Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    21. Kolovoz 2015. 16:01

Vecka, držim fige da se ti pojavi željeni plusić :)
    Ja sam ovdje nova, ali sam bila na ovom forumu i čitala vaše postove..svaka čast koliko je lijepo kad pomognete nekim savjetom drugima :)

MM i ja radimo na bebici, friško oženjeni, ali dao Bog da je sad to to :)
    U nedjelju mi treba doći vještica, ali držite fige da ne dođe jer bi jako voljeli malu bebicu. Svima želim da se i vama to dogodi pa da u isto vrijeme guramo kolica :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    21. Kolovoz 2015. 17:02

Vecka i mi ti zelimo + za rockas 

Tena zao mi je zbog minusa  koji ti je dc i dpo? 

Paula i peppa 😞 hrabro dalje sigurno je vec slijedeci mjesec vas ❤ tu smo za utjehu

Zabica dobrodošla od srca ti želim pozitivan testic vec u nedilju 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    21. Kolovoz 2015. 18:27

Sanjarka88, hvala ti :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mimica24
    21. Kolovoz 2015. 19:52

Ooooo što je ovo,kakve su to M?? Kud su na nas navalile,neka idu mladim djevojkama i časnim sestrama koje ih željno iščekuju
    Paula i PeppePula bit će i kod vas + uskoro
    Zabica dobrodošla u ovu predobru ekipu

Tena9
    21. Kolovoz 2015. 20:15

Joj, ja se ne kužim u dc i dpo... trebala je stići 18.08.  a od operacije su mi ciklusi skoro školski, 24-26d...
    Jedino što primjećujem je nekakav gušći prozirni iscjedak...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Minions
    21. Kolovoz 2015. 20:38

Tena Dc-dani ciklusa,a dpo ti znaci dani poslje ovulacije! 😊
    Žabica dobro došla! 😄😊

Minions
    21. Kolovoz 2015. 20:42

Drage Paula i PeppePula žao mi je što vam je stigl M, idući ciklus je vaš! 😊😘😘

Sanjarka88
    21. Kolovoz 2015. 21:57

A bas sve neke m navalile, gdje su zapeli plusici? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minions
    21. Kolovoz 2015. 22:19

Istina! 😞 di su zapeli!? Valjda će od idućih dana biti i plusići! Ovaj mjesec od početka nije baš bajniji, valjda su to vručine krive! Sad je zahladiln od prošlog tjedna pa bude nadalje bolje! 😊😘😘

miska
    22. Kolovoz 2015. 00:18

Nisam vas zaboravila, citam vase postove redovito, jednostavno nisam imala sto pisati.
    Kao sto znate moja se m pojavila treci dan kasnjenja i to uz povisenu bazalnu koja je pala tek drugi dan m i onda se opet povisila i tako stalno varira. M je trajala manje od jednog dana i onda je jedno 3 dana bio prisutan samo smedi iscjedak, dovoljan za dnevni ulozak. I tako sam se ja mozgala sto je to i zasto je tako cudan ciklus kad nikada do sad nisam imala problema al nisam dosla do nekog pametnog zakljucka. Uopce mi se ne ide trenutno po pregledima tako da cu sacekati ovaj ciklus pa onda poceti. Iako mislim da je sve to samo radi stresa kojeg si velikim djelom sama priustim a onda su tu prisutni i oni zivotni, tako da trenutno na vise polja vlada neko kaoticno stanje, dode valjda takav period.
    Sad samo trazim nacin i neki ispusni ventil da se saberem i ne gledam sve tako crno, jer eto sve cega se ulovimo, i ja i dragi, ne ide onako kako bi trebalo...i tako usli u 15. ciklus od kojeg apsolutno nista ne ocekujem, imam osjecaj da pomalo pocinjem otupljivat na spomen trudnoce!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI