E da, vidi se gestacijska i zumanjak, al nema jos eo, ja sam mislila da sam sesti tjedan, a izgleda sam manje. Tako da cekaju tjedan dana da vide eo. Al je sve di triba bit i zasad okej. Satare cekanje, al tako to ide od trenutka kad zaneses pa do zavik uvik neka brigica 😁al nastojim se trenirat da me strah i negativa ne copi jer tako necu nigdi.
Bambola, vjerujem da ce biti sve ok, da je samo u pitanju manja trudnoca, kad I ovulacija plese ovisno o ciklusu. Vjerojatno je samo rijec o kasnijoj ovulaciji I s tim manjoj trudnoci.
Bila sam kod doktorice, zabrinjavaju je moji simptomi koje vec neko vrijeme imam, uz jos prenizak TSH tako da odmah u ponedjeljak moram hitno na internu kod endokrinologa, jer je jako zeznuta situacija, s obzirom da sam iz hipotireoze otisla u hipertireozu I jos k tome pala na kilazi 15 kila, a sad I tjedno gubim po kilu. Te me mucnine peru I temperature na valove, po krvnoj slici izgleda da sam prehladena.Sad cekam da mi endokrinologinja kaze sto I kako I da budem odmorna za trcanjem po kuci za zvrkom.
14.06.2014. L ♥
O LuKi mogu misliti kako si iscrpljena.. Neka ides sto prije na sve preglede da ti daju tocnu terapiju. Kad ces markere rijesiti? Samo ti pazi na sebe, sve je drugo manje bitno. Trebas svom djetetu zdrava. Nadam se da ces se sto prije osjecati bolje.. Uh jos i te kile, pa sve je to sok za organizam.. Drzi se draga..
Bambola i ja sam to prosla, otisla prerano pa se nista nike vidjelo, pa mislio da je vanmatetnicna... Dva tjedna pretraga, pregleda i puno sekiracije bezveze. Sve bilo u najboljem redu, ali prerano da bi ista vidjeli. Bit ce sve ok.
Cure nadam se da nijedna m nije stigla veceras..
Spavam na jedno oko, al rekoh da vidim ima li novosti..
Ljubim vas sve i lijepe snove zelim!
Luku sretno ti! Neka to lose zdravlje ode malo od tebe! Mislim na tebe I neka sve bude najbolje moguce!
Malalana dobrodosla!
Frufi...zao mi za M ko sebi, al to znaci da je novi ciklus I jos malo akcije, drzim fige.
Drugima isto drzim fige da M ne dodje!
url=https://lilypie.com]
E da I Bambola, sta te briga sto se gin. Cude nad tobom, ti si uspjela, sad se cuvaj a gin nek se cude!
url=https://lilypie.com]
Potencijalnih plusica je sve vise... I like it...
Prekrasno.
Bambola uvjerena sam da je O bila kasnije i da je s time i trudnoca mlađa. Ne brini. Sve ce biti okej.
Luki zao mi je zbog nalaza. Nadam se da ces brzo to rijesiti.
Drage moje, veselim se doci ovdje i proviriti malo... uvijek vidim neke dobre vijesti.
Puno vas pozdravljamo moja beba i ja
Cure dobro jutro vam želim,
Luki želim ti da imaš puno snage i strpljenja za sve sto ti se dotada,mi smo uz tebe,a imaš i svog kikaca koji te vjerujemo podiže iz dana u dan .
Frufi zao mi je da je došla M, samo hrabro dalje s osmijehom na Lici .
Malalana dobro nam došla,cure su ovdje divne i uživati ćeš .
Moja temperatura je i danas povišena,znaci M ne dolazi ni na 31dc, najduži ciklus mi je 32 dana (to je bio onaj prvi nakon kiretaze,dok se još nije sve ustabililo).... Sretna sam sto M ni dalje nema,sto je temp povišena ali još uvijek sam skulirana koliko je to moguće .
Želim vam svima ugodan dan.
Ja to mogu, ja to hoću....
Jutroooo svima
NMareN drzim fige da vjestica ne dodje
Luki drzim fige da sto prije otkriju sto ti je i da se sto prije toga i rijesis
Ja evo danas 28dc, temp 37,1.... Jos dva dana ima M da dodje, dulje ju ne planiram cekati
Sortiraj odgovore
Najstariji