Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Kolovoz 2015. 11:17

I ja se nadam 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 15:24

Pozdrav cure! 
    Ohsoboho zelim ti od srca da ugledas sutra plusic!

Moj 25dc. Prosli tjedan me lagano hvatala nervoza od neizvjesnosti. Zadnja dva dana sam doslovce luda. Jutros popiskila tri razlicita testa s ebaya, negativni. Ni to mi nije bilo dosta, uzela clearblue digitalni, koji je trebao cekati vikend, isto negativan. Jako sam razocarana, tuzna i cekam M. Znam da postoji jos mrvica sanse, ali najrade bih da odmah procurim. Ne mislim odustati, ali umorna sam od godinu dana razocaranja..

Cure ljubim vas sve i zelim sto i sebi!!

OhSoBoho
    18. Kolovoz 2015. 15:44

hej Paula 
    nisi li rekla da očekuješ u srijedu najranije?
    znam koliko ti je teško, i sama sam u toj fazi sada ali zbilja ti negativni rezultati od jutro su vjerojatno pokazatelj da je još malo prerano za test 
    imaš li kakve simptome za M ili T?

samo budi hrabra i drži se, uopće ne sumnjam da ćemo sve uskoro ugledati plus koji priželjkujemo! 

OhSoBoho
    18. Kolovoz 2015. 15:48

ps, hvala na lijepim željama 

Pepita2109
    18. Kolovoz 2015. 15:57

Paula čemu rano rađenje testa? Samo te bezveze razočara, bolje raditi test kad zakasni nego prije jer meni je test bio neg i kad je kasnila a bila trudna 3tt po uzv, a sa 6tt kad sam radila test koji je bio pzitivan druga crtica je bila toliko blijeda da sam mislila da sam trudna najviše 3tjedna, tako da drage moje ako sam ja mogla čekati od 32-63 dana i tek 64 dan radila test mislim da možete i vi, znam da ste nestrpljive, bilo je trenutaka kad sam i ja bila ipak je trebalo čekati 2mj skoro da bi napravila test ipak nisam jer sam se trudila biti opuštena i bavila se drugim stvarima nisam htjela biti više opterećena, tako da probajte biti više strpljive i manje nervozne jer to itekako utječe, samo polako  

sretno svimaa

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 16:03

Hvala ti draga...
    Cikusi su mi 26-29 dana. Danas je 25. Ma svjesna sam da postoji jos sansa.. tolika me nervoza i zivcanoca prali da nisam vise mogla izdrzati, a sad nastupila bezvoljnost, apatija.. 
    Tjedan dana su me jajnici probadali, zatezali, donji dio leda jako bolio, sike bile tvrde bolne.. (imam inace vece, cini mi se kao da su malo splasnule) kao u pms-u.. Imala sam par dana zuti trag na gacicama, sto nikad nemam.. sve navedeno se smanjilo za 80%. 
    Eto... davim... al nemam koga drugog, jer osim vas nitko ne zna sta prolazim... a kad muzu kazem da sam procurila, reci ce pa bit ce...kao sto uvijek kaze...

malalana
    18. Kolovoz 2015. 18:30

Paula5

Hvala ti draga…
    Cikusi su mi 26-29 dana. Danas je 25. Ma svjesna sam da postoji jos sansa.. tolika me nervoza i zivcanoca prali da nisam vise mogla izdrzati, a sad nastupila bezvoljnost, apatija.. 
    Tjedan dana su me jajnici probadali, zatezali, donji dio leda jako bolio, sike bile tvrde bolne.. (imam inace vece, cini mi se kao da su malo splasnule) kao u pms-u.. Imala sam par dana zuti trag na gacicama, sto nikad nemam.. sve navedeno se smanjilo za 80%. 
    Eto… davim… al nemam koga drugog, jer osim vas nitko ne zna sta prolazim… a kad muzu kazem da sam procurila, reci ce pa bit ce…kao sto uvijek kaze…

Draga Paula, i meni je sada točno tako, u zadnjih par dana... imam jos nekih 10 dana do slijedeće, pa ne znam je li u pitanju malo preuranjeni PMS, upala mjehura ili što? Uglavnom jako čudno, bole me jajnici, tj. vise kao probadaju, leđa užas, tklak nizak...

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 16:11

Pepita draga znam. Sve znam!  Evo pisem i placem. Ne mogu si pomoci. Pukla sam skroz. Ne da mi suze idu vec jecam! Dobro da mali spava. Osjecam da cu procuriti.

Pepita2109
    18. Kolovoz 2015. 16:14

Ma šta bi davila sve smo ili prolazile ili prolazimo isto, imala sam ja takvu situaciju u 12mj prošle godine, napiškila sam se testova kao nikad do tad, da bih na kraju dobila 1.01. a zadnju prije toga ima krajem 10mj tako da ja znam šta je to, samu sebe sam htjela zatuć jer sam si dopustila da tako poludim, i stvorila sam sebi stres i ludilo.. i onda kad je prošla M otišla doktoru da vidim šta se događa sa mojim ciklusima kad ono ciste i to puuuuno cista, rekao da neću samo tako ostati trudna (tu sam priču pisala xy puta ali ju ponavljam), plakala sam taj cijeli dan i u autu i navečer i jedina osoba koja me uspjela smiriti je Stella kojoj ću vječno biti zahvalna jer sam taj dan 16.01. odlučila promijeniti svoj život, počela sa vrkutom i stolisnikom i ono najbitnije opustila se puno sam čitala, i bavila se stvarima koje volim, i uživala sa dragim bez opterećenja hoće stići M, jesam li trudna, bole li me sise radi PMSa ili sam T, tijelo nam poludi kao i mozak od 1000 misli, to sve utječe ja sam živi dokaz, moja strina također, a i puno trudnica ovdje koje su nakon oho pokušavanja ostale trudne tek onda kad su rekle šta bude bude.. tako da nemoj gledati simptome, makni testove od sebe, i uživaj.. doći će plusić možda je i na putu već da potamni, tj da se stvori ta druga mala crtica,ali moraš se opustiti.. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pupa2
    18. Kolovoz 2015. 16:16

Paula, zao mi je sto se tako osjecas, znam da je tesko iz mjeseca u mjesec vidjeti negativan test ili docekati M... Ali, ovaj put je stvarno prerano za govoriti o razocaranjima jer si stvarno rano radila test.. Znam da mislis da ces procuriti i da su ti sve lade potonule, ali kad se za nesto borimo stvarno nailazimo na tisucu prepreka. Nekima dode brze, nekima kasnije, ali nema razloga da se ne dogodi to sto ocekujemo :) vec imas jedno dijete, neka ti to bude misao vodilja-ne postoji nikakva prepreka kod vas dvoje, samo se treba dogoditi pravi trenutak.... A sto se muza i njegovog komentara tice, vjerojatno i njemu bude zao, ali ne zeli da se oboje osjecate potonulo. Muskarci bas i ne znaju reci neke rijeci koje mi mozda zelimo da u tom trenu kazu, ali, vjeruj mi, ne misli on time nista lose. Mojoj poznanici je muz doslovno rekao: sve druge ostaju trudne, samo ti ne....
    E to je vec debela nepodrska i nerazumijevanje....
    Pricekaj sada srijedu-cetvrtak-petak...ako ne dode M radi test, ako dode, isplaci se, daj si oduska i onda ponovno u nove pobjede....

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 16:26

Kako li ste bas vas dvije odmah vidjele poruku, a znate koliko vas volim i koliko mi vase rijeci znace.. ne mogu prestati plakati. Znam sve cure, jos nikad nisam plakala kad sam procurila.. ne mogu si trenutno pomoci.. proci ce znam. Idem nesto raditi. Zadnji tjedan godisnjeg si tako upropastim. 
    Hvala vam.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI