Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    18. Kolovoz 2015. 18:30

Drage moje, nije me bilo dugo, ali sam sve procitala...
    Nessah draga, zao mi je zbog tebe, drži se 
    Ostalim curama s plusom čestitam od srca 😊
    Ja sam na 3 danu ciklusa, a željno očekujem plodne dane jer to znači da se moj najdraži muškarac vraća kući i imamo u planu odmah napraviti jednu malu bebicu 😆😆😆 Opet tipkam redovno, nadam se da ću imati o čemu pisati. Lijepi pozdrav za sve već sad stare trudilice kao i ove nove, a našim trudnicama puno pusa i nek ih tegobe što manje prate u tom čarobnom razdoblju zvanom trudnoća 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 18:57

Malalana ja sam se nadala da je to sve dobar znak, da se bebica prima.. 
    Sve smo mi naravno svjesne da vecina simptoma moze znaciti i M i T. Sad sam na wc-u primijetila da imam bas gusti bijeli obilni iscjedak, sto opet moze biti simptom jednog i drugog.
    Ja sam stvarno s ovim testovima uranila, naravno da sam svjesna.. ali drage moje kako sam se osjecala grozno ne mogu vam opisati. I nije mi zao sto sam to napravila. Tulila sam skoro dva sata, jecala... vidim zadnja poruka od pupe, ma nisam ni otvorila ja briznuh u plac... 
    I evo dobro sam, zaista dobro! Sta god da se desi iducih dana... trebalo mi je to..
    Ovaj forum me je spasio da davnih dana ne prosvikam, jos se s nekim curama vise povezes, s nekim manje, ali svakoj hvala sto ste takve i sto ste tu! Posebno pepiti, pupi, peppepuli…
    Kao da imam bipolarni poremecaj, iz krajnje depresije odoh u veselo raspolozenje... Ili su to mozda trudnicki hormoni..
    Babygirl napokon da se i tvoja obitelj spoji pa da ju prosirite..

Ljubim vas sve!! 

Mallla
    18. Kolovoz 2015. 20:41

Paula draga, citala sam I nisam mislila pisat, vec samo preletit, ali toliko si m da moram. Zapme dirnula da moram. Zapravo ti zelim dat malo podrske I ohrabrenja.
    Znam da se dugo trudis I da je tim gore, ja se trudim 2mj tek I prije ove M sam imala napad ludila sa tim testovima, izludilo me, tako da mogu zamislit tvoj osjecaj I tugu. 
    Mozda je kako cure kazu prerano za test,  Daj Boze da je!
    Od srca ti zelim da si nadjes nesto sto ce te opustit I zaokupit, nesto cime ces malo misli odmaknut od ciklusa. A najvise ti zelim dvije crtice! 
    Drzi se.....

url=https://lilypie.com]

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 21:04

Hvala ti draga maja! 
    I ti si uvijek tu za podrsku i lijepu rijec, svima.. I nadam se da cemo se tvojoj sreci uskoro veseliti.
    Ja sam skroz ok. Jucer sam bila luda, jutros kipilo iz mene i onda se prelilo.. dragi Bog mi poslao pepitu i pupu bas u tom trenutku kad nisam znala sta bi!  
    Otplakala svoje i palo mi 100 kila tereta s leda..
    Znam da je bilo prerano za test, ali neka. Nije mene negativni test toliko pogodio, vec se nakupilo sve zadnjih godinu dana... sad sta god bilo ovih dana spremna sam. Naravno da se jos dio mene nada...
    Ajme bas sam kraljica drame danas, ali eto vec proslo.. da nije vas bilo bi neopisivo teze..
    No, dosta o meni danas... osjecam se sebicno.
    Sta ima kod vas cure?
    Ohsoboho mislim na tebe... otvori niz plusica...
    Pusa svima!!

Pupa2
    18. Kolovoz 2015. 21:36

Paula, tako treba! Ispuses se kako god zelis i znas i onda nekako dodes do sebe. Pocnes razmisljati jasnije i pozitivnije. Normalno je da svatko dode do krizne situacije, pogotovo ako se nakuplja dugo vremena... 
    Budi samo pozitivna i hrabra!!!
    Svim curama zelim isto... Ja sutra idem na svoj 2.pregled pa drzite fige :)

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 22:02

Pupa draga moja... Sutra pregled? Znam da si i ti sad malo nervozna.. bar sam ja bila. Neka dragi Bog cuva tebe i tvoje najvece blago .
    Javi obavezno kad dodes kuci.. podijeli s nama tu radost koju ces dozivjeti kada cujes kako kuca malo ... stvarno si mi danas pomogla, opet..
    I jos jednom zelim reci koliko ste vi trudnice, koje ste i dalje uz nas, divne osobe.. pokazujete koliko imate srce i vase ce bebice biti sretne i divne jer imaju takve majke...  

mimica24
    18. Kolovoz 2015. 23:08

Ajme drage,sve ste pune podrske i nade.Zaista vam se divim.Evo mi smo u plodnim danima,aktivni smo pa kako bude.

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 23:38

Mimica i ti si dio nase zajednice vec duze.. samo pokrivajte i sretno!! I slobodno se javi cesce..

OhSoBoho
    19. Kolovoz 2015. 05:57

Jutro curke ;)

Eto, test negativan,  bazalna pala - valjda ce danas vjestica :(
    Nemam nis vise pametno za reci, na tren sam cak I pomislila da je to mozda to, ali eto....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.