Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    31. Srpanj 2015. 07:53

Sanjarka88 nebi ti htjela davati lažnu nadu ali zaista i ja vidim onu svjetlu crtu koja bi sačinjavala plusic, neznam vidjet ćeš kroz koji tren što će ti curke reći,mislim do sada sam ti radila jedan test prije par mj koji je pokazao T,tako da ti nemam baš puno iskustva u tome. Želim ti svu sreću svijeta .

Ja to mogu, ja to hoću....

Veja
    31. Srpanj 2015. 08:13

Dobro jutro

Evo ja isto gledam ovaj test Sanjarka i također mislim da se nazire crtica
    Kao što kažu Paula i NMareN, probaj je koji dan ukoliko ne stigne M, želim ti sve sreću

Sanjarka88
    31. Srpanj 2015. 08:16

Hvala cure divne ste 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Paula5
    31. Srpanj 2015. 08:26

Ma ja bih već sutra ponovila, ali naravno ako možeš strpi se do preksutra... Draga moja još sam malo gledala tvoj testić, mislim ja da ti seliš na preljetne bebe... 

Vidim bit će veselo ovih dana!!  Želim vam svima od reda koje ne očekujete ovih dana da ugledate svoj plusić ili drugu crticu...

Cure vikend počinje.... Još danas pa na GO!!
    7dc, muž sutra dolazi i otvaramo dane akcije..
    Kod nas pljušti kiša i baš je hladno, ali zasad je dan lijepo počeo...
    Baš se dobro osjećam...Prenosim i na vas... 

Veja
    31. Srpanj 2015. 08:47

Paula, blago ti se GO ti tek počinje, moj završio, tko će čekat slijedeći sretno, da kvalitetno provedeš GO i da za 30 -tak dana ugledaš plusić
    Kod nas je isto hladno, kiša pada, ali neka malo rashladi, a od sutra nek opet počne grijati, da se može malo otić na more bućniti

Paula5
    31. Srpanj 2015. 08:58

Vecka , nadam se da ćemo do tad tvoj plusić već riješiti...

I tako ja sva nabrijana i sretna započela ovaj dan, kad upravo me zove sestra iz gin. ambulante. Prije 3 tjedna sam bila na pregledu i radio mi papu. Nešto baš nije ok s nalazom, ali doktor misli da je to neka pogreška pa neka dođem u 9. mj ponoviti nalaz.. On je otišao na GO... I šta da ja sad mislim?? I opustim se.. Mislit ću pozitivno i da nije ništa, ali crv će kopat u meni do idućeg pregleda...

Sanjarka88
    31. Srpanj 2015. 09:00

Paula hvala na lipim željama  Sretno u akciji, ovo je mjesec ovo je mjesec pozitive 

Gdje ste Vi cure kad je kod vas hladno? zavidim

Sanjarka88
    31. Srpanj 2015. 09:01

O tek sad vidim post poviše....

aaaaaaaaaa pa jel su bar rekli o čemu je riječ???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.