Luki zao mi je da te muče sva ta čuda,želim ti da što prije obaviš sve pretrage i da sve bude oke .
Sanjarka88 trebala sam danas dobiti M, ali neće doći jer je temperaturica povišena . Ima vremena još doći sutra,prekosutra..... Bilo bi lijepo da ne dode a ako dode onda u nove pobjede
.
Sretno svim curama koje su u iščekivanju plusica.

Ja to mogu, ja to hoću....
Luki, nadam se da ce te sve te tegobe zaobici i da ces uzivati bez ikakvih problema s malim princom :) kad se ne osjecas naj, probaj cuvati energiju za ono nuzno (dijete), nemoj se umarati ostalim stvarima.
NMareN, super za temperaturu, samo neka raste :)
Sanjarka, mozda je stvarno bilo rano za test (Bambola je radila test ranije i pokazao -, za par dana ona trudna). Ti clearblue easy su super testovi, meni su uvijek pokazali tocno (i minus i plus).... Ali, ako je razina hormona niska tj.ako rano napravis test, i najbolji na svijetu moze pogrijesiti.
Ako ne dobijes, svakako ponovi....
Sve ostale cure, sretno!
Paulaaaa, radujem se tvojem godisnjem i plodnim danima :) daj Boze da se upeca! Tvom bi se posebno veselila

Cure sve kod Vas zvuči obećavajuće, držim fige za plodan mjesec i puuun plusića ove dane, prekrasno!
Ja još nisam dobila, i opet me prestalo bolit.
Jučer sam često piškila neznam jesam li pokupila kakvu boleštinu??
Luki žao mi je zbog svih tih problema, vibramo za dobre nalaze!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pupa ja baš jučer čitala da nisu dobri testovi s plavim crticama, neznam zašto.....
uglavnom meni je bila sjena al ono poluumišljena kad ga stavim pod neki kut, crte koje čini plusić, no prepostavaljm da ta crta postoji na testu već, samo treba potamniti da se vidi....
Ugl bit će šta bude.
Cure da li je pravilo da od o do m prođe točno 14 dana? negdje sam pročitala da je ta faza uvijek 14 dana?

Sanjarka, nije pravilo 14 dana. Nekome traje 10, nekome 12, a nekome 14. Dok nekima i manje od 10.... Zato se treba pratiti koji mjesec da bi se vidjelo koliko zapravo traje....

Hvala ti
Ja cijeli život živim u uvjerenju da prva faza ciklusa do o traje raznoliko, a druga uvijek jednako 14 dana

Nadam se da se ne ljutite sto se javljam samo kad trebam savijet
Citam vas ali po cijele dane radim pa nemam vremena pisati. Osim u ovakvim trenucima kad sam na iglama.
Mislim da umisljam da sam trudna. Zadnja 4 dana mi je muka, ali ne onako jako da povracam nego osjecaj slabosti i muke, uz povremene grceve u trbuhu. Vec tjedan dana sam toliko umorna i koncentracija mi je na minimumu.
Posto su mi ciklusi neredoviti ne mogu pratiti plodne dane pa koristim trakice, ali do sada mi niti jednom nije potamnila crtica kao na kontrolnoj.
Trenutno sam 42dc pa si mislim da su to mozda simptomi pred mengu.
je bio 36. i 37.dc pa nekak sumnjam da su tad bili plodni dani i da bi se vec sad pojavili simptomi.
I onda mi jucer kecap imao skroz cudan okus i danas mi je nekak metalni okus u ustima.
Sad si mislim kak to sve moze biti povezano da sam pokvarila zeludac kecapom i od toga mi je muka i taj okus u ustima...
Napravila bi test, ali mislim da je prerano, bez obzira na kasnjenje menge jer ako je i doslo do zaceca, to bi bilo prije 6 dana.
Sta mislite?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sanjarka, da, prva faza moze varirati zbog O koja moze setati, ali druga faza je relativno stalna.., ali ne mora biti 14 dana! Ako je 12, bit ce 12 svaki mj....

MalaKoza joj neznam šta bi ti rekla, al ima nas ode sa puno umišljenih simptoma ja bi na tvom mjestu ipak pričekala da prođe malo duže od odnosa sumnjam da bi ti već pokazalo da si trudna nakon 6 dana.
Pupa prosvijetlila si me

Cureeee mojeeeee navijam za sveeee vasssss
MalaKoza svakako pričekaj, nemoj žuriti.. znam ja kako je to imati duge i neredovite cikluse,ali meni je i 1 dan kašnjenja od najdužeg ciklusa test bio - tako da bolje poslije napravi test nego sada i sretnoooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji