NMareN hvala na infu iako sam ja više za tuširanja, pogotovo ljeti. I kod tebe super vijesti, vibre do neba da je to to
Ja lagano na spavanje, naporan dan je bio na poslu i posli posla. Sutra petak!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I opet minus!
al sad mi već ide na živce šta opet nazirem neku umišljenu sjenu, one horizontalne crte šta čini plus, mislim ono baš me to živcira ako želim popit recimo tabletu za glavu to bi me spriječilo zašto to tako komplicirano, mislim da bi mi sad već stvarno trebalo pokazat debelu crtu s obzirom na dane kašnjenja.
Neću se više zamarat, ako mi ne dođe posli pira, idem u ginića
e da dobro jutro

Dobro jutro cure, sanjarka88 zao mi je,ali možda ti test nemoze još detektirati T, cure ovdje kažu sve dok ne dode M ima nade. Nadam se da će tako biti i kod tebe.
Kod mene je temp i dalje povišena,u odnosu na jučer porasla za 0,2, danas je 37,0... Znači nema ni danas M .
Dobro jutro cure, sanjarka88 zao mi je,ali možda ti test nemoze još detektirati T, cure ovdje kažu sve dok ne dode M ima nade. Nadam se da će tako biti i kod tebe.
Kod mene je temp i dalje povišena,u odnosu na jučer porasla za 0,2, danas je 37,0… Znači nema ni danas M.
Joj super, stvarno kad ide testić, ti si vidim strpljivija nego ja
Paula što nisam poludila? I na prvom testu prije 2 dana mi je bila neka sjenica, al čak manje vidljiva od ove na mob je nije uopće bilo kad sam slikala ovdje se čak neš nazire al skoro je prozirna, imam osjećaj da ludim. da je minus znala bi da je minus, ovako iako mislim da to nije ništa zbunjuje me

Ja to mogu, ja to hoću....
http://i60.tinypic.com/ff90qp.jpg

Jutro cure!
NMareN pa to zvuči super, nadam se da neće ni padati... Kad misliš test raditi?
Sanjarka neću ti buditi prevelike nade, ali i ja vidim neku slaaabu liniju.. Mislim ja da bi to ipak moglo biti to, ali je rano da odmah poplavi.. Ako ne dođe za 2-3 dana napravi test! Zanima me šta će ti druge cure reći, ali mogla bi ti dvostruko slaviti u subotu...
Sanjarka88 nebi ti htjela davati lažnu nadu ali zaista i ja vidim onu svjetlu crtu koja bi sačinjavala plusic, neznam vidjet ćeš kroz koji tren što će ti curke reći,mislim do sada sam ti radila jedan test prije par mj koji je pokazao T,tako da ti nemam baš puno iskustva u tome. Želim ti svu sreću svijeta .
Sanjarka88 nebi ti htjela davati lažnu nadu ali zaista i ja vidim onu svjetlu crtu koja bi sačinjavala plusic, neznam vidjet ćeš kroz koji tren što će ti curke reći,mislim do sada sam ti radila jedan test prije par mj koji je pokazao T,tako da ti nemam baš puno iskustva u tome. Želim ti svu sreću svijeta.
Hvala i ja tebi
I ja sam radila jedan do sada u životu, i to sa nepunih 18godina, i to od straha tek nakon 20 dana kašnjenja, taj je odmah bio velik ko kuća i pojavio se u sekund, pa mi ovo sad totalna nepoznanica

Ja to mogu, ja to hoću....
Dobro jutro
Evo ja isto gledam ovaj test Sanjarka i također mislim da se nazire crtica
Kao što kažu Paula i NMareN, probaj je koji dan ukoliko ne stigne M, želim ti sve sreću

Hvala cure divne ste

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji