Ne znam da li se ikome ovo desavalo, naime vec 2-3 dana imam cudan iscjedak, krvav i smedji, samo kada se obrisem papirom, M mi inace neredovita, i trebala sam je dobiti, nikakve simptome za T nemam
StellaMaris Tako mi je drago da si nam se vratila . Zao mi je jako da si morala sve to prolaziti, samo budi jaka i hrabra kao što i jesi. Nadam se da će ti svi nalazi biti uredni i da ćeš uskoro moći planirati drugu trudnoću
.
MajaSocka I meni izrade,ali zato ležim 15-ak min (tad ne izlazi),onda ustanem i odem do kupaone,kad udem u kadu već počne cvapkati. Tako da ne brini,samo možda da nakon odnosa ostane ležati
Meni je danas zzavršio 4. dankasnjenja,temp i dalje popovišena. Test radim u srijedu ako do tada ne dode M.
Laku noć cure.

Ja to mogu, ja to hoću....
Pozdrav cure i laku noć cure
Djevojačka prošla ludilo, al danas ne funcioniram niti malo, cijeli dan mi je prošao u nekoj magli i bunilu...
Nadam se da ste sve dobro, da m ni jedna nije došla, i da već sutra bar jedan novi plusić osvane na ovoj temi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Onda slijedeci ciklus ostajem lezati heheh :) ako u ovom nemamo pobjednika!
Nmaren drzim fige danu srijedu bude plusic!
Sanjarka vazno da je provod bio odlican, a sigurno je kad kazes da ne funkcioniras! Ovo ce bit stresan tjedan....ZZelim ti najprije opustenost I veselja u izobilju...mene to ceka za 2mj!
Pile2, rado bi ti nesto pametno rekla, al stvarno neznam. Mislim da bi bila T ne moraju postojat simptomi ili ti je bas to pokazatelj T....uggl. najpametnije kod gin. Pa da on kaze sta pametno! Drzim fige da je sve u redu!!

url=https://lilypie.com]
Stella drago mi je sto si s nama podijelila svoju pricu. Nije niti malo lijepa, al jaka si ti. Vidi se po postu. Od sveg srca ti zelim da se sto prije oporavis i dobijes zeleno svijetlo da nastavis. Nemoj niti slucajno odustajati od namjene i zelje za svojom bebom. Kad se sve ustali, pomno se raspitaj i tako nastavi dalje.
Saljem ti dva

Dobro jutro
MajaSocka ajme viruj mi da jedva čekam da prođe subota, sve je bilo laganini dok nismo krenuli s pozivnicama, i zadjnu smo u petak podijelili i već vidim da će ovaj tjedan bit pun svega, sreća pa je u srijedu praznik pa ne radim čet i petak..... samo da prođe i da sve bude ok.

Naravno da ce bit sve u redu. Brzo ce proletit ovaj tjedan! Nastoj sto vise uzivat a sto manje nervoze! Samo ti dooobro profestaj, a onda moze I bebica hehehe!

url=https://lilypie.com]
Ja se toliko i ne nerviram, stvarno sam flegmatična dosta al drugi oko mene aaaaaaaaa samo mi presing stvaraju oko glupih detalja....

Stella draga, bas mi je drago da si se javila... Cekala sam tvoj post i nadala se da nas nisi zaboravila i da si koliko toliko dobro. Zao mi je sto si prosla to sto si prosla i nadam se da ti se to vise nikada nece dogoditi. Nadam se da su sve nevolje iza tebe i da ces i s tim jajnikom sve uspjeti.... Budi samo ustrajna i pozitivna i sve to doci na svoje....
Paula ti je rekla, ja sam trudna (uz Nessah, Maju58 i druge cure). Sve je zasad ok, nadam se da ce tako i ostati.... Javljaj nam se kad uspijes....
Sanjarka, zao mi je zbog M. Sretno ovaj tjedan i na veliki dan :)
Svim ostalim curama zelim plusice, a pogotovo mojim "starijim" trudilicama.... Da se sve po "starini" prebace na neku drugu temu.
Ja sam ok, malo sam na odmoru, kod obitelji u zg bila, sad putujemo na more. Peru me vrtoglavice, problijedim u sekundi, ali brzo se vratim. Osjecam bas da mi treba puno vise odmaranja i sna nego prije!
Sve vas pozdravljaaam :)

Dan curke, koliko nas ovih dana ne očekuje vješticu? :)
kako podnosite ove promjene vremena?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji