Sanjarka, ja cu ti reci isto sto i cure! Bolje napravi test za koji dan. Ja sam isti takav kao tvoj radila s prvim danom kasnjenja i bio je plus kao kuca, nemos ga promasit... Tako da, mozda je jos prerano, ali mogla bi za koji dan ta okomita crta potamniti :) strpi se pa ces slaviti :)
Paula, ma gle, ako ti je rekao da dodes u 9.mj, prvo, i ako nesto nije u redu, nije nesto strasno jer bi ti rekao da dodes valjda odmah! Tako da, probaj se maksimalno opustiti i uzivaj u godisnjem!
Drage, hvala vam na lijepim rijecima. Prekrasno je koliko ovdje ima podrske I koliko olaksate sve.
Paula, muz mi dolazi u nedjelju, 3 tjedna ga nije bilo, pa ce biti puno lakse...Sve se nekako mislim da su mi se hormoni stitnjace opet izneredili pa da se zato tako osijecam. Javim se danas kad mi kaze nalaze.....Draga, zelim ti sto ljepsi I opusteniji GO, nek donese taj dugoocekivani plusic. Velika pusa
Sajarka, eto I ja vidim neku slabasnu crticu, mislim da bi ti beta bila najbolje rijesenje da znas na cemu si. Sretno:))
14.06.2014. L ♥
Luki drižimo fige za dobar nalaz hvala
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma počela nešto mrmljati, kao ma sigurno je neka pogreška, ja vam ne znam drugo, doktora nema. Poručio je da dođem ponoviti kad se on vrati... Nisam se sad nešto ukomirala, ali nije mi baš ni svejedno...
Da da ipak odeš privatno, nalaz bude gotov kroz par dana, pa da si mirna
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka88 i meni ovo izgleda sumnjivo ja bi na tvome mjestu sacekala jos koji dan pa napravila opet. Ako se ponovno bude vidjela ta druga crtica vadila bi betu
Ja evo 27dc, vjestice jos uvijek nema. Ceeekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji