neznam ti za kozmo koje ima, nisam tamo nikad kupovala!
Orhideja onda odmaraj u tim trenucima!
Agness 33 aaa.. javi reakcije supruga! 😊 uživajte blaženom stanju!
Mene još glava rastura od jutra, sad idem pod tuš i u akciju, vele da to najbolje pomaže protiv glavobolje,a moram i ja vam reči da djeluje- isprobano! 😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji