Ma ja bih već sutra ponovila, ali naravno ako možeš strpi se do preksutra... Draga moja još sam malo gledala tvoj testić, mislim ja da ti seliš na preljetne bebe...
Vidim bit će veselo ovih dana!! Želim vam svima od reda koje ne očekujete ovih dana da ugledate svoj plusić ili drugu crticu...
Cure vikend počinje.... Još danas pa na GO!!
7dc, muž sutra dolazi i otvaramo dane akcije..
Kod nas pljušti kiša i baš je hladno, ali zasad je dan lijepo počeo...
Baš se dobro osjećam...Prenosim i na vas...
Paula, blago ti se GO ti tek počinje, moj završio, tko će čekat slijedeći sretno, da kvalitetno provedeš GO i da za 30 -tak dana ugledaš plusić
Kod nas je isto hladno, kiša pada, ali neka malo rashladi, a od sutra nek opet počne grijati, da se može malo otić na more bućniti

Vecka , nadam se da ćemo do tad tvoj plusić već riješiti...
I tako ja sva nabrijana i sretna započela ovaj dan, kad upravo me zove sestra iz gin. ambulante. Prije 3 tjedna sam bila na pregledu i radio mi papu. Nešto baš nije ok s nalazom, ali doktor misli da je to neka pogreška pa neka dođem u 9. mj ponoviti nalaz.. On je otišao na GO... I šta da ja sad mislim?? I opustim se.. Mislit ću pozitivno i da nije ništa, ali crv će kopat u meni do idućeg pregleda...
Vecka, nadam se da ćemo do tad tvoj plusić već riješiti…
I tako ja sva nabrijana i sretna započela ovaj dan, kad upravo me zove sestra iz gin. ambulante. Prije 3 tjedna sam bila na pregledu i radio mi papu. Nešto baš nije ok s nalazom, ali doktor misli da je to neka pogreška pa neka dođem u 9. mj ponoviti nalaz.. On je otišao na GO… I šta da ja sad mislim?? I opustim se.. Mislit ću pozitivno i da nije ništa, ali crv će kopat u meni do idućeg pregleda…
Ne bi oni cekali toliko dugo da je nesto ozbiljnije, ali opet ako misle da je greska do njih bi je trebali ispraviti cim prije, a ne da se sad moras mislit sto je I kako je do 9. mjeseca. Jesi razmisljala da odes privatno raditi papu?

14.06.2014. L ♥
Paula hvala na lipim željama Sretno u akciji, ovo je mjesec ovo je mjesec pozitive
Gdje ste Vi cure kad je kod vas hladno? zavidim

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
O tek sad vidim post poviše....
aaaaaaaaaa pa jel su bar rekli o čemu je riječ???

Sanjarka, ja cu ti reci isto sto i cure! Bolje napravi test za koji dan. Ja sam isti takav kao tvoj radila s prvim danom kasnjenja i bio je plus kao kuca, nemos ga promasit... Tako da, mozda je jos prerano, ali mogla bi za koji dan ta okomita crta potamniti :) strpi se pa ces slaviti :)
Paula, ma gle, ako ti je rekao da dodes u 9.mj, prvo, i ako nesto nije u redu, nije nesto strasno jer bi ti rekao da dodes valjda odmah! Tako da, probaj se maksimalno opustiti i uzivaj u godisnjem!

Drage, hvala vam na lijepim rijecima. Prekrasno je koliko ovdje ima podrske I koliko olaksate sve.
Paula, muz mi dolazi u nedjelju, 3 tjedna ga nije bilo, pa ce biti puno lakse...Sve se nekako mislim da su mi se hormoni stitnjace opet izneredili pa da se zato tako osijecam. Javim se danas kad mi kaze nalaze.....Draga, zelim ti sto ljepsi I opusteniji GO, nek donese taj dugoocekivani plusic. Velika pusa
Sajarka, eto I ja vidim neku slabasnu crticu, mislim da bi ti beta bila najbolje rijesenje da znas na cemu si. Sretno:))

14.06.2014. L ♥
Luki drižimo fige za dobar nalaz hvala

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji