Evo me drage dame da se javim, citala sam vas. Danas sam bila na prvi pregled i jos je sve prerano. Malo sam rastresena iz sljedeceg razloga: kako neke znaju ja imam zadebljan livi jajovod ispunjen vodom i pcos na desni. Danas su me dvi ginicke pregledale, a treca je gledala jer su se cudile kako se moje Cudo ostvarilo u maternici bez ikakvih magija i carolija (da, ja sam bila rizicna za vanmatericnu). Navodno to ne smeta razvoju ploda nego samoj oplodnji, koja se eto desila. Sad, desilo se sve kad sam mentalno poslala sve doktore u neku stvar (naravno da sam obavila sve nalaze i briseve), ali njihove kisele izraze i ono kao 'vidit cemo' (ne podnosim tu sintagmu) sam nabila nogom u dupe! Nadam se da ce nadalje sve bit okej, i svima vam zelim uspjeh! Zaista! MalaNo 😘 Paula, skini ih i gustaj na godisnjem 😘
paula hvala ti na lijepim riječima draga
frufi čaj se ionako pije bez šećera a meni je osobno vrkuta baš fina hladnija ti znaš najbolje šta ti paše
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
malalana ja sam evo vec trudilica 14. ciklus i traje kao vjecnost i nikako da ugledmo taj plus. Sto se tice tih savjeta i pomagala kako sto prije doci do trudnoce nema sto vec nisam probala, od vitamina, preparata, cajeva, maticne mlijeci, pratim ovulaciju trakicama. Spermiogram je savrsen, meni su potvrdene ovulacije, trudimo se ali ne zeli i gotovo, i sve si mislim da to nista nije vazno da ce doc onda kad bude sudeno i da se uopce ne vrijedi sa svime opterecivat jer si samo radimo pritisak a on definitivno ne pomaze.
Ne zelim te obeshrabrit niti bilo koju drugu od vas prisutnih ovdje, al eto to vec iskustvo progovara iz mene..
Drage moje ja sam odlucila odmorit se od svih tih stvari koje sam radila a neke jos uvijek radim jer mi je sve to vec previse stresno i cijeli dan samo razmisljam kad trebam popiskit trakicu kad trebam popit vitamine, jesam li popila caj, je li prisutna sluz, pa gledam po kalendaru kad ce sljedeci plodni dani i da li ce dragi biti tu da pokrijemo i izludujem sama sebe. Pocela sam ovaj mjesec mjerit i bazalnu i to cu jos dovrsiti i gotovo. I dok ne obavim sve preglede i vidim da li je negdje neki problem prepustam sve to nekim drugim silama
A sad idem otrijeznit glavu jednim sopingom, nadam se da nisu rasprodali sve na popustima haha
Svim trudilicama
Svim trudnicama koje i dalje bodre nas prve navedene
Frufi ja caj pijem bez trunke secera, mlak, hladan... stoji mi u salici pa ja svako malo gutnem... hik! I stvarno mi je ok. U ljekarni pakiranje 10-12 kn, u dm-u kupim 100kom filtera za 11 kn i tucem... lakse je s tim filterima, u pocetku sam cijedila.. A imas i u filter vrecicama ako ti je problem.. ma za minutu sve gotovo..
Kazu da se lh trakice ne rade s prvim urinom. Al ja i preko noci pijem.. Malca sam dugo dojila i zadnjih 3-4 god mi bioritam skroz poremecen.. Jos uvijek se budi tijekom noci, malo gucne (na mamu), idemo na wc... Ne pamtim kad sam spavala duze od 3 sata u komadu.. A i muz poceo piti uz mene...
Pa dobro nam dosla u slavoniju!
hej trudilice moe i trudnice
smedi iscjedak je prosao trajao tri dana i sad cekamo..za dva dana bi trebala kao doc..ja se nadam da nece i da cemo se pridruziti proljetnim bebama po drugi put, a ako bude neka kasni posto idemo na more u utorak
Drage moje, samo da vam se kratko javim. Moram kod doktorice dosli su mi nalazi, budem znala vise kad odem kod nje, uglavnom, stitnjaca me dobro zeza, TSH mi je 0.03. Inace imam autoimuni hashimoto (hipotireozu) , tako da mi je ovaj snizeni TSH potpuno cudan. Hvala vam svima na rijecima podrske, javim vam se kad obavim pregled kod doktorice.
14.06.2014. L ♥
Bambola svima im pokaži!!!
Pepita, meni paše na sobnoj temperaturi i bez šećera, a prema tome ću tako i krenuti. Super!
Miska, uživaj u šopingu!
Petrich, neka ni ne dođe, pa se možeš kupati do mile volje
Paula, vidim da sam se prevarila u tebi, gora si (pijanica) nego što sam mislila
I udala sam se za Slavonca, tako da se osjećam ko da je Slavonija i moja
Frufi tko prizna pola...
LuKi javi
Petrich mozda ne dode? Ako mora bolje da odmah dode pa mozes u novi ciklus...
O bambola neka se i oni prevare i iznenade. Draga samo malo uspori s naporima.. A sta su rekli za bebicu?
Ne gotovo je sa penjanjem. Bemu najteze napore sa obavila kad nisan znala da sam trudna. Nastavljam i dalje navecer hodat i kupat se, jer je to kao i okej, al baj baj gazit u brdo do daljnjeg.
Sortiraj odgovore
Najstariji