Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    18. Kolovoz 2015. 09:57

jap, ako danas ne dođe sutra ujutro radim :)
    u svakom slučaju, javim :D

baš to što kažeš, trudim se ne misliti stalno na to, ali baš mi ne ide...valjda to tako mora biti :D

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2015. 10:09

Meni lakše kad vidim da nisam jedina 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minions
    18. Kolovoz 2015. 10:11

Jutreko! 😊 evo i ja budna,pošto sam nezaposlena volim duže odspavati! 😉 
    Malabeba bit će idući ciklus dobitan, samo naprijed! 😊
    OhSoBoho samo strpljivo do sutra, mi smo uz tebe! 😃

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2015. 10:15

Minions zavidim, da mi je bar koji dan spavat duže, al neide i vikendom se budim u 6 iz navike 

Minions
    18. Kolovoz 2015. 10:29

A ne! 😊 iskreno rađe bi da radim, dosta mi je već da sam doma 2 i pol mj. A prije toga sam bila 2i pol tj, na godišnjem pa tjedan dana radila pa otkaz, taman pred svadbu! 😊 šta je tu je, ne žalim se!  dobro je da dobivam naknadu od burze i još imam zaradu sastrane,pa je kao da radim! 😊 
    Budeš i ti sanjarka spavala duže kad zatrudniš! Od sveg srca ti želim što prije! 😘😊

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2015. 11:17

I ja se nadam 

Paula5
    18. Kolovoz 2015. 15:24

Pozdrav cure! 
    Ohsoboho zelim ti od srca da ugledas sutra plusic!

Moj 25dc. Prosli tjedan me lagano hvatala nervoza od neizvjesnosti. Zadnja dva dana sam doslovce luda. Jutros popiskila tri razlicita testa s ebaya, negativni. Ni to mi nije bilo dosta, uzela clearblue digitalni, koji je trebao cekati vikend, isto negativan. Jako sam razocarana, tuzna i cekam M. Znam da postoji jos mrvica sanse, ali najrade bih da odmah procurim. Ne mislim odustati, ali umorna sam od godinu dana razocaranja..

Cure ljubim vas sve i zelim sto i sebi!!

OhSoBoho
    18. Kolovoz 2015. 15:44

hej Paula 
    nisi li rekla da očekuješ u srijedu najranije?
    znam koliko ti je teško, i sama sam u toj fazi sada ali zbilja ti negativni rezultati od jutro su vjerojatno pokazatelj da je još malo prerano za test 
    imaš li kakve simptome za M ili T?

samo budi hrabra i drži se, uopće ne sumnjam da ćemo sve uskoro ugledati plus koji priželjkujemo! 

OhSoBoho
    18. Kolovoz 2015. 15:48

ps, hvala na lijepim željama 

Pepita2109
    18. Kolovoz 2015. 15:57

Paula čemu rano rađenje testa? Samo te bezveze razočara, bolje raditi test kad zakasni nego prije jer meni je test bio neg i kad je kasnila a bila trudna 3tt po uzv, a sa 6tt kad sam radila test koji je bio pzitivan druga crtica je bila toliko blijeda da sam mislila da sam trudna najviše 3tjedna, tako da drage moje ako sam ja mogla čekati od 32-63 dana i tek 64 dan radila test mislim da možete i vi, znam da ste nestrpljive, bilo je trenutaka kad sam i ja bila ipak je trebalo čekati 2mj skoro da bi napravila test ipak nisam jer sam se trudila biti opuštena i bavila se drugim stvarima nisam htjela biti više opterećena, tako da probajte biti više strpljive i manje nervozne jer to itekako utječe, samo polako  

sretno svimaa

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.