Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelly
    30. Srpanj 2015. 08:46

Jutro drage moje  vidim ovdje sve puno pozitive sto mi je tako drago citati  ja evo 26dc i prvo kasnjenje. Od jucer su mi se bolovi u trbuhu i ledjima smirili. Temp jutros zericu visa, 37,22. Ceeekam  Svima vama koje isto cekate drzim fige da ni danas ne dodje vjestica 

LuKi5
    30. Srpanj 2015. 08:50

Paula, evo danas sam napokon isla vadit krv za dio pretraga, za tumor markere moram kod gin. dobiti uputnicu, a gin. mi je u ZG-u pa moram smislit kako do nje doci. Sutra bi mi trebali popodne biti gotovi nalazi pa da vidim sto je. Svaki dan se sve losije osijecam. Pocele su me prati neke kratkotrajne temperature, ujutro jedva ustajemiz kreveta, a kad vjezbam mi dode povracati I na mahove me kroz dan neke mucnine peru. Bas se osjecam trulo, a ne smin stati, jer je zvrk u punom pogonu, a muz se jos nije vratio. Ma samo da vise I to prode, pa da opet bez problema mogu trcat za malim princom I bez Iikakvog osjecaja umora da se mogu igrat s njim.

NMareN, drzim fige da temperatura ne padne jos I da  se uhvatilo iz prve 

14.06.2014. L ♥

Lelly
    30. Srpanj 2015. 09:16

Prije ponedjeljka necu. Tada mi je trideseti dan, a posto je moja M relativno tocna znam da ako do 30dc ne dodje znaci da nesto mora da se desava 

Lelly
    30. Srpanj 2015. 09:17

LuKi5 drzim fige za pretrage 

NMareN
    30. Srpanj 2015. 09:50

Luki zao mi je da te muče sva ta čuda,želim ti da što prije obaviš sve pretrage i da sve bude oke .
    Sanjarka88 trebala sam danas dobiti M, ali neće doći jer je temperaturica povišena . Ima vremena još doći sutra,prekosutra..... Bilo bi lijepo da ne dode a ako dode onda u nove pobjede .
    Sretno svim curama koje su u iščekivanju plusica.

Ja to mogu, ja to hoću....

Pupa2
    30. Srpanj 2015. 10:31

Luki, nadam se da ce te sve te tegobe zaobici i da ces uzivati bez ikakvih problema s malim princom :) kad se ne osjecas naj, probaj cuvati energiju za ono nuzno (dijete), nemoj se umarati ostalim stvarima.
    NMareN, super za temperaturu, samo neka raste :)
    Sanjarka, mozda je stvarno bilo rano za test (Bambola je radila test ranije i pokazao -, za par dana ona trudna). Ti clearblue easy su super testovi, meni su uvijek pokazali tocno (i minus i plus).... Ali, ako je razina hormona niska tj.ako rano napravis test, i najbolji na svijetu moze pogrijesiti.
    Ako ne dobijes, svakako ponovi....
    Sve ostale cure, sretno!
    Paulaaaa, radujem se tvojem godisnjem i plodnim danima :) daj Boze da se upeca! Tvom bi se posebno veselila 

Sanjarka88
    30. Srpanj 2015. 10:35

Cure sve kod Vas zvuči obećavajuće, držim fige za plodan mjesec i puuun plusića ove dane, prekrasno! 

Ja još nisam dobila, i opet me prestalo bolit.
    Jučer sam često piškila neznam jesam li pokupila kakvu boleštinu??

Luki žao mi je zbog svih tih problema, vibramo za dobre nalaze! 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Srpanj 2015. 10:47

Pupa ja baš jučer čitala da nisu dobri testovi s plavim crticama, neznam zašto.....
    uglavnom meni je bila sjena al ono poluumišljena kad ga stavim pod neki kut, crte koje čini plusić, no prepostavaljm da ta crta postoji na testu već, samo treba potamniti da se vidi....

Ugl bit će šta bude.

Cure da li je pravilo da od o do m prođe točno 14 dana? negdje sam pročitala da je ta faza uvijek 14 dana?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa2
    30. Srpanj 2015. 10:53

Sanjarka, nije pravilo 14 dana. Nekome traje 10, nekome 12, a nekome 14. Dok nekima i manje od 10.... Zato se treba pratiti koji mjesec da bi se vidjelo koliko zapravo traje....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.