Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    21. Kolovoz 2015. 20:38

Tena Dc-dani ciklusa,a dpo ti znaci dani poslje ovulacije! 😊
    Žabica dobro došla! 😄😊

Minions
    21. Kolovoz 2015. 20:42

Drage Paula i PeppePula žao mi je što vam je stigl M, idući ciklus je vaš! 😊😘😘

Sanjarka88
    21. Kolovoz 2015. 21:57

A bas sve neke m navalile, gdje su zapeli plusici? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minions
    21. Kolovoz 2015. 22:19

Istina! 😞 di su zapeli!? Valjda će od idućih dana biti i plusići! Ovaj mjesec od početka nije baš bajniji, valjda su to vručine krive! Sad je zahladiln od prošlog tjedna pa bude nadalje bolje! 😊😘😘

miska
    22. Kolovoz 2015. 00:18

Nisam vas zaboravila, citam vase postove redovito, jednostavno nisam imala sto pisati.
    Kao sto znate moja se m pojavila treci dan kasnjenja i to uz povisenu bazalnu koja je pala tek drugi dan m i onda se opet povisila i tako stalno varira. M je trajala manje od jednog dana i onda je jedno 3 dana bio prisutan samo smedi iscjedak, dovoljan za dnevni ulozak. I tako sam se ja mozgala sto je to i zasto je tako cudan ciklus kad nikada do sad nisam imala problema al nisam dosla do nekog pametnog zakljucka. Uopce mi se ne ide trenutno po pregledima tako da cu sacekati ovaj ciklus pa onda poceti. Iako mislim da je sve to samo radi stresa kojeg si velikim djelom sama priustim a onda su tu prisutni i oni zivotni, tako da trenutno na vise polja vlada neko kaoticno stanje, dode valjda takav period.
    Sad samo trazim nacin i neki ispusni ventil da se saberem i ne gledam sve tako crno, jer eto sve cega se ulovimo, i ja i dragi, ne ide onako kako bi trebalo...i tako usli u 15. ciklus od kojeg apsolutno nista ne ocekujem, imam osjecaj da pomalo pocinjem otupljivat na spomen trudnoce!

Paula5
    22. Kolovoz 2015. 01:10

Vecer drage moje..
    Moj 1dc prolazi, usla sam u 12 ciklus trudenja.
    Miska nemoj klonuti.. Ja slusam stalno opusti se... i hvala cure, znam da ste u pravu i zelite mi pomoci. Ali ne znam i ne mogu. Ustvari cak smatram da sam 3 tjedna ciklusa ok, a onaj iscekivanja ludim. Evo M danas stigla, a ja sam dobro. 
    Nastavljam s vrkutom, prenetalima (pijem magnezij i vitamin d kapi zbog drugih dijagnoza), lh trakicama. Mislim da cu uzeti i femisan a kapi. Jedino cu se probati suzdrzati od ranih pravljenja testova... 
    Hrabro i veselo ulazim u 12. ciklus, ako bude trebalo i 13... jer upalit ce, kad tad! 
    Mislim da se malo tko danas ne susrece sa stresom, posao, financije, itd... 
    Meni, drage moje, vi ublazavate sve to i sretna sam sto vas imam..

Cure navijam za plusice, a vama koje ne cekate da se uhvate mrvice...
    Trudnice drage najveci poljubac!! 

Mallla
    22. Kolovoz 2015. 01:29

Miska I Paula, iskreno, ako je slijedeci plus morao biti moj, a da je moguca zamjena, svim srcem bi zelila da bude vas. Toliko truda ce se isplatit, zasigurno, samo ne odustajte!

Zao mi je za pristigle M I potpisujem ovo da idu mladim curama I casnim sestrama, hehehhe nasmijah se posteno!

Zabica, dobrodosla! Drzimo fige da je to to! 

Ima netko  jos da ceka nedolazak M?

url=https://lilypie.com]

mimica24
    22. Kolovoz 2015. 07:10

Dobro jutro.Miska i Paola,samo polako,valjda za sve treba strpljenja,znam da ga imamo vrlo malo,ali kad se sve poklopi bit će plusić.
    Vjerujem da ćemo imati pravi baby boom u temi Ljetne bebe 2016 i da ćemo sve sudjelovati u tome

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2015. 07:22

Dobro jutrooooo cure 
    Dragi mora radit danas tako da ja i cura solo.

Cure nema predaje ne dopustite da vas negativne emocije povedu znate da ce biti samo strpljivo ❤

Miska meni je ta tvoja m sumnjiva jesi ponavljala testic?

Da da baby boom jedva čekam 😊

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2015. 07:24

Maja Socka tribalo bi negdi sastavit listu tko kad ne ocekuje pa da znamo 

Paula tako je samo pozitiva ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.