E da se nadovezem na tvoj komentar Frufi, ja se stalno trudim ignorirat samu sebe al ne ide pa ne ide. Vec se vidim ako dobijem kako cu bit pokisla, a tko zna koliko ce mi vremena trebat Da bude +! Nisam pesimist inace al pokusavam samu sebe obuzdat! Za eventualni test trebam izdrzat barem tjedan dana.
Bas bi bilo dobro da svi poplusavimo heheh!
url=https://lilypie.com]
Ivancica dobro nam došla, i dugo ostala na forumu al ne i na ovoj temi svadbaaaaaa, moja je za 10 dana, sitno brojim
Frufi ja bi voila da se bez ikakvih simptoma, a ne ovako izgledam sama sebi ko neka ludača koja si je svašta nešto umislila....
Paula danas mi je 33dc, Ciklusi mi variraju 26-32, uglavnom su 28,29. Nezaštićen odnos smo imali 20,21 i 22dc, i odmah sam znala da tada nije vrijeme za to, i nemam pojma zašto se nadam da smo imali neku ludu sreću pa se primilo u te dane. Uglavnom znala sam točno da ću se ovako ponašat luđački, ne mogu ničemu u životu pristupit smireno i hladne glave, nego samo letim i padam.....
Udahnila sam danas duboko i rekla si da nemam šta opterećivat nismo još ni krenuli kako treba.... Daj Bože da ne kasni zbog kakve upale il nešto a ovo drugo vrućina, stres, pripreme oko pira... sve je moguće.
Pritisak u trbuhu je više manje stalno prisutan, nadam se da ću procuit čim prije jer sam baš napeta.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav trudilice moje. Vidim puno sam u zaostatku a nemam vremena to sve pročitati radi malca (napokon samostalno hoda i nema mira)
zelim sreću svim trudilicama koje ste ugledale plusice i da uzivate u trbuscicima
Ovako jucer sam primjetila smedi iscjedak..doticna bi po nekoj racunici trebala doci 2.8. posto je zadnja kasnila ohoho..jel moguce da je to implatacijsko krvarenje? imam lagane grčeve kao i s dotičnom al puno blaže.
MajaSocka takva sam i ja, iako sam u prvim pokušajima više umišljala i bila više razočarana, čak i u ciklusu kad sam znala da nisam T. Rekli smo da ćemo u početku opušteno, ali ja sam naravno odmah mislila da je prvi put uspješan, pa drugi i tako... I ja si govorim da ću čekati makar tjedan dana pa onda test. Da barem kasni... Prošli ciklus mi je M uranila jedan dan. Evo sad sam sam ustala i nema je, sutra joj je redovan termin. Vidjet ćemo.
Sanjarka88 meni je to ludovanje kod svih nas simpatično, samo mi je onda žao kad M dođe, previše razočaranja. Sada se koncetriraj na svadbu, neka te ništa drugo ne ometa. Bilo bi lijepo da ti kasni i da kao vjenčani poklon mužiću daš štapić
Petrich93 sve je moguće, znat ćeš kroz tjedan dana, hihii. sretno...
Ivančica93 i tebi i de svadba, sretnoooooo.
Jutro,
ajmo tko je za kavu ja kuham
Ivančice hvaaaaala, i tebi također, neka nam to prođe superiška, a onda će valjda i bebači
Frufi simpatično lude hehhee, lakše mi je samo kad vidim da nisam jedina
Petrich sve je moguće, strpi se još koji dan i sretnoooooooooo
Jutro cure, stanje je ovakvo: temp je malo pala u odnosu na jučer i prekjucer 36.8, medutim to još nije dovoljno da bi dobila M(barem gledajući prethodne mjesece). Lagani grčevi i dalje prisutni. Inače takve bolove imam tek kad dode M,nikad prije,znači počne me bolit trbuh i odem na wc, uzmem papir obrisem se i na njemu ima krvi. Mene sad boli trbuh već 3dana,točno tako je bilo i u 1.trudnoći.... Vidjet ćemo,još sitno brojim,samo neka temp ne pada više i super.... Ako dobijem M nema veze,ovo je tek prvi ciklus i zaista bi bilo pravo malo čudo da imamo plusic.
Ja to mogu, ja to hoću....
Jutro curke!
Sanjarka ne mora značiti da M stiže, ako ti je O bila 20dc bez problema se moglo priljepiti... A test ne može detektirati T ako je premalo hcg-a, još ako nije s prvom jutarnjom... čekamo....
Narednih dana očekujemo puno plusića, nadam se da će ih biti što više!!
NMareN nadamo se i čekamo... Baš bi bilo super da bude od prve..
Svima pusa i neka ne stigne ni jedna M!!
NMareN držim fige da ne dođe, kad ono treba doći? I nek je iz prve, to bi baš bilo lipo
Paula5 ma znam da je sve moguće, nije bilo na prvu jutarnju, ako je do ovulacije došlo 20dc, jučer je tek bio 13 dan od moguće o, sve mi jasno al nekako se jednostavno ne nadam, jučer me malo prizemljilo,. Naravno da sam ja vidila neku sjenu plusa, no to je ona famozna umišljena mislim da ju je svaka žena vidila bar jednom hehehhe
No u svakom slučaju m još nema, vidit ćemo do čega je
Uuuuuuuuuu evo baš me počelo ajme bolit, mislim da je to to....
Curke koje još imaju fore za ugledat plusić ovaj mjesec držim fige do neba
Sortiraj odgovore
Najstariji