Drage moje nije me duuuuugo bilo tu, nadam se da me niste zaboravile, nisam ni sama znala što mi se događa niti kakav je ishod pa sam željela izbjeći nedosljednost i nisam vas željela zbunjivati s mojom situacijom koja se mijenjala iz dana u dan. Uglavnom moja priča je nakon mjesec ipo dana napokon završena i ima ime i prezime. Sad mogu sa sigurnošću reći da se kod mene radilo o vanmateričnoj trudnoći u koju sam i sama sumnjala od početka, koja je zapela u jajovodu. Prvo se doktorima činilo da se radi o spontanom pobačaju i da neću trebati kiretažu, nastavili su mi pratiti betu svako par dana, ali beta je jako sporo padala. Nakon mjesec dana gledanja napokon je u lijevom jajovodu doktor uočio nešto i nije bilo nikakve sumnje o čemu se radi. Ali stanje je bilo mirno i plan je bio da se ostaci vanmaterične u jajovodu sami razgrade, poslao me doma na mirovanje uz dajnje praćenje. Međutim meni su se pojavili jači bolovi, doktor zatim uočava izljev krvi u trbušnu šupljinu, nije bilo toga puno ali ostavio me u bolnici. Taj dan su me stalno pratili na uzv jer nisu bili sigurni oće li raditi laparoskopiju, ali kako sam ja bila stabilna i krvna slika nije drastično pala doktori su odlučili da je bolja opcija primiti inekciju citostatika. Na sreću su pričekali jer su pretpostavili da je izljev krvi u trbuhu posljedica tog što je jajovod sam izbacio plod i da možda ipak neće biti potrebna nikakva intervencija. I tako je bilo, beta je napokon nakon toga pala, izljev se nije povećao (moram mirovati da se što prije repsorbira) i pustili su me kući.
Sad se moram posvetiti sebi, treba se situacija skroz smiriti tako da možemo nastaviti dalje Taj jajovod mi vjerojatno nije više u funkciji, a pitanje je što je sa drugim. Za par mjeseci moram napraviti HSG (provjeru prohodnosti jajovoda) a dotad moram obaviti briseve i papa test. Nisam deprimirana, pod stresom jesam ali radi skroz drugih stvari. Spremna sam na sve što me čeka i prihvaćam situaciju da su moguće sve opcije, od normalne prirodne trudnoće do IVF-a, najgore od svega je da zbog straha od ponovljene vanmatericne trudnoće nikad više ne budem trudna, to ne dolazi u obzir, dok god imam jajašaca koja se mogu oploditi borit ću se za svoje dijete.
Nemojte mi zamjeriti jer vas nisam čitala, jednostavno sam se fokusirala na to da prođem sa što manje posljedica i nisam mislila o ničem drugom.
Hvala vam svima redom koje ste mislima bile uz mene, vaša podrška znači jako puno.
Kako ste mi vi? Ako netko ima volju može mi nabrojati nove trudnice, čestitam vam drage moje od srca, nadam se da će vam trudoća proći što mirnije
AlmS, Luki, NMareN, Tena, Pepita, BabyGirl, Dulcinela, breskvica, mama, Nessah, Peppepula, Paula, Pupa, Bambola, Maja58...
<3 2/2013 <3
Hejjj cure, gdje ste danas?
Maja draga ne kuzim bas pitanje, a rado bih ti pomogla.. Pa meni uvijek iscuri.. nekad bude manje, nekad vise.. zavisi koliko dragi ispuca..
Stellaaaa draga moja kako mi je drago da si se javila..
Znala sam da ti treba vremena i da ces doci kad budes spremna.. Neopisivo mi je zao sto si to sve morala proci. Samo da svi nalazi bude dobri da mozes krenuti na prosirenje obitelji.. Znam ja da si ti izuzetno jaka i hrabra zena, majka i sigurna sam da ce sve doci na svoje. Nadam se sto prije..
Pupa, Nessah, Maja58 i Bambola su presle na temu proljetne bebe...
Paula zapravo si mi odgovorila na pitanje, zanimalo me dogada li se to inace! Mislim nakon svrsetka 90% ejakulata izade iz mene, bar se meni tako cini. Znam da je samo jedan spermic pobjednik, al od viska ne boli glava, pa mi je zapravo upitnik bio zasto iscuri vanka!
Stella zelim ti najbrzi oporavak! Najvaznije da se otkrilo u cemu je problem I da nije doslo do jos vecih problema! Zelim ti brz oporavak I skoru zdravu trudnocu!
url=https://lilypie.com]
Maja upravo kako si rekla. Cca 90 % izade odmah, a i ostatak kasnije. A plivaci koji se probiju se okom ni ne vide.. Kazu da je dobro nakon odnosa ostati lezati, staviti jastuk pod guzu, da im olaksamo put..
Ne znam da li se ikome ovo desavalo, naime vec 2-3 dana imam cudan iscjedak, krvav i smedji, samo kada se obrisem papirom, M mi inace neredovita, i trebala sam je dobiti, nikakve simptome za T nemam
StellaMaris Tako mi je drago da si nam se vratila . Zao mi je jako da si morala sve to prolaziti, samo budi jaka i hrabra kao što i jesi. Nadam se da će ti svi nalazi biti uredni i da ćeš uskoro moći planirati drugu trudnoću
.
MajaSocka I meni izrade,ali zato ležim 15-ak min (tad ne izlazi),onda ustanem i odem do kupaone,kad udem u kadu već počne cvapkati. Tako da ne brini,samo možda da nakon odnosa ostane ležati
Meni je danas zzavršio 4. dankasnjenja,temp i dalje popovišena. Test radim u srijedu ako do tada ne dode M.
Laku noć cure.
Ja to mogu, ja to hoću....
Pozdrav cure i laku noć cure
Djevojačka prošla ludilo, al danas ne funcioniram niti malo, cijeli dan mi je prošao u nekoj magli i bunilu...
Nadam se da ste sve dobro, da m ni jedna nije došla, i da već sutra bar jedan novi plusić osvane na ovoj temi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Onda slijedeci ciklus ostajem lezati heheh :) ako u ovom nemamo pobjednika!
Nmaren drzim fige danu srijedu bude plusic!
Sanjarka vazno da je provod bio odlican, a sigurno je kad kazes da ne funkcioniras! Ovo ce bit stresan tjedan....ZZelim ti najprije opustenost I veselja u izobilju...mene to ceka za 2mj!
Pile2, rado bi ti nesto pametno rekla, al stvarno neznam. Mislim da bi bila T ne moraju postojat simptomi ili ti je bas to pokazatelj T....uggl. najpametnije kod gin. Pa da on kaze sta pametno! Drzim fige da je sve u redu!!
url=https://lilypie.com]
Stella drago mi je sto si s nama podijelila svoju pricu. Nije niti malo lijepa, al jaka si ti. Vidi se po postu. Od sveg srca ti zelim da se sto prije oporavis i dobijes zeleno svijetlo da nastavis. Nemoj niti slucajno odustajati od namjene i zelje za svojom bebom. Kad se sve ustali, pomno se raspitaj i tako nastavi dalje.
Saljem ti dva
Sortiraj odgovore
Najstariji