Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    22. Kolovoz 2015. 01:10

Vecer drage moje..
    Moj 1dc prolazi, usla sam u 12 ciklus trudenja.
    Miska nemoj klonuti.. Ja slusam stalno opusti se... i hvala cure, znam da ste u pravu i zelite mi pomoci. Ali ne znam i ne mogu. Ustvari cak smatram da sam 3 tjedna ciklusa ok, a onaj iscekivanja ludim. Evo M danas stigla, a ja sam dobro. 
    Nastavljam s vrkutom, prenetalima (pijem magnezij i vitamin d kapi zbog drugih dijagnoza), lh trakicama. Mislim da cu uzeti i femisan a kapi. Jedino cu se probati suzdrzati od ranih pravljenja testova... 
    Hrabro i veselo ulazim u 12. ciklus, ako bude trebalo i 13... jer upalit ce, kad tad! 
    Mislim da se malo tko danas ne susrece sa stresom, posao, financije, itd... 
    Meni, drage moje, vi ublazavate sve to i sretna sam sto vas imam..

Cure navijam za plusice, a vama koje ne cekate da se uhvate mrvice...
    Trudnice drage najveci poljubac!! 

Mallla
    22. Kolovoz 2015. 01:29

Miska I Paula, iskreno, ako je slijedeci plus morao biti moj, a da je moguca zamjena, svim srcem bi zelila da bude vas. Toliko truda ce se isplatit, zasigurno, samo ne odustajte!

Zao mi je za pristigle M I potpisujem ovo da idu mladim curama I casnim sestrama, hehehhe nasmijah se posteno!

Zabica, dobrodosla! Drzimo fige da je to to! 

Ima netko  jos da ceka nedolazak M?

url=https://lilypie.com]

mimica24
    22. Kolovoz 2015. 07:10

Dobro jutro.Miska i Paola,samo polako,valjda za sve treba strpljenja,znam da ga imamo vrlo malo,ali kad se sve poklopi bit će plusić.
    Vjerujem da ćemo imati pravi baby boom u temi Ljetne bebe 2016 i da ćemo sve sudjelovati u tome

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2015. 07:22

Dobro jutrooooo cure 
    Dragi mora radit danas tako da ja i cura solo.

Cure nema predaje ne dopustite da vas negativne emocije povedu znate da ce biti samo strpljivo ❤

Miska meni je ta tvoja m sumnjiva jesi ponavljala testic?

Da da baby boom jedva čekam 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2015. 07:24

Maja Socka tribalo bi negdi sastavit listu tko kad ne ocekuje pa da znamo 

Paula tako je samo pozitiva ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Malano2
    22. Kolovoz 2015. 10:48

Jutro drage trudnice i trudilice, ne stignem vas citati i pisati,ali ponekad nadjem vremena da vas bar pozdravim i pozelim lijep dan. Vama koje se trudite zelim sto prije da ugledate plusic ili dvije crtice, a one koje su vec trudne da uzivaju u svom daru. Meni je 20 dc, s obzirom da ne znam kad su mi plodni dani pokrivamo svaki ili svaki drugi, i nikad ne znam kad ce mi stici M, isto nepravilno, 26,32,36,40 45 . Jutros sam primjetila blago krvavi iscjedak i prestrasila se,samo se nadam da nije neka cista  ili nesto lose . Sve vas lijepo i puno pozdravljam 

Zeli drugom sto i sebi :*

Mallla
    22. Kolovoz 2015. 11:58

Malano, drago mi je da si dobro I da si nam tu negdje. Nadam se s tobom da nije nista lose! Veliki pozdrav!

Cure meni danas pocinju plodni dani, po kalendaru ali I po Lh trakici, tako da imam dva dana za sto je vise moguce akcije, jer u najbolje vrime dragi ide ca! Ovaj mj se necu puno nadat al imamo plan iskoristit sve sto mozemo!

url=https://lilypie.com]

mimica24
    22. Kolovoz 2015. 12:01

MalaNo čim su ti ciklusi neredoviti moguće je svašta,ali ako hormoni divljaju ništa čudno nije imati takav iscjedak.Ne brini se

mimica24
    22. Kolovoz 2015. 12:02

MajaSocka samo naprijed!! Iskoristite što možete

• Malano2
    22. Kolovoz 2015. 12:21

Hvaala drage zene, i ja se nadam da je nesto bezazleno,i zelim misliti da nije nista zabrinjavajuce. Zelim vam lijep dan,pun radosti i veselja. Nove trudilice dobrodosle,i sto prije postale trudnice

Zeli drugom sto i sebi :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI