Ajme puno potencijalnih plusića aaaa držim vam figeeee
MalaNo hvala ti puno
paula draga ja nekako mislim da je i nešto opasnije da sigurno ne bi čekao da se vrati sa go nego bi te odmah poslao da ponoviš,a opet za svoj mir ako ti je dugo za čekati možda da zaista privatno napraviš?
Sanjarka88 i ja vidim neku blijedu sijenu koja čini plus pričekaj još par dana pa ponovi nije svima razina hormona ista, meni je u 6 tt kad sam i saznala da sam trudna druga crtica bila dosta blijeda tako daa sreeeetnooooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
LuKi držim fige da sve bude u redu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hej drage moje!!
Hvala vam cure, ma ok sam. Kao što kažete pa ne bi čekao mjesec i kusur da je nešto ozbiljno. Nadam se.. A neću ići privat. Super se osjećam, ne boli me ništa ni mrvicu, niti imam nekih iscjedaka i sl.
MalaNo hvala ti draga... Ja smatram da kod tebe postoje još šanse.. Svjedočili smo nekim minusima koji su se pretvorili u T. A i ako dođe idemo daljeee... Zajedno, još jače, pametnije...
LuKi ta štitnjača stvarno zna čuda napraviti čovjeku. Neki ne pridaju tome pažnju, ali ona utječe na kompletan organizam i zdravlje.. Javi nalaze. Ako je nešto bar da kreneš s terapijom što prije.. Dolazi dragi pa će ti biti malo lakše, znam kako je biti sama s malim djetetom, danima... Šaljem ti poljubac i drži se!
Ovaj ciklus nisam očekivala T, tj. prošli ciklus jer sam u 7 danu novog, ali sam svakodnevno pratila šta ima kod vas i dočekala sam 4 predivna plusića... Cure ovih dana očekujem još barem toliko...
Mogu vam reći da mi je ta prisilna pauza dobro došla da malo nadođem psihički.. Moj 11 ciklus.
I točno znam o čemu govorite! Zadnjih tjedana sam tako smirena, pozitivna... a vidjet ćete me za cca 2 tjedna.. Još pola sata i dani GO počinju... Sutra stiže muž i krećemo... Ajme da mi je netko rekao da ću javno govoriti o tom kad ću se sexati...
A da mi muž vidi šta pišem...
Ovo je naš kutak i tu smo uvijek jedna za drugu!! Prije sam čitala i druge forume, svašta ima, spuštanja, ismijavanja... Da neka takva zaluta ovdje otišla bi prije nego što je došla!
Pusa cure!!
Drage mame i one koje to kao ja žele postati,
prvi puta pišem, možda zato što sad zaista želim bebu. Suprug i ja pokušavamo neko vrijeme, ne predugo.
Zanimaju me svi savjeti koje mi možete dati a koji će nam pomoći da dobijemo bebicu. Nisam baš iskusna sa svm metodama, tek sam nedavno čula za vrkutu, marulju i druge čajeve koji mogu pomoći pa me zanima kako se piju?
Također sam čula za Maybe baby mikroskop, pa ukoliko imate informacija koje želite podijeliti, pomažite :-)
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Ajme Paula5... stvarno da nekakva budala ovdje zaluta i priča gluposti mislim da bi se teleportirala tamo i napravila nered
No, imam pitanje za vas sve. Kako nas ima puno, imam problema s praćenjem tko, što, kada i kako, koliko god se trudim ne uspijevam sve popamtiti. pročitam jedan post i znam što ću napisati, i onda ako još 5-6.- vaših postova i izgubljena sam. Stalno mozgam, tko je ovo napisao, tko ono, a postova je toliko da je uzaludno tražiti. Razmišljam da kupim bilježnicu i zapisujem sve , vodim dosje o svakoj, hehehe. Luda sam, znam... Očito me pamćenje i pamet s godinama napuštaju
I usput, moja M točna ko urica idemo dalje...
Malalana dobrodošla! I neka pobjegneš na bolju temu čim prije, a to želim i svima osttalima.
Da ti odgovorim na pitanje po osobnom iskustvu. Ja i mužić se trudimo već... sada krećemo u 6. ciklus. Prije mjesec dana sam počela piti Prenatal od Natural Wealtha, sadrži folnu i još neke stvari. Razmišljam o vrkuti, ali ne da mi se još jer mi je vruće, a ja pijem hektolitar vode na dan i ne da mi se čajeve piti. Ali i to ću jednog dana, ako se prije ne posreći. Na mobu imam aplikaciju koja mi prati ciklus i ovulacije tako da se tome pokušavamo prilagoditi i to je za sada to. Ako još par mjeseci ne bude uspjeha počet ću sa prihvaćanjem drugih savjeta od ovih divnih žena ovdje
Haha frufi nasmijala si me! Ali dobro kazes.. Nekoliko puta dnevno citam i opet pola zaboravim. Pogotovo za novije cure ili one koje se rjede jave.. cca 10-tak cura znam tocno sta i kad, a ostalo lovim usput.. Ja sam prije dva mjeseca ovdje na jednoj temi napisala svoje iskustvo, imam djecaka 3,5 god. Mozda sam koju rijec krivo upotrijebila, ali naravno da su svi shvatili na sta mislim. Jedna mama kopirala moj post, boldirala tih par rijeci i stavila !?!? Bas sam se glupo i jadno osjecala...Joj da takva zaluta ovdje pa da nas cca 30 saspe paljbu..
Nikad, nikad ovdje nitko nije nikoga ismijao ili sl.
I zato vas cure sve volim!
Malalana dobro nam dosla!!
Meni su cure savjetovale pa ja vec 2 mj pijem vrkutu i stolisnik, ja stavim 2/3vrkute i 1/3 stolisnika) Pijem cca pola litre dnevno, mozes do litre. Pocela sam prije 3 tj i prenetal vitamine. I prije mjesec dana lh trakice s ebaya.. Ako imas pitanja, tu smo... Zelim ti da sto prije ostvaris svoj cilj!
Nasa draga pepita promijenila sliku, nick.. ali uvijek ju prepoznam po divnim rijecima.. medu prvima me pozdravila i dala dosta savjete i puno lijepih rijeci... hvala..
Frufi a naravno da sam tek sad skuzila da je dosla.. Vidim ima dovoljno pozitive pa cu ti samo reci samo tako nastavi. Doci ce i tvoj +..
A zasto ne bi ubacila cajeve kad vec pijes toliko tekucine? Ja isto puno pijem. Ovo ne zvuci bas lijepo..
A vald nece netko boldirati.. Hocu reci napravim si caj i pijuckam ga kao vodu.. Al zato sto puno pijem (haha) problem mi je ono za trakice, jer treba zadrzati mokracu 2-3 sata i ne razrijediti ju..
Sortiraj odgovore
Najstariji