Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    31. Srpanj 2015. 09:32

Ma počela nešto mrmljati, kao ma sigurno je neka pogreška, ja vam ne znam drugo, doktora nema. Poručio je da dođem ponoviti kad se on vrati... Nisam se sad nešto ukomirala, ali nije mi baš ni svejedno...

Sanjarka88
    31. Srpanj 2015. 09:46

Da da ipak odeš privatno, nalaz bude gotov kroz par dana, pa da si mirna

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lelly
    31. Srpanj 2015. 10:00

Sanjarka88 i meni ovo izgleda sumnjivo  ja bi na tvome mjestu sacekala jos koji dan pa napravila opet. Ako se ponovno bude vidjela ta druga crtica vadila bi betu 
    Ja evo 27dc, vjestice jos uvijek nema. Ceeekamo

Sanjarka88
    31. Srpanj 2015. 10:09

Lelly

Sanjarka88 i meni ovo izgleda sumnjivo  ja bi na tvome mjestu sacekala jos koji dan pa napravila opet. Ako se ponovno bude vidjela ta druga crtica vadila bi betu 

Fige da dočekete plus u pon, a ne m 

Imaš li još simptoma?

Sanjarka88
    31. Srpanj 2015. 10:09

Lelly

Fige da dočekete plus u pon, a ne m 

Imaš li još simptoma?

Lelly
    31. Srpanj 2015. 10:54

Pa danas ne pretjerano... Jucer me trbuh bolio dollje nisko u preponama, ili mozda vise zarilo nego boljelo. Danas ne osjecam nista posebno da me smeta. Cicke bolne, temp povisena i to je to. Vidjet cemo, za sad smo i MM i ja skroz opusteni, prvi pokusaj nam je i to jos na slijepo, pa nismo nesto nervozni ali da bi bilo lijepo, bilo bi  

• Malano2
    31. Srpanj 2015. 11:37

Cure drage koje cekate i iscekujete plus,od srca vam zelim da bude, sanjarka,NmareN.Lelly,vecka i one koje nisam upratila. Pepita, ti nam ulijevas neopisivu nadu i pozitivu svojim porukicama,kako je samo lijepo cuti da neko beskrajno uziva u trudnoci. Luki, i ja ti drzim fige da nalaz bude naj naj,i da budes uskoro puna snage,. paula, kao i od samog pocetka kad sam pocela tu pisati, u tebi je pozitive za 3 osobe,tako da se nadam da te to nije obeshrabrilo sto moras ponavljati nalaz. Koliko si puta vecini cura pruzila podrsku, poklonila vrijeme da napises par lijepih rijeci mnogima od nas. Od srca se nadam i vjerujem da je to samo neka greska,i jeste.  Meni danas 33dc. M nema, test sam radila i neg. je. Razocarala se jesam ali, jos je ciklusa ispred mene I MM. Toliko sam se tresla kad sam htjela raditi test, a koliko jako je srce kucalo ne mogu ni opisati. Ludjacki sam gledala u onaj prozorcic na testu,,ali nista sem one C crte. Pusa za sve vas

Zeli drugom sto i sebi :*

Sanjarka88
    31. Srpanj 2015. 12:13

MalaNo ne gubi nadu dok m ne dođe, iako znam kako je teško vidit minus, baš razočaravajuće

Mallla
    31. Srpanj 2015. 12:43

Sanjarka ja vidim isto crticu...slabu al vidljivu. Rubovi su joj tamniji, a jos alika nike toliko cista, tako da ja bi se ponadala. Za dva dana ponovi! Mozda je jos uvjek jako niska trudnoca pa ne moze odma potamnit. Bas se radujem I zelim ti samo da tamnI....dda bude tamnija od kontrolne!

Sanjarka88
    31. Srpanj 2015. 13:15

MajaSocka

Sanjarka ja vidim isto crticu…slabu al vidljivu. Rubovi su joj tamniji, a jos alika nike toliko cista, tako da ja bi se ponadala. Za dva dana ponovi! Mozda je jos uvjek jako niska trudnoca pa ne moze odma potamnit. Bas se radujem I zelim ti samo da tamnI….dda bude tamnija od kontrolne!

Hvala ti draga, i vama svima curke stvarno ste zlatne  Neće biti toliko problem i da nije, tek smo krenuli i to bez ikakvog plana i programa, više me ubija ova neizvjesnost i šta neznam što je u pitanju.

Minions kad ti očekuješ tj. ne očekuješ m? držim ti fige do neba, i zaista je lakše uz sve ove divne cure. Ja nikome i ne govorim o ovim svojim dilemama i nadama, nezna nitko ni osim dragog da kasni.... a i on je ležeran dosta po tom pitanju a ja ko šibica na vjetru 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI