Stella, žao mi je da si prošla kroz sve to, ali glavu gore, sigurno se neće ponoviti, bit će bebica ako Bog da
Sanjarka, žao mi je radi M, ali ajde poslije pira će to biti, kad sve sjedne na svoje mjesto
MajaSocka, ipak onda nismo isti dan, ja sam 2 dana ispred, danas mi je 29 dc, ali kako mi je kasno bila ovulacija, doktorica je rekla ukoliko ne dođe za tjedan dana da napravim test, pa evo odbrojavam.
Uz sve to sam trenutno prehlađena, imala temp, katastrofa, samo se meni može dogoditi da se u ljetnim mjesecima prehladim, još kašljem, al problem je kad kašljem desni jajnik mi skoro pa iskočit oće, doslovno, nemam pojma zašto mi se to događa

Ej drage zene, dodje i meni gospodicna M nakon 36 dana, razocarana jesam ali idemo dalje u novi pocetak cim prodje M. bambola, na startu se vidi da je tvoja mrvica borac,cim je prosla napore po vrucini zajedno sa mamom. Luki, nazalost znam ti ja sta znaci hipo-hashi, jer sam i sama takva. Vec 4ta god kako se borim sa slicnim simptomima,ali evo iz iskustva ti mogu reci da ne trebas brinuti,ti simptomi hipera se znaju pojaviti, biti jako teski po organizam ali su i prolazni dok se terapija levotiroksinom pogodi. Naime, prije 2 mjeseca mi je isto TSH bio 0.05,ali uz smanjenje terapije nestali su i umor,iscrpljenost a i sam TSH je na optimalnoj vrijednosti za T (1.20). Samo se malo strpi,sve ce biti ok. Stella draga,zao mi je sto si prosla sve to,i vjerujem da jos uvijek prolazis,ali jaka si ti i hrabra, neces ti dozvoliti da te to obeshrabri ka tvom cilju,od srca ti zelim svako dobro. Pupa, uzivaj draga u svom daru, odmaraj i zelim ti sto manje vrtoglavica i sto vise snage. Paula, kako si ti, vjerujem da si vec zastartala sa planom
, nadam se da ce ovaj mj uroditi jednim plusicem
. NmareN, dr zim fige
Pile2 i tebi i ostalima koje iscekuju. Sanjarka88, da sve prodje kako sama zelis. Pepita, tebi i mrvici jedva velika pusa
. Sve ostale punoooo punoooo pozdravljam i uz vas sam, cekam vase pozitivne testove, iako je moj pokazao - i ovaj mjesec.
Zeli drugom sto i sebi :*
Sanjarka nemoj dati drugima da ti svojom nervozom kvare veselje,uživaju u svakoj sekundi do svadbe jer ce ti vjeruj mi proletjeti sve .
Vecka odbrojavamo s tobom .
MalaNo zao mi je da je došla M, samo hrabro dalje u nove pobjede .
Meni je danas 33dc i kasni mi danas 5.dan, jutros je temp također bila povišena , čekamo još dva dana i onda radimo testic .
Ugodan dan svima,cekalicama,trudilicama i našim dragim trudnicama.
Sanjarka nemoj dati drugima da ti svojom nervozom kvare veselje,uživaju u svakoj sekundi do svadbe jer ce ti vjeruj mi proletjeti sve .
Vecka odbrojavamo s tobom.
MalaNo zao mi je da je došla M, samo hrabro dalje u nove pobjede.
Meni je danas 33dc i kasni mi danas 5.dan, jutros je temp također bila povišena, čekamo još dva dana i onda radimo testic .
Ugodan dan svima,cekalicama,trudilicama i našim dragim trudnicama.
aaaaaaaaa svaka čast na strpljenju, ja nebi mogla izdržati da ne piškim
to je to! uvjerena sam
a gdje nam je Lelly mislim da je ona rekla danas radit test?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ja to mogu, ja to hoću....
Pupa uživaj na moru, odmaraj i mazi bebicu
Vecka vibre za brzo ozdravljenje, nema ništa gore nego ljeti biti bolestan
MalaNo žao mi je zbog m ja i ti ćemo slijedeći mjesec

Ja sam evo počela mjerit temp od početka ciklusa, prije m mi je bila danima 36,7, sad je 36,2

Sanjarka88, ja sam isto nedavno započela s mjerenje temp...nekako sam zaključila po svemu do sada pročitanom da je to jedan od sigurnijih načina određivanja ovulacije...smiješno je zapravo kako pojma o mjerenju bazalne nisam imala, toliko toga tek sad saznajem o vlastitom tijelu i ciklusu :)
možda nam upali s ovim mjerenjem ;)
držim fige svima koje pokušavaju
Ohso ista stvar kod mene, misliš da sve znaš u biti ništa neznaš
ako sam ja dobro skužila, temp poraste tek nakon ovulacije?

MalaNo, zao mi je zbog M, ali idemo hrabro dalje!!!
NMareN, super za kasnjenje, samo neka raste temperatura i neka ostane povisena sljedecih 9 mj... Ako imas strpljenja, pricekaj najdulje kasnjenje i onda radi test! Sretno!
Sanjarka, super za mjerenje! Vidis, vjerojatno ti je u lutealnoj fazi temperatura oko 36,6-7 a sada manja. Tako je meni... Meni cak bude od 36.0-36-2,3 zavisi kako koji dan, a nakon O se poveca najcesce do 36,6....
OhSoBoho, vidjet ces kak ce ti to preci u naviku i kako ces bas fino upoznati svoje cikluse!

Sanjarka88, da, baš ovako kako je Pupa2 rekla, u prvom dijelu ciklusa a prije O temp je niža. koliko sam shvatila na dan O još malo više padne da bi dan poslije skočila i zapravo tako skužiš (gledajući unatrag) kada ti je bila ovulacija. Nakon ovulacije u drugom dijelu ciklusa temp je lagano viša no u prvom dijelu prije O - valjda sam dobro pokopčala
Pupa2, sad mi je to već i fora postalo....samo neš brojim i kombiniram :) valjda ćemo uskoro pogodit :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji