Pepita Aaaa mrvica mala.. Neka je ziva i zdrava! Uh sto volim takve vijesti..
Bome ti vec lijepo prevalila put, zacas ce 24.11. Ako sam dobro zapamtila.. Nadam se da si svekrvi kulturno spustila
Maja58 skicnula sam na proljetne bebe. Ako ti osjecas potrebu odmah doktoru, kao sto su ti i rekli! Svasta si prosla i nitko ti nema pravo takvo sta govoriti! Odmaraj, naradit ces se u zivotu...Kako si netko daje pravo tako se ponasati?! Uh.. Nadam se da su to ostatci krvi, ali nikad ne znas... Ja bih vec na hitnu otisla da mi nema gin. Nadam se da je sve ok.
Ocekivalice s dugim ciklusima znam da vam nije lako.. Moji ciklusi 26-29 dana, otprilike 20dc pocne siza i nestrpljenje... A da ne kazem da sam i 22dc znala pravit test . U ovih 10 ciklusa neocekivanja sam napravila dooosta testova, sad sam se naoruzala onima s ebaya pa ako mi dode pravit cu kad zazelim jer su stvarno jeftini... Da sam prije znala ustedjela bih stotine kuna..
A i da sam se prije ovdje prikljucila bilo bi mi puuuno lakse. Pretesko je to sam prolaziti.. Zato cure tu smo i s istim problemima i pitanjima..
Ovdje sam cca 2 i pol mjeseca. Pocela sam s cajevima, prenetalom, lh trakicama.. A to ne bi bez savjeta nasih, sada vec vecinom, trudnica..
Moj 6dc i spremna sam!!
Pusa i cekamo plusice...
Pridružujem se čekanju plusića
Ja tek došla s posla, moram se uvalit u kadu, pa u 19h imam probu vjenčanice
S obzirom da sam jučer kupila dva testića, sutra ujutro pišnem i ovaj drugi, ako ne dobijem u međuvremenu jer me stalno al stalno steže nešto po trbuhu. Računam sutra je 7. dan kašnjenja od očekivanje m, 3. dan od najdužeg ciklusa ikad u mom životu, i jutarnja mokraća ako tada ne pokaže nema stvarno ništa za mene ovaj mjesec.
Onda se okrećem završnim pripremama za svadbu, slijedeća subota je moj dan, i ne mislim se do tada više bavit ciklusima i sličnim
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
SaSanjarka ako sumnja na T nemoj se dugo izlezavati u kadi,pogotovo ako ćeš dodati sol ili kupku, podloznija si bakterijama u T, a uživanje u toploj kupki je idealno za ta čuda.
Kod mene nema M,samo neka tako i ostane uz povišenu temperaturu i superiska .
Ja to mogu, ja to hoću....
Pa Sanjarka to zvuci super! Bas bi bilo super da ugledas +, ako ne imas pravo, uzivaj u svadbici bez opterecenja...
NMareN a tek tvoj plus kako bi bio divna vijest! Zelim ti od
Paula naravno i meni je jedino bitno da je sve kako treba sa bebicom a sada da li je dečko ili cura ne mjenja činjenicu da sam zaljubljena u to malo biće još od onog trena kada je bio mala točkica hehe tako je termin je 24.11. i brzooo dolazi a šta se tiče svekrve, moj ginekolog je taj koji joj je očitao bukvicu, a ja sam joj samo prenjela njegovu poruku hahahha
NmareN ajme pa to bi bilo stvarno prekrasno, sretnooooo curke svimaaaaa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
NMareN hvala na infu iako sam ja više za tuširanja, pogotovo ljeti. I kod tebe super vijesti, vibre do neba da je to to
Ja lagano na spavanje, naporan dan je bio na poslu i posli posla. Sutra petak!
I opet minus!
al sad mi već ide na živce šta opet nazirem neku umišljenu sjenu, one horizontalne crte šta čini plus, mislim ono baš me to živcira ako želim popit recimo tabletu za glavu to bi me spriječilo zašto to tako komplicirano, mislim da bi mi sad već stvarno trebalo pokazat debelu crtu s obzirom na dane kašnjenja.
Neću se više zamarat, ako mi ne dođe posli pira, idem u ginića
e da dobro jutro
Dobro jutro cure, sanjarka88 zao mi je,ali možda ti test nemoze još detektirati T, cure ovdje kažu sve dok ne dode M ima nade. Nadam se da će tako biti i kod tebe.
Kod mene je temp i dalje povišena,u odnosu na jučer porasla za 0,2, danas je 37,0... Znači nema ni danas M .
Ja to mogu, ja to hoću....
http://i60.tinypic.com/ff90qp.jpg
Jutro cure!
NMareN pa to zvuči super, nadam se da neće ni padati... Kad misliš test raditi?
Sanjarka neću ti buditi prevelike nade, ali i ja vidim neku slaaabu liniju.. Mislim ja da bi to ipak moglo biti to, ali je rano da odmah poplavi.. Ako ne dođe za 2-3 dana napravi test! Zanima me šta će ti druge cure reći, ali mogla bi ti dvostruko slaviti u subotu...
Sortiraj odgovore
Najstariji