Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Srpanj 2015. 11:43

Hvala ti 

Ja cijeli život živim u uvjerenju da prva faza ciklusa do o traje raznoliko, a druga uvijek jednako 14 dana

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MalaKoza
    30. Srpanj 2015. 11:49

Nadam se da se ne ljutite sto se javljam samo kad trebam savijet 
    Citam vas ali po cijele dane radim pa nemam vremena pisati. Osim u ovakvim trenucima kad sam na iglama. 
    Mislim da umisljam da sam trudna. Zadnja 4 dana mi je muka, ali ne onako jako da povracam nego osjecaj slabosti i muke, uz povremene grceve u trbuhu. Vec tjedan dana sam toliko umorna i koncentracija mi je na minimumu. 
    Posto su mi ciklusi neredoviti ne mogu pratiti plodne dane pa koristim trakice, ali do sada mi niti jednom nije potamnila crtica kao na kontrolnoj. 
    Trenutno sam 42dc pa si mislim da su to mozda simptomi pred mengu. 
     je bio 36. i 37.dc pa nekak sumnjam da su tad bili plodni dani i da bi se vec sad pojavili simptomi.
    I onda mi jucer kecap imao skroz cudan okus i danas mi je nekak metalni okus u ustima.
    Sad si mislim kak to sve moze biti povezano da sam pokvarila zeludac kecapom i od toga mi je muka i taj okus u ustima...
    Napravila bi test, ali mislim da je prerano, bez obzira na kasnjenje menge jer ako je i doslo do zaceca, to bi bilo prije 6 dana.
    Sta mislite?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Pupa2
    30. Srpanj 2015. 11:55

Sanjarka, da, prva faza moze varirati zbog O koja moze setati, ali druga faza je relativno stalna.., ali ne mora biti 14 dana! Ako je 12, bit ce 12 svaki mj....

Sanjarka88
    30. Srpanj 2015. 12:03

MalaKoza joj neznam šta bi ti rekla, al ima nas ode sa puno umišljenih simptoma  ja bi na tvom mjestu ipak pričekala da prođe malo duže od odnosa sumnjam da bi ti već pokazalo da si trudna nakon 6 dana.

Pupa  prosvijetlila si me 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pepita2109
    30. Srpanj 2015. 12:03

Cureeee mojeeeee navijam za sveeee vasssss 
    MalaKoza svakako pričekaj, nemoj žuriti.. znam ja kako je to imati duge i neredovite cikluse,ali meni je i 1 dan kašnjenja od najdužeg ciklusa test bio - tako da bolje poslije napravi test nego sada i sretnoooo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• viky96
    30. Srpanj 2015. 12:08

pozz curke moje,,,ja sam na 29.dc,,i citavo vrijeme razmisljam o necijoj izjavi (zabb koja od vas je to rekla),tj bol u grudima od pazuha ,,,boli me citavo vrijeme,,posebno ujutro,,jučer ujutro dok sam se druskala sa MD desni jajnik me je uzasno bolio,,kao da ga dodiruje,,i tako me boljelo jucer,, ne stalno,,leđa i desni kuk me rastura,,,,rano mi je da pravim test, al nekako imam osjećaj da je ovaj mj dobitni!!  M trebam dobiti za 10 dana,,valjda ću izdržati do tada 
    lijep pozz svima iz hladne Njemačke

Veja
    30. Srpanj 2015. 12:09

Meni je jučer 24 dc trakica potamnila nakon 4 dana zaredom što je bila nijasnu svjetlija od kontrolne, bila je čak i pretamna, hahahah... pokrili smo, pa ćemo vidjeti za dva tjedna jutros me je bolio desni jajnik, i sad ga osjećam, ali puno manje ...

MalaKoza
    30. Srpanj 2015. 12:13

Sanjarka88 i Pepita2, hvala na odogovrima.
    Ali bas je teko biti u neizvjesnosti. I sama sam sebi smijesna jer mi je cudno da se tako brzo jave simptomi. Cekat cu jos tjedan, dva pa ako bas ne dobijem, napravit cu testic.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Pepita2109
    30. Srpanj 2015. 12:20

Viky držim fige  Vecka takooođer draga

MalaKoza ciklusi su mi bili od 32 do 63 dana tako da znam što je neizvjesnosst i čekanje, samo hrabro

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mallla
    30. Srpanj 2015. 12:27

frufi neka nema M, a neka ni ne dođe isto mislim i za Nmaren, ali i sve očekivalice.
    Meni je danas 25Dc a inace mi je prosjek ciklusa 31/32 dana. Mislim da previse zelim T pa sam ubjeđena kako je T na vidiku. Te misli djelim jedino s vama jer drugi bi me mogli proglasit malo drmnutom.
    Inace osjecam povremeno i lijevu i desnu stranu, piskam cijelo vrijeme al mislim da to moze bit i prehladica.
    Svakako se danas moram narucit kod gin. Zbog gnojenja bartolinijeve zlijezde 3 put u 3 mj, nadam se da ni neznate sta je to!  A to znaci da me uhvatila neka bakterija!
    Imam testove s ebaya i naravno da sam jedan popiskila inaravno da je negativan, al luda glava, sta cete!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.