Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelly
    29. Srpanj 2015. 17:25

Istina! Ja mislim da cu ga praviti u pon kada bi mi trebao biti 30. dan. Ako do tada ne dodje, niti nece  Cisto da se ne izludjujem ranije.  Drzim ti fige!!! I svim ostalim trudilicama koje iscekuju + ovih dana!!!

Sanjarka88
    29. Srpanj 2015. 17:48

Ja posli posla išla kupit test, prije piškila ništa 
    Dala mi je neki clearblue easy +, čim sam dotakla mokraću odma se onaj minus pokazao, brzo i kontrolna al od plusa niš 

šmrc

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivancica93
    29. Srpanj 2015. 17:52

Pozdrav cure, žene :D Čitam vas dosta dugo pa eto da se i ja pridružim. 22 su mi godine i udajem se za malo manje od mjesec dana  dragi i ja već jako dugo želimo bebu i ne pazimo se već 5 mjeseci. Ja nažalost imam jako neredovite menge. Počela sam piti duphaston prošli mjesec. Pijem 3 tablete dnevno 5 dana i onda opet počinjem 25 dan ciklusa. Prošli mjesec sam uz duphaston dobila šesti dan nakon ispijene terapije. Danas mi je 22 dc, u subotu počinjem sa duphastonom opet. Danas imam neke tupe bolove u desnom jajniku i maternici, no nadam se da će ubrzo proći ili da ću ugledati + uskoro :D Želim vam svima puno sreće u isčekivanju vašeg plusića :)

Paula5
    29. Srpanj 2015. 18:36

Ivancica dobro nam dosla! 
    Zelim ti sto prije da ugledas svoj plusic..
    Sanjarka koji ti je dc? Malo sam se pogubila, sorry.. 
    Clearblue su inace ok. Taj mi je prije 4 god pokazao +. U zadnjih godinu sam ih puuuno napravila, jos cekam da ga ugledam... Sad sam se naoruzala onima s ebaya, a imam i jedan digitalni clearblue s kojim cu potvrditi kad dode taj dan... Mozda vec ovaj ciklus..

frufi
    29. Srpanj 2015. 20:48

Evo da vam se malo i javim, čitam vas i radujem se s vama 

Svim pridošlicama želim dobrodošlicu i da nas ubrzo razvesele plusićima!

Bilo bi baš zabavno da sve redom poplusavimo 

Ja trebam dobiti M za dva dana, 26 dc. Ovaj put nemam nikakvih simptoma ni PMS-a ni umišljene T, ali baš ništa, osim par prištića više nego inače. Da vas podsjetim, ovaj ciklus mi nije išlo ništa po planu. Od onoga da ćemo svaki drugi dan, pokrili smo samo jedan dan. bila sam podosta isfrustrirana, ali znam da je samo jednom dovoljno  iako mi je nekako osjećaj da nismo mi te sreće 

Ne znam što je bolje, imati sve neke simptome i pritom i dodavati na intenzitetu i važnosti  pa se razočarati ili ne imati ništa, ništa, kao da je M tek prošla?

Mallla
    29. Srpanj 2015. 22:19

E da se nadovezem na tvoj komentar Frufi, ja se stalno trudim ignorirat samu sebe al ne ide pa ne ide. Vec se vidim ako dobijem kako cu bit pokisla, a tko zna koliko ce mi vremena trebat Da bude +! Nisam pesimist inace al pokusavam samu sebe obuzdat! Za eventualni test trebam izdrzat barem tjedan dana.
    Bas bi bilo dobro da svi poplusavimo heheh!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    29. Srpanj 2015. 23:00

Ivancica dobro nam došla, i dugo ostala na forumu al ne i na ovoj temi  svadbaaaaaa, moja je za 10 dana, sitno brojim 

Frufi ja bi voila da se bez ikakvih simptoma, a ne ovako izgledam sama sebi ko neka ludača koja si je svašta nešto umislila.... 

Paula danas mi je 33dc, Ciklusi mi variraju 26-32, uglavnom su 28,29. Nezaštićen odnos smo imali 20,21 i 22dc, i odmah sam znala da tada nije vrijeme za to, i nemam pojma zašto se nadam da smo imali neku ludu sreću pa se primilo u te dane. Uglavnom znala sam točno da ću se ovako ponašat luđački, ne mogu ničemu u životu pristupit smireno i hladne glave, nego samo letim i padam..... 
    Udahnila sam danas duboko i rekla si da nemam šta opterećivat nismo još ni krenuli kako treba.... Daj Bože da ne kasni zbog kakve upale il nešto a ovo drugo vrućina, stres, pripreme oko pira... sve je moguće.
    Pritisak u trbuhu je više manje stalno prisutan, nadam se da ću procuit čim prije jer sam baš napeta.

Ivancica93
    30. Srpanj 2015. 02:14

Sanjarka88

Ivancica dobro nam došla, i dugo ostala na forumu al ne i na ovoj temi  svadbaaaaaa, moja je za 10 dana, sitno brojim Frufi ja bi voila da se bez ikakvih simptoma, a ne ovako izgledam sama sebi ko neka ludača koja si je svašta nešto umislila…. 

Paula danas mi je 33dc, Ciklusi mi variraju 26-32, uglavnom su 28,29. Nezaštićen odnos smo imali 20,21 i 22dc, i odmah sam znala da tada nije vrijeme za to, i nemam pojma zašto se nadam da smo imali neku ludu sreću pa se primilo u te dane. Uglavnom znala sam točno da ću se ovako ponašat luđački, ne mogu ničemu u životu pristupit smireno i hladne glave, nego samo letim i padam….. 
    Udahnila sam danas duboko i rekla si da nemam šta opterećivat nismo još ni krenuli kako treba…. Daj Bože da ne kasni zbog kakve upale il nešto a ovo drugo vrućina, stres, pripreme oko pira… sve je moguće.
    Pritisak u trbuhu je više manje stalno prisutan, nadam se da ću procuit čim prije jer sam baš napeta.

Hvala, hvala. Također :D Oho, onda obje sitno brojimo. Moja je za 23 dana :) želim ti svu sreću u braku, predivnu svadbu i da sve odlično prođe. :*

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

petrich93
    29. Srpanj 2015. 23:47

Pozdrav trudilice moje. Vidim puno sam u zaostatku a nemam vremena to sve pročitati radi malca (napokon samostalno hoda i nema mira)

zelim sreću svim trudilicama koje ste ugledale plusice i da uzivate u trbuscicima

Ovako jucer sam primjetila smedi iscjedak..doticna bi po nekoj racunici trebala doci 2.8. posto je zadnja kasnila ohoho..jel moguce da je to implatacijsko krvarenje? imam lagane grčeve kao i s dotičnom al puno blaže.

frufi
    30. Srpanj 2015. 04:32

MajaSocka takva sam i ja, iako sam u prvim pokušajima više umišljala i bila više razočarana, čak i u ciklusu kad sam znala da nisam T. Rekli smo da ćemo u početku opušteno, ali ja sam naravno odmah mislila da je prvi put uspješan, pa drugi i tako... I ja si govorim da ću čekati makar tjedan dana pa onda test. Da barem kasni... Prošli ciklus mi je M uranila jedan dan. Evo sad sam sam ustala i nema je, sutra joj je redovan termin. Vidjet ćemo.

Sanjarka88  meni je to ludovanje kod svih nas simpatično, samo mi je onda žao kad M dođe, previše razočaranja. Sada  se koncetriraj na svadbu, neka te ništa drugo ne ometa. Bilo bi lijepo da ti kasni i da kao vjenčani poklon mužiću daš štapić 

Petrich93 sve je moguće, znat ćeš kroz tjedan dana, hihii. sretno...

Ivančica93 i tebi i de svadba, sretnoooooo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI