Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    22. Kolovoz 2015. 10:48

Jutro drage trudnice i trudilice, ne stignem vas citati i pisati,ali ponekad nadjem vremena da vas bar pozdravim i pozelim lijep dan. Vama koje se trudite zelim sto prije da ugledate plusic ili dvije crtice, a one koje su vec trudne da uzivaju u svom daru. Meni je 20 dc, s obzirom da ne znam kad su mi plodni dani pokrivamo svaki ili svaki drugi, i nikad ne znam kad ce mi stici M, isto nepravilno, 26,32,36,40 45 . Jutros sam primjetila blago krvavi iscjedak i prestrasila se,samo se nadam da nije neka cista  ili nesto lose . Sve vas lijepo i puno pozdravljam 

Zeli drugom sto i sebi :*

Mallla
    22. Kolovoz 2015. 11:58

Malano, drago mi je da si dobro I da si nam tu negdje. Nadam se s tobom da nije nista lose! Veliki pozdrav!

Cure meni danas pocinju plodni dani, po kalendaru ali I po Lh trakici, tako da imam dva dana za sto je vise moguce akcije, jer u najbolje vrime dragi ide ca! Ovaj mj se necu puno nadat al imamo plan iskoristit sve sto mozemo!

url=https://lilypie.com]

mimica24
    22. Kolovoz 2015. 12:01

MalaNo čim su ti ciklusi neredoviti moguće je svašta,ali ako hormoni divljaju ništa čudno nije imati takav iscjedak.Ne brini se

mimica24
    22. Kolovoz 2015. 12:02

MajaSocka samo naprijed!! Iskoristite što možete

• Malano2
    22. Kolovoz 2015. 12:21

Hvaala drage zene, i ja se nadam da je nesto bezazleno,i zelim misliti da nije nista zabrinjavajuce. Zelim vam lijep dan,pun radosti i veselja. Nove trudilice dobrodosle,i sto prije postale trudnice

Zeli drugom sto i sebi :*

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2015. 12:51

MalaNo ne opterećuj se , virujem da nije ništa zabrinjavajuće  možda se beba gnjezdi 

MajaSocka akcija akcija 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    22. Kolovoz 2015. 15:12

MalaNo, želim ti plus velik kao kuća kao i svima koje se tome nadaju. Ja bih sutra trebala dobiti, osjećaj kao da će procuriti svaki čas, ali neće jer je temp još dosta visoka pa nadanje ostaje do zadnjeg. Kupila sam testove preko ebaya pa ću sad svaki dan piškiti na njih dok se ne pojave dvije crtice :)

Svim ostalima zahvaljujem na dobrodošlici 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Paula5
    22. Kolovoz 2015. 16:47

Minions, sanjarka, mimica.. 
    Maja mani se tipkanja i iskoristi ova dva dana.. draga neka ti bude uspjesan ovaj ciklus..
    Zabica nadam se da nece doci sutra, a ni iducih godinu dana.. kad planiras testic? Ja sam inace poznata po prijevremenom testiranju, ni godinu dana razocaranja me jos nije naucilo pameti 
    MalaNo draga pa nema te dugo... ma ne brini, mozda je implantacijsko ... kakvo je sad stanje, koliko je trajalo? 
    Kao sto vidis ja jucer dobila ... idemo dalje, opet.... koji je tebi ciklus trudenja?

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2015. 17:02

Ja mislim piskit tek 1.9 nadam se da necu poludit pa piskit ranije 

Zabice kad ide testic?  Ajmooooo otvori sezonu plusica

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

miska
    22. Kolovoz 2015. 17:18

Sanjarka88 nisam kasnije radila nikakav test jer su mi svi simptomi nestali i temperatura je nakon par dana osciliranja pala tako da nije bilo smisla radit ga. Ne znam sto se dogodilo i poremetilo ali t nije bila u pitanju ni ovaj mjesec.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.