Pa danas ne pretjerano... Jucer me trbuh bolio dollje nisko u preponama, ili mozda vise zarilo nego boljelo. Danas ne osjecam nista posebno da me smeta. Cicke bolne, temp povisena i to je to. Vidjet cemo, za sad smo i MM i ja skroz opusteni, prvi pokusaj nam je i to jos na slijepo, pa nismo nesto nervozni ali da bi bilo lijepo, bilo bi
Cure drage koje cekate i iscekujete plus,od srca vam zelim da bude, sanjarka,NmareN.Lelly,vecka i one koje nisam upratila. Pepita, ti nam ulijevas neopisivu nadu i pozitivu svojim porukicama,kako je samo lijepo cuti da neko beskrajno uziva u trudnoci. Luki, i ja ti drzim fige da nalaz bude naj naj,i da budes uskoro puna snage,. paula, kao i od samog pocetka kad sam pocela tu pisati, u tebi je pozitive za 3 osobe,tako da se nadam da te to nije obeshrabrilo sto moras ponavljati nalaz. Koliko si puta vecini cura pruzila podrsku, poklonila vrijeme da napises par lijepih rijeci mnogima od nas. Od srca se nadam i vjerujem da je to samo neka greska,i jeste
. Meni danas 33dc. M nema, test sam radila i neg. je. Razocarala se jesam ali, jos je ciklusa ispred mene I MM. Toliko sam se tresla kad sam htjela raditi test, a koliko jako je srce kucalo ne mogu ni opisati. Ludjacki sam gledala u onaj prozorcic na testu,,ali nista sem one C crte. Pusa za sve vas
Zeli drugom sto i sebi :*
MalaNo ne gubi nadu dok m ne dođe, iako znam kako je teško vidit minus, baš razočaravajuće
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ja vidim isto crticu...slabu al vidljivu. Rubovi su joj tamniji, a jos alika nike toliko cista, tako da ja bi se ponadala. Za dva dana ponovi! Mozda je jos uvjek jako niska trudnoca pa ne moze odma potamnit. Bas se radujem I zelim ti samo da tamnI....dda bude tamnija od kontrolne!
url=https://lilypie.com]
MalaNo znam i ja kako ti je, bit će i tvoj plus već! Nemoj gubit nadu, drž se! 😉
Sanjarka88 nadam se da ti test dobro prikazuje crticu, i da će ponovni test pokazat isto,ako ne bit će već. Drž se, ne gubi nadu! 😊
Ja brojim dane kad ću napravit test,da vidim. Najteže mi pada to čekanje kao i prošli mjesec.. kad sam prošli mjesec više me je nervirala ta neizvjesnost nego li negativan test! Pokušavam što manje mislit na to al mi nejde baš! Al mi je uz vas puno lakše nego li prošli mj. Kad sama bila u tome i nisam se imala kome izjadati! Hvala vam ženice! 😘😘😘
Sanjarka, ne smijem se previse nadati,ali da iskrena budem nekako se jos pomalo nadam,iako manje nakon neg testa. Minions, tacno znam o kakvoj neizvjesnosti govoris,meni je inace najgoi taj period od O do M, ili nadam se tebi do T. Najvise sam bila nestrpljiva u periodu kad sam tacno znala da je bila O, jer sam tad bila kod gin. i svaki dan mi je bio kao 3 dana,,padala u iskusenje da radim test. Svaku promjenu na sebi dozivljavala kao simptom T,umisljala, analizirala, ali nakon 12 dana dosla M. Nadam se da ces strpljivo docekati i to sa pozitivnim testom. I zbilja, puno je lakse podijeliti sa vama sve
Zeli drugom sto i sebi :*
Hvala ženice, M bi trebala dobit idući tjedan negdje od 3o dc pa do 35dc iako mi se nekad kad sam bila pod jakim stresom znala i preskočiti mj.dana. al to se nije dogodilo već više od godinu, dvije! Sad su ponovo regulirane same po sebi,jer smanjujem stres.a dva ciklusa prije mi je bila na 26 dan, nikad kraći ciklus,a prepisujem ga stresu jer sam bila zakupirana svadbom i obavezama oko nje, a dan poslje svadbe sam ju dobila tj.u nedjelju nakon kaj sam odspavala par sati.
Nadam se da neće doći,al ako ipak bude šta je tu je! Sve je u Božjim rukama! On zna kad je vrijeme! Ne preostaje nam molitva i nada za MM i mene, to nas drži snažnima, iako je on snažniji i ne pogadjaju ga stvari ko mene! U mojim molitvama ste i vi! 😃 možemo mi to, ipak smo žene i sve bi poživjele za našu dječicu!
Drage moje samo da vas pozdravim puno nekako mi najljepsi ovaj forum gdje je sve zapocelo, ii jos nesto ja sam isto imala dva testa jako blijeda jedva primjetna druga crta i evo jucer bila kod ginekologa 5 tjedana trudna, tako da i blijeda crta je crta tako da nema brige tko god ima blijedu crticu u pitanju je trudnoca, jer da nije nebi bilo ni te blijede crtice
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Sortiraj odgovore
Najstariji