Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    18. Kolovoz 2015. 09:15

ne znam još kad bi radila test, vidjet ću, možda sutra :)
    ma nikakvih simptoma nemam osim što me već mjesec dana otkako sam počela piti vrkutu bole jajnici, ali koliko sam skužila to je normalno...e da, i temp mi je još uvijek povišena, ali ne pridajem tome svemu neko posebno značenje :D
    držim fige da vam je svima 'upalilo' ovaj ciklus :*

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2015. 09:25

OhSoBoho

ne znam još kad bi radila test, vidjet ću, možda sutra :)
    ma nikakvih simptoma nemam osim što me već mjesec dana otkako sam počela piti vrkutu bole jajnici, ali koliko sam skužila to je normalno…e da, i temp mi je još uvijek povišena, ali ne pridajem tome svemu neko posebno značenje :D
    držim fige da vam je svima 'upalilo' ovaj ciklus :*

a koliko ti je najdužio ciklus trajao?

to su dobri simptomi 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    18. Kolovoz 2015. 09:19

malabeba, bit će slj ciklus!!! hrabro naprijed :)

OhSoBoho
    18. Kolovoz 2015. 09:31

najduži mi je bio 30 dana s tim da se taj desio samo jednom prije pola godine. inače mi traje 27-28 uvijek. ma ne mogu ti uopće opisati koliko sama sebe uvjeravam da niš od toga ovaj mjesec jer će mi totalno bit bed ako se ponadam i onda taman procurim :)

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2015. 09:43

A danas je 29? sutra piškiš onda 
    da znam kako ti je,tako i ja pokušam skulirano al neide mi baš, uvik se nadam van svoje volje. a onda bum razočaranje.

OhSoBoho
    18. Kolovoz 2015. 09:57

jap, ako danas ne dođe sutra ujutro radim :)
    u svakom slučaju, javim :D

baš to što kažeš, trudim se ne misliti stalno na to, ali baš mi ne ide...valjda to tako mora biti :D

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2015. 10:09

Meni lakše kad vidim da nisam jedina 

Minions
    18. Kolovoz 2015. 10:11

Jutreko! 😊 evo i ja budna,pošto sam nezaposlena volim duže odspavati! 😉 
    Malabeba bit će idući ciklus dobitan, samo naprijed! 😊
    OhSoBoho samo strpljivo do sutra, mi smo uz tebe! 😃

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2015. 10:15

Minions zavidim, da mi je bar koji dan spavat duže, al neide i vikendom se budim u 6 iz navike 

Minions
    18. Kolovoz 2015. 10:29

A ne! 😊 iskreno rađe bi da radim, dosta mi je već da sam doma 2 i pol mj. A prije toga sam bila 2i pol tj, na godišnjem pa tjedan dana radila pa otkaz, taman pred svadbu! 😊 šta je tu je, ne žalim se!  dobro je da dobivam naknadu od burze i još imam zaradu sastrane,pa je kao da radim! 😊 
    Budeš i ti sanjarka spavala duže kad zatrudniš! Od sveg srca ti želim što prije! 😘😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI