Agness33 stvarno sam presretna zbog tebe, sjecam se kroz sta ste sve prolazili ti i dragi pa mi je posebno drago cuti za tvoj + sada je gotova sezona i samo odmaraj i cuvaj se...
Pupa sto mislis na nas, da mi jos stignemo u proljetne bebe... ako daj boze bude uspjesan ovaj ciklus...
nove curke.... zelim vam sto i sebi...sto prije + ili II...
tipkamo se malo duze kada mi prodje sezona...za sada vas samo citam
Peppe
Hvala vam cure testic je bio danas makar sam ja to znala vec puno prije M je kasnila 11 dana simptoma nikakvih vjerojatno jer od siline posla nisam imala vremena obazirati se na njih ni osluskivati ovo svoje ludo tjelo cak ni sad kada gledam na dan O nismo imali odnose nego 2 dana prije pa sam zaista iznenadena to je jednostavno ono da kada ti je sudeno i kada dode tvoje vrijeme sve ce se poklopiti i odigrati bas onako kako treba samo treba to docekati ;) vi ste prve koje ste vijest saznale a supruga ce testic docekati navecer kad dode kuci ;)
I begin to see the good in everyone and everything <3
Vrijedne ste mi pravo bile. Ja se pruzila,krsta mi se raspadaju a mama izvela malog vani. Ovo nemam priliku cesto dozivjeti 😊 sto se muza tice....on radi na terenu, tako da se i inace samo vikendom vidjamo al eto sad su dva vikenda a i ja na gidisnjem pa mi se cini kao da smo dva zivota udaljeni jedno od drugog.
Sanjarka neznam ti za kozmo koje ima, nisam tamo nikad kupovala!
Orhideja onda odmaraj u tim trenucima!
Agness 33 aaa.. javi reakcije supruga! 😊 uživajte blaženom stanju!
Mene još glava rastura od jutra, sad idem pod tuš i u akciju, vele da to najbolje pomaže protiv glavobolje,a moram i ja vam reči da djeluje- isprobano! 😘
Minions i mene glava boli cijeli dan . Kod mene su migrene pa kad uhvati ne popušta 3 dana i nema lijeka ni tuša koji će pomoći
Ajmeee agneeesssss! Pa to su prekrasne vijesti!!!!! Cestitam ti draga :) :) sjecam se tvog jednog posta, bas si bila potonula i tuzna i ovo je bas bas jako lijepa vijest. Sad jos koji dan da ti dode do mozga da si stvarno trudna :) uzivaj kod kuce, konacno, pazi na sebe i malu mrvicu i pridruzi nam se na proljetnim bebama! Muz nije bio ni svjestan kakav ga poklon ocekuje doma :)
Pozdrav stare trudilice i dobrodošle nove iskreno pomalo se gubim ovdje u postovima koliko vas je hehe,ali bitno je da znate da sam i dalje sa vama i da vas pratim i da vam želim plusić kao što sam ga željela i samoj sebi
Agness čestitaaaam
Trudilice da vas ne nabrajam sve redom imate pozdrav i veliku pusu od mene i moje djevojčice
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Agness draga cestitam ti od srca!! Nema te i onda puf, najljepsa moguca vijest! Zaista mi je drago..
O pepita dobit cemo malu princezu..!! Jeee... Kako se osjecas, jel te izmorio prosli tjedan?
Pupa, Bambola, mama veliki poljubac vasim mrvicama!! Maja58 i viky su nas zaboravile...
Miska cini mi se ok taj pregled, al nije mi jasno zasto necete ovaj mjesec pokusati ako ti je O za dva dana? Nadam se da neces dugo morati ici tamo..
Frufi kakvo je stanje? Navijam.... I ja cu kad popijem prenetal, imam jos manje od pola, preci samo na folnu. Uz femisan a i cajeve (i moj magnezij i vit D), mislim da je to dovoljno. A i skupe su.
MalaNo veselo iscekujem s tobom kraj ovog ciklusa, nadam se onom najljepsem...
Lei, Sanjarka, Maja ajmo sa tim plusicima...
Sanjarka u kozmu imas samo first sign (bar u nasem). Imas dvije trakice ili jedan u plastici, 30 kn. U dm-u imas njih i clearblue. Najbolje u ljekarni, puno veci izbor i jeftiniji su. A i razlika je cak po 10-15 kn za isti test u dvoje ljekarne.. njuskaj malo ako imas izbora..
Svako jutro nam dignes raspolozenje prvom porukom, ja do 8 grizem, ali zato navecer do koje doba zvjerlam..
Minions, lelly, orhideja, mimica, zabica
Peppepula i ja u istom danu ciklusa, usle u 8dc.. jos malo pa krecemo.. draga
Babygirl kako si nam ti? Jeste skupa napokon?
I najveca pusa mojoj dragoj luKi i njenom malom princu sta ima kod tebe draga?
Pusa i svima koje nisam nabrojila i sretnoooo!!
Sortiraj odgovore
Najstariji