Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelly
    29. Srpanj 2015. 09:20

Hahahaha Pepita nasmijala si me

Veja
    29. Srpanj 2015. 09:31

Pepita2, evo kažem, nije mi se događalo da mi je 4 dana zaredom iste nijanse,a ovo mi je 3 ciklus da mjerim LH trakicama, danas mi je tek 24 dan ciklusa, vidjet ću šta će reći LH trakica kad dođem s posla, nekako bi mi bilo rano za raditi test na trudnoću, jer su meni ciklusi pobrkani prosječni ciklus u zadnja 3 mj. mi je 34 dana, a u zadnjih 12 mj. 75 dana, pa nekako bi mi rano za sve to s obzirom na cikluse, al da se razumijemo bila bih najsretnija kad bi bilo tako kao što se tebi dogodilo Pepita2 samo da napomenem pila sam ovaj mjesec od 2 do 5 dana ciklusa klomifen, pa da li bi možda on mogao utjecati?!?

Veja
    29. Srpanj 2015. 09:37

zaboravih napisati, da mi je ovih dana nekako na valove mučno, ne pretjerano,u donjem dijelu trbuha me malo žiguca, izdržljivo, nemam baš neki apetit( što je čudno) i uz sve to sam jučer se osjećala nekako drugačije, ni sama nisam mogla opisati osjećaj(možda je i tlak, hmm)
    Ne znam što bi mislila, nadat ću se do zadnjeg dana, pa što Bog da

NMareN
    29. Srpanj 2015. 09:42

Dobro jutro cure, babygirl,Luki,pepita sanjarka88 hvala vam na lijepim željama. Za većinu žena trudnoća od prve je pravo malo čudo,tako da ja pokušavam biti što smirenija. Sutra bi trebala dobiti M medutim vjerojatno ju neću dobiti jer mi je temp jutros bila 37,0. Čekati ću 2.8,po najdužem cciklusu za test ako do tada ne dode. Iako taj najduži ciklus je bio uvjetovan  hormonima od prijašnje trudnoće i kiretaze ( tako mi je Luki objasnila ).
    Sinoć sam osjetila bolove,tj blago ggrčenje u trbuhu,tocno kao da sam dobila. Iste takve bolove sam imala i prije saznanjao 1.T....
    Kroz par dana sve ću znati.... 

Ja to mogu, ja to hoću....

Sanjarka88
    29. Srpanj 2015. 09:49

Mislim da većinu cura boli kao da će dobit m, teško je razlikovat u biti da li stiže m ili t 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    29. Srpanj 2015. 10:40

Nmaren sve molitve saljemo za tebe, neka ti Bog podari da je to to :)

Vecka, kad sam citala tvoj post o Lh trakicama odma sam se sjetila cura sto su tu pisale da im je to zapravo prvo pokazalo T, nadam se da si ti jos jedna od njih!

Veja
    29. Srpanj 2015. 10:58

MajaSocka

Nmaren sve molitve saljemo za tebe, neka ti Bog podari da je to to :)

Vecka, kad sam citala tvoj post o Lh trakicama odma sam se sjetila cura sto su tu pisale da im je to zapravo prvo pokazalo T, nadam se da si ti jos jedna od njih!

Majo iskreno se nadam

url=https://lilypie.com]

Mallla
    29. Srpanj 2015. 10:42

Meni se probudila moja Bartolinijeva zlijezda, tako da se moram narucit kod gin! A usput pogledat jel sve ok I spremno za T :)

url=https://lilypie.com]

Lelly
    29. Srpanj 2015. 10:43

Pa ne znam, meni je drugacija bol koju sada imam od one sto imam inace par dana prije M. Znaci kada mi treba doc M u trbuhu imam osjecaj topline i doslovce kao da mi je maternica puna krvi. I naravno osjecaj da cu procuriti svaki cas je prisutan. Bol u trbuhu se javlja vise kao grc. Dok sada nemam nikakav osjecaj slican PMSu, bocka me i zari u predjelu prepona a osjecaj dolje mi je kao da mi je doslovce netko ispreturao sve u trbuhu. Sve nesto zulja... Ugl, isto PMSu meni nije. 

Zene ja imam neki osjecaj da ce ovaj mjesec tu biti puuuno plusica  drzim nam svima fige!

Minions
    29. Srpanj 2015. 16:28

Lelly

Pa ne znam, meni je drugacija bol koju sada imam od one sto imam inace par dana prije M. Znaci kada mi treba doc M u trbuhu imam osjecaj topline i doslovce kao da mi je maternica puna krvi. I naravno osjecaj da cu procuriti svaki cas je prisutan. Bol u trbuhu se javlja vise kao grc. Dok sada nemam nikakav osjecaj slican PMSu, bocka me i zari u predjelu prepona a osjecaj dolje mi je kao da mi je doslovce netko ispreturao sve u trbuhu. Sve nesto zulja… Ugl, isto PMSu meni nije. 

Zene ja imam neki osjecaj da ce ovaj mjesec tu biti puuuno plusica  drzim nam svima fige!

Lelly i meni su se počeli danas javljati takvi simptomi kakve si i ti opisala, bol u donjem dijelu,al ne stalno već povremeno, kao da me nešto probada, a to se i nije mi dogadjalo u 23 dc!  Dal je moguce da je to implantacija?!  
    Lelly koji je tebi dan ciklusa i kad bi trebala dobiti tj. Ne dobiti ju?!

Pupa2
    29. Srpanj 2015. 10:56

Cini mi se da ce se jos zena odavde prebaciti na drugu temu :) neka, neka! Nadam se da je to to kod svake od vas. 
    Moje iskustvo je zapravo skroz drukcije. Kad sam imala neke najcudnije simptome i bila uvjerena da sam trudna zapravo nisam bila trudna. Kad sam mislila po simptomima da cu dobiti (ali temp je i dalje rasla) ostala sam trudna. Nekad samo previse obracamo paznju na neke simptome koji su nam prije,dok nismo bile zaludene bebama, bili sasvim normalni pred M. Ali, opet, svaka zena najbolje zna svoje tijelo i ako se osjeca drukcije, onda daj Boze da je to to. Maja58 je tako govorila da je ovaj puta drukcije, i stvarno je bilo! 
    Moja poanta je da se ne zanosite previse simptomima jer je razocaranje vece-barem je kod mene tako bilo.... 
    Sretno svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI