Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    29. Srpanj 2015. 11:50

Drage moje ja jedino po cemu sam mogla skontat da sam trudna jest to sto mene dva ili tri dana boli stomak pred mengu, a ovaj put kad sam ostala trudna 21 dan od prilike prije menge sam osjecala kao da cu procuriti svaki tren, bolilo me u ledjima i pri dnu stomaka a vec kad je menga izostala poceo me bolim samo na ljevoj strani stomak :) ja ni po cemu od simptoma nisam mogla bas utvrdit da sam trudna osim toga sto je toliko dugo bol bila prisutra i ovaj put sam bas vjerovala da sam trudna bila ubjedjena 100%  i na kraju ispalo da jesam :D Zelim vam puno srece i da ostvarite svoj cilj :) i da jedino sto me sada nervira jest sto sam puuna bubuljica a nikada nisam bila strah me pogledati se u ogledalo sve govorim muzu da sam ruzna hah 

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• Malano2
    29. Srpanj 2015. 12:20

Drage zenice pozdrav za sve, nije me bilo jedno dugoooo vrijeme, za cas sam preletila vase poruke i vidjeh da ima nekoliko plusica OD SRCA VAM CESTITAM I ZELIM NAJLJEPSU TRUDNOCU SVAKOJ OD VAS. Cekalice,vama zelim da sto prije stignete do cilja a i ja s vama. Ja sam bila na g.o sa dragim,pa smo se bacili u renoviranje stana, tako da nisam imala bas vremena opcenito za javljanje niti citanje. Napokon smo zavrsili sto smo bili isplanirali, i evo vracam se druzenju s vama. bambola, tvoj plus me bas obradovao,i

Zeli drugom sto i sebi :*

• Malano2
    29. Srpanj 2015. 12:33

i ode poruka prije nego sam zavrsila misao. Naravno radujem se sto su i ostale ugledale toliko zeljeni plusic. paula draga,,kako si ti sta se kod tebe desava. Vidjeh da si nekoliko puta pitala i spomenula me,saljem ti punooooo poljubaca. Koliko se sjecam,ja i ti nekako imamo M u isto vrijeme. Ja svoju  NE ocekujem svaki dan,danas mi je 31 dc, ali simptomi pms su tu,tako da sam svaki cas u provjeri da li je stigla. Inace smo ja i MD pokrivali svaki drugi dan,ili svaki,ali se bas toliko ne nadam. Radila bih test,ali s obzirom na moje sarene cikluse, koji znaju varirati ,opusteno cekam da dodje. Cikusi su mi jako nepredvidivi 30,35, najduzi 45 dana. Prethodna 3 ciklusa su mi bila da kazem blesava,35 dana,pa 32 pa onda 25,tako da to sto mi je danas 31 dc nije nikakvo mjerilo niti nada. Ja vas sve punooooo punooo pozdravljam

Zeli drugom sto i sebi :*

LuKi5
    29. Srpanj 2015. 14:54

Maja58, splasnut ce malo bubuljice u drugom tromjesecju, to hormoni radi svoje hehe, ja sam ih u trudnoci imala ko da sam u pubertetu, jedna prode druga dode. :) Kad ides kod ginekologa? 

Sto se tice lh trakica, one mogu pokazati trudnocu, naravno ako je sve ostalo s hormonima u redu, bila sam to negdje prije pisala bas. 

Lazno pozitivan test je moguc, rijetkost je, ali je moguc. Razlozi lazno pozitivvnog testa su u vecini slucajeva hormonalni disbalans, a nekad se I testovi za trudnocu koriste kod odredenog tipa cisti na jajniku, jedna vrsta cisti daje pozitivan test na trudnocu.

Maja58
    29. Srpanj 2015. 16:11

LuKi5

Maja58, splasnut ce malo bubuljice u drugom tromjesecju, to hormoni radi svoje hehe, ja sam ih u trudnoci imala ko da sam u pubertetu, jedna prode druga dode. :) Kad ides kod ginekologa? 

Sto se tice lh trakica, one mogu pokazati trudnocu, naravno ako je sve ostalo s hormonima u redu, bila sam to negdje prije pisala bas. 

Lazno pozitivan test je moguc, rijetkost je, ali je moguc. Razlozi lazno pozitivvnog testa su u vecini slucajeva hormonalni disbalans, a nekad se I testovi za trudnocu koriste kod odredenog tipa cisti na jajniku, jedna vrsta cisti daje pozitivan test na trudnocu.

Moj ginekolog na godisnjem do ponedjeljka, pa cu zvati u ponedjeljak :)

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

14.06.2014. L ♥

Lelly
    29. Srpanj 2015. 16:57

Minions* danas mi je 25 dan a ciklusi su mi najcesce trajali 26 dana no ponekad i 27, 28 jednom cak i 30... Meni je krenulo sa pritiskom u lijevom jajniku i bolnom lijevom stranom lijeve cicke 18 dana ciklusa. Zatim 23 dan ciklusa mi je BT pala na 36.98 sa 37,20 sto mi je ugl stalna bazalna od naseg hopsanja. I taj 23 dan su krenuli bolovi u donjem djelu trbuha i lagane lagane mucnine. Jucer, 24 dan su me uzaaasno krenula boliti kriza i navecer zarenje u preponama i bol... Vec drugu noc se za redom dizem piskiti i oba puta mi je uzasno bilo mucno jedno 5 min nakon sto sam se ustala. Od jutros nemam nekih novih simptoma, cak su se i lagano smirili. Malo me kriza smetaju i osjetim napetost u donjem dijelu trbuha svako toliko. Ostalo eto ok  nadam se da sam ti pomogla 

Minions
    29. Srpanj 2015. 17:07

Hvala Lelly!  Jesi pomogla, al najbolje da prestanem razmišljat o tome, pa šta bude bude. Idući će tjedan test pokazat! Nadam se da ćeš i ti i ostale trudilice zagledat očekivani plusić! 😊

Paula5
    29. Srpanj 2015. 17:23

Pozdrav drage moje!! 
    Citam ja vas redovno..  
    NMareN pa to ce biti predivno.. drzim fige..
    MalaNo bas mi drago da si nam dosla... O pa mozda nas i ti razveselis ovih dana..  Moja M vec prosla.. danas 5dc. Ovaj mjesec sam ju ocekivala jer nismo pokrili nijedan dan. Ja na go iduci tjedan, pocinju plodni dani... veselim se.
    LuKi  Jel tebi koji nalaz gotov? Nadam se da ce sve biti ok. Javi...

Ocekivalice plusica, da vas ne nabrajam pojedinacno, pratim i ocekujem lijepe vijesti s vama! 
    Trudnice moje drage puno poljubaca saljem...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI