Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    18. Kolovoz 2015. 16:03

Hvala ti draga...
    Cikusi su mi 26-29 dana. Danas je 25. Ma svjesna sam da postoji jos sansa.. tolika me nervoza i zivcanoca prali da nisam vise mogla izdrzati, a sad nastupila bezvoljnost, apatija.. 
    Tjedan dana su me jajnici probadali, zatezali, donji dio leda jako bolio, sike bile tvrde bolne.. (imam inace vece, cini mi se kao da su malo splasnule) kao u pms-u.. Imala sam par dana zuti trag na gacicama, sto nikad nemam.. sve navedeno se smanjilo za 80%. 
    Eto... davim... al nemam koga drugog, jer osim vas nitko ne zna sta prolazim... a kad muzu kazem da sam procurila, reci ce pa bit ce...kao sto uvijek kaze...

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 16:11

Pepita draga znam. Sve znam!  Evo pisem i placem. Ne mogu si pomoci. Pukla sam skroz. Ne da mi suze idu vec jecam! Dobro da mali spava. Osjecam da cu procuriti.

Pepita2109
    18. Kolovoz 2015. 16:14

Ma šta bi davila sve smo ili prolazile ili prolazimo isto, imala sam ja takvu situaciju u 12mj prošle godine, napiškila sam se testova kao nikad do tad, da bih na kraju dobila 1.01. a zadnju prije toga ima krajem 10mj tako da ja znam šta je to, samu sebe sam htjela zatuć jer sam si dopustila da tako poludim, i stvorila sam sebi stres i ludilo.. i onda kad je prošla M otišla doktoru da vidim šta se događa sa mojim ciklusima kad ono ciste i to puuuuno cista, rekao da neću samo tako ostati trudna (tu sam priču pisala xy puta ali ju ponavljam), plakala sam taj cijeli dan i u autu i navečer i jedina osoba koja me uspjela smiriti je Stella kojoj ću vječno biti zahvalna jer sam taj dan 16.01. odlučila promijeniti svoj život, počela sa vrkutom i stolisnikom i ono najbitnije opustila se puno sam čitala, i bavila se stvarima koje volim, i uživala sa dragim bez opterećenja hoće stići M, jesam li trudna, bole li me sise radi PMSa ili sam T, tijelo nam poludi kao i mozak od 1000 misli, to sve utječe ja sam živi dokaz, moja strina također, a i puno trudnica ovdje koje su nakon oho pokušavanja ostale trudne tek onda kad su rekle šta bude bude.. tako da nemoj gledati simptome, makni testove od sebe, i uživaj.. doći će plusić možda je i na putu već da potamni, tj da se stvori ta druga mala crtica,ali moraš se opustiti.. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pupa2
    18. Kolovoz 2015. 16:16

Paula, zao mi je sto se tako osjecas, znam da je tesko iz mjeseca u mjesec vidjeti negativan test ili docekati M... Ali, ovaj put je stvarno prerano za govoriti o razocaranjima jer si stvarno rano radila test.. Znam da mislis da ces procuriti i da su ti sve lade potonule, ali kad se za nesto borimo stvarno nailazimo na tisucu prepreka. Nekima dode brze, nekima kasnije, ali nema razloga da se ne dogodi to sto ocekujemo :) vec imas jedno dijete, neka ti to bude misao vodilja-ne postoji nikakva prepreka kod vas dvoje, samo se treba dogoditi pravi trenutak.... A sto se muza i njegovog komentara tice, vjerojatno i njemu bude zao, ali ne zeli da se oboje osjecate potonulo. Muskarci bas i ne znaju reci neke rijeci koje mi mozda zelimo da u tom trenu kazu, ali, vjeruj mi, ne misli on time nista lose. Mojoj poznanici je muz doslovno rekao: sve druge ostaju trudne, samo ti ne....
    E to je vec debela nepodrska i nerazumijevanje....
    Pricekaj sada srijedu-cetvrtak-petak...ako ne dode M radi test, ako dode, isplaci se, daj si oduska i onda ponovno u nove pobjede....

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 16:26

Kako li ste bas vas dvije odmah vidjele poruku, a znate koliko vas volim i koliko mi vase rijeci znace.. ne mogu prestati plakati. Znam sve cure, jos nikad nisam plakala kad sam procurila.. ne mogu si trenutno pomoci.. proci ce znam. Idem nesto raditi. Zadnji tjedan godisnjeg si tako upropastim. 
    Hvala vam.. 

Pupa2
    18. Kolovoz 2015. 16:31

Paula, svatko ocito ima taj neki trenutni slom... Moj je bio u 5.mj ako se ne varam, a par mjeseci prije zbog posla i tih nekih stvari... I eto, kad sam se malo opustila i dosla k sebi, pocelo je nekako ici bolje. Sad se ispusi i onda radi neke druge stvari koje te mogu ispuniti... Uzivaj jos u ovom tjednu odmora.... Sve ce to kasnije doci na svoje! 

Pepita2109
    18. Kolovoz 2015. 16:34

Paula  zato i jesmo tu, boli me kada vidim ženu koja silno želi biti majka a sa druge strane je žena koja se sjeti nakon 3 sata kako je svoje dijete zaboravila na plaži, to mene boli, ali Bog će dati i vama znam da hoće 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2015. 16:34

Paula isplaci se bit ce ti lakše. Koji ti je dpo?

Meni neka sluz curi iz ničega onako dok hodam tocno osjetim kako je izletilo sad sam zbunjola, ovulacija? Ima tko iskustva?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 16:40

Kad vas najvise trebam tu ste.. 
    Vec mi je lakse.. ponovno mogu udahnuti.. pola papirnatog rucnika potrosila.. ne mogu vjerovati kako me sastavilo.. pa svaku M sam bila tuzna, ali ovo!! A jos nije ni dosla.. stvarno se ne kaze bezveze isplaci se bit ce ti lakse... Idem si skuhati kavu pa cu malo peglati pa s malim van.. 
    Nije mi zao sto sam napravilatest tako rano, trebalo mi je ovo. Vec mi je bolje.. idemo dalje, cekati... 
    Hvala vam do neba!! 

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 16:46

Jesam sanjarka.. da isplakala, blago receno.. i zaista vec mi je malo lakse..  11. ili 12.dpo. 
    Ne znam sta bih ti rekla, oko O curi, ali imala sam i ciklusa kad mi je od O skoro do M iscjedak bio stalno prisutan (mrvicu gusci od plodnog).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.