Mislim da većinu cura boli kao da će dobit m, teško je razlikovat u biti da li stiže m ili t
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nmaren sve molitve saljemo za tebe, neka ti Bog podari da je to to :)
Vecka, kad sam citala tvoj post o Lh trakicama odma sam se sjetila cura sto su tu pisale da im je to zapravo prvo pokazalo T, nadam se da si ti jos jedna od njih!
url=https://lilypie.com]
Meni se probudila moja Bartolinijeva zlijezda, tako da se moram narucit kod gin! A usput pogledat jel sve ok I spremno za T :)
url=https://lilypie.com]
Pa ne znam, meni je drugacija bol koju sada imam od one sto imam inace par dana prije M. Znaci kada mi treba doc M u trbuhu imam osjecaj topline i doslovce kao da mi je maternica puna krvi. I naravno osjecaj da cu procuriti svaki cas je prisutan. Bol u trbuhu se javlja vise kao grc. Dok sada nemam nikakav osjecaj slican PMSu, bocka me i zari u predjelu prepona a osjecaj dolje mi je kao da mi je doslovce netko ispreturao sve u trbuhu. Sve nesto zulja... Ugl, isto PMSu meni nije.
Zene ja imam neki osjecaj da ce ovaj mjesec tu biti puuuno plusica drzim nam svima fige!
Cini mi se da ce se jos zena odavde prebaciti na drugu temu :) neka, neka! Nadam se da je to to kod svake od vas.
Moje iskustvo je zapravo skroz drukcije. Kad sam imala neke najcudnije simptome i bila uvjerena da sam trudna zapravo nisam bila trudna. Kad sam mislila po simptomima da cu dobiti (ali temp je i dalje rasla) ostala sam trudna. Nekad samo previse obracamo paznju na neke simptome koji su nam prije,dok nismo bile zaludene bebama, bili sasvim normalni pred M. Ali, opet, svaka zena najbolje zna svoje tijelo i ako se osjeca drukcije, onda daj Boze da je to to. Maja58 je tako govorila da je ovaj puta drukcije, i stvarno je bilo!
Moja poanta je da se ne zanosite previse simptomima jer je razocaranje vece-barem je kod mene tako bilo....
Sretno svima
Drage moje ja jedino po cemu sam mogla skontat da sam trudna jest to sto mene dva ili tri dana boli stomak pred mengu, a ovaj put kad sam ostala trudna 21 dan od prilike prije menge sam osjecala kao da cu procuriti svaki tren, bolilo me u ledjima i pri dnu stomaka a vec kad je menga izostala poceo me bolim samo na ljevoj strani stomak :) ja ni po cemu od simptoma nisam mogla bas utvrdit da sam trudna osim toga sto je toliko dugo bol bila prisutra i ovaj put sam bas vjerovala da sam trudna bila ubjedjena 100% i na kraju ispalo da jesam :D Zelim vam puno srece i da ostvarite svoj cilj :) i da jedino sto me sada nervira jest sto sam puuna bubuljica a nikada nisam bila strah me pogledati se u ogledalo sve govorim muzu da sam ruzna hah
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Drage zenice pozdrav za sve, nije me bilo jedno dugoooo vrijeme, za cas sam preletila vase poruke i vidjeh da ima nekoliko plusica OD SRCA VAM CESTITAM I ZELIM NAJLJEPSU TRUDNOCU SVAKOJ OD VAS. Cekalice,vama zelim da sto prije stignete do cilja a i ja s vama. Ja sam bila na g.o sa dragim,pa smo se bacili u renoviranje stana, tako da nisam imala bas vremena opcenito za javljanje niti citanje. Napokon smo zavrsili sto smo bili isplanirali, i evo vracam se druzenju s vama. bambola, tvoj plus me bas obradovao
,i
Zeli drugom sto i sebi :*
i ode poruka prije nego sam zavrsila misao. Naravno radujem se sto su i ostale ugledale toliko zeljeni plusic. paula draga,,kako si ti sta se kod tebe desava. Vidjeh da si nekoliko puta pitala i spomenula me,saljem ti punooooo poljubaca
. Koliko se sjecam,ja i ti nekako imamo M u isto vrijeme. Ja svoju NE ocekujem svaki dan,danas mi je 31 dc, ali simptomi pms su tu,tako da sam svaki cas u provjeri da li je stigla. Inace smo ja i MD pokrivali svaki drugi dan,ili svaki,ali se bas toliko ne nadam. Radila bih test,ali s obzirom na moje sarene cikluse, koji znaju varirati ,opusteno cekam da dodje. Cikusi su mi jako nepredvidivi 30,35, najduzi 45 dana. Prethodna 3 ciklusa su mi bila da kazem blesava,35 dana,pa 32 pa onda 25,tako da to sto mi je danas 31 dc nije nikakvo mjerilo niti nada. Ja vas sve punooooo punooo pozdravljam
Zeli drugom sto i sebi :*
Maja58, splasnut ce malo bubuljice u drugom tromjesecju, to hormoni radi svoje hehe, ja sam ih u trudnoci imala ko da sam u pubertetu, jedna prode druga dode. :) Kad ides kod ginekologa?
Sto se tice lh trakica, one mogu pokazati trudnocu, naravno ako je sve ostalo s hormonima u redu, bila sam to negdje prije pisala bas.
Lazno pozitivan test je moguc, rijetkost je, ali je moguc. Razlozi lazno pozitivvnog testa su u vecini slucajeva hormonalni disbalans, a nekad se I testovi za trudnocu koriste kod odredenog tipa cisti na jajniku, jedna vrsta cisti daje pozitivan test na trudnocu.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji