Drage cure, evo me u još jednom plodnom dijelu ciklusa. Ovaj puta stvarno niti forsiram niti se zabrinjavam ishodom toliko kao da sada. Malo sam pala u neki period ravnodušnosti pa ne znam kako će to završiti...
Vidim da ima dosta novih trudilica ali i novih plusića zbog čega sam iznimno sretna! ;)
Svima želim točno ono što same sebi želite da vam se što prije ispuni i pozdravljam vas uz ogrooomnu puse svima!!!!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Hello curke drage
Ja procurila maloprije, nema više iščekivanje za mene ovaj put.... nisam razočarana, ipak su dva testa bila negativna pa sam očekivala. Malo me zbunilo što mi ciklus u životu nije ovoliko trajao, najdruži ikad 32 dana, i to mogu na prste jedne ruke zbrojit koliko je puta bilo u ovih 15godina koliko imam m. Znači sad sam dobila na 36dc, no dobro valjda za sve postoji prvi put. Nadam se da to sve spada u granice normale.
Malo sam jedino tužna što je baš danas došla, a večeras mi djevojačka na plaži i u planu je bilo i noćno kupanje, no dobro šta je tu je.
Joj stvarno tko je već spominjao baš je teško pohvatat sve postove, tko je šta napisao, kad kome dolazi, kome kasni itd....
malalana dobrodošla, i sretno
Frufi žao mi je zbog m, glavu gore i idemo u nove pobijede.
Bambola sigrno će se sve lipo vidit na slijedećem pregledu, držimo fige!
Petrich, NmareN, Lelly kod vas sve dobre naznake, ajmo testiće u ruke i piškite nemojte nas držat u neizvjesnosti
Luki najgore je kad zdravlje zeza, bit će to sve u redu, glavu gore!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka88 bas steta, ja sam tako vjerovala u taj test, stvarno mi je izgledalo kao da se ta crta vidi!
Al nema veze, samo hrabro naprijed! Drzim fige da bude vec u slijedecem ciklusu.
Ne da nisam popamtila pola postova ode, jer nas stvarno ima dosta, nego sam I svoje pobrkala, bila sam uvjerena da sam dobila 6.7 a zapravo sam dobila 8.7 I cijelo vrijeme racunam I pisem kao da sam 6.7 dobila, ugl polupala loncice.
Sto znaci kad sam pisala da mi je 26 dc zapravo je bio 24dc I kad sam to skuzila kontam a Majo jesi zamantana hahah!
url=https://lilypie.com]
Sanjarka88 bit će pozitivno idući mj. 😊 nakon svadbe odma u akciju! 😉 a sad uživaj u svojem danu danas , i idući vikend! A kasnila ti vjerojatno zbog stresa i briga vezano za svadbu. Nemoj se nervirat oko sitnica taj dan brzo prodje. vjeruj mi znam kako ti je, isto sam proživjela prije nepuna 2 mjeseca!
Novim članicama želim dobrodošlicu,a ostale trudilice i trudnice pozdravljam i šaljem pusu! 😘
Evo ja trenutno odmaram u 26 dc jer nemam snage za ništ drugo,a i temp me lagano stepa 37.5 a nisam bolesna a niti me kaj boli osim grudi i bradavica na dodir! Možda si i sad malo odspavam kad MM nema doma! Uživajte u vikendu! 😊😘
Pozdrav cure!!
Sanjarka pa bas me iznenadila tvoja M. Stvarno se nazirala okomita linija. Izgleda da vidimo ono sto zelimo vidjeti.. Lijep provod draga danas!
Maja stvarno se gubimo... Nadam se da ce kod tebe upaliti.
NMareN, lelly, minions drzim fige.. Kao i ostalima koje ne ocekuju... Sad razmisljam tko jos..
MalaNo pa sta ima kod tebe draga? Testic -, ne znam jesi napisala koji post poslije.. Dok ne dode nadamo se..
Mama★ lijepo je uvijek kad nam navratis.. Pusa tebi i tvojim troje andela..
Breskvica kako si ti?
Pusa najveca svima!!
Jutru cure,
Sanjarka bas mi je zao da je došla M, samo hrabro u novi ciklus,s osmijehom na licu .
Moja temperatura je i danas bila povišena, e sad ili je zaista T ili je nedaj Bože nešto lose.... Vidjet ćemo, kroz par dana radimo testic i sve ćemo znati .
Ugodan dan svima.
Ja to mogu, ja to hoću....
Prekrasno je citati koliko pozitive ovdje ima I medusobne podrske. Vjerujem da je svima skupa lakse prolaziti kroz razne zivotne nedace, razocaranja oko dolaska M I opcenito kroz sve brige kada znamo da imamo to s kim podijeliti, hvala vam, uz vas je sve lakse.
Paula, nadam se da je pocela uzivancija na GO I da ce malo opustanja od stresa od posla donijeti T. Tumor markere cu ic vaditi sad kad mi prode ovo kod endokrinologinje, kad mi otkriju zbog cega tako stitnjaca divlja, pa cu otic jedan dan u ZG po uputnicu.
Sanjarka, nadam se da si se lijepo provela na djevojackoj, zelim ti I prekrasan provod na svadbi I onda kad to sve prode u akciju, I neka sto prije ugledas plus. Od stresa bas zna M kasniti ili pak uraniti tako da je vjerojatno to sve utjecalo na tvoj ciklus.
Trudnice nase, uvijek me razvesele vase poruke, uzivajte u trudnoci, a trudilice neka vam je sa srecom, saljem pozitivne vibre za sto vise plusica. Pusa velika svima
14.06.2014. L ♥
Cure, sta ima kod vas? Ima li tko da iscekuje?
Ja imam hrpu testova s ebaya pa se borim sama sa sobom da ih ne trosim bezveze, jer je jos rano!
A imam I pitanje, znaci nakon sexa danas gotovo sva sperma je iz mene iscurila, ali stvarno podosta! Jel se to kome događa? Nije mi bas jasno zasto to, a nije mi se bas ni dogadalo
Cure, sta ima kod vas? Ima li tko da iscekuje?
Ja imam hrpu testova s ebaya pa se borim sama sa sobom da ih ne trosim bezveze, jer je jos rano!
A imam I pitanje, znaci nakon sexa danas gotovo sva sperma je iz mene iscurila, ali stvarno podosta! Jel se to kome događa? Nije mi bas jasno zasto to, a nije mi se bas ni dogadalo
Sortiraj odgovore
Najstariji