Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelly
    29. Srpanj 2015. 16:57

Minions* danas mi je 25 dan a ciklusi su mi najcesce trajali 26 dana no ponekad i 27, 28 jednom cak i 30... Meni je krenulo sa pritiskom u lijevom jajniku i bolnom lijevom stranom lijeve cicke 18 dana ciklusa. Zatim 23 dan ciklusa mi je BT pala na 36.98 sa 37,20 sto mi je ugl stalna bazalna od naseg hopsanja. I taj 23 dan su krenuli bolovi u donjem djelu trbuha i lagane lagane mucnine. Jucer, 24 dan su me uzaaasno krenula boliti kriza i navecer zarenje u preponama i bol... Vec drugu noc se za redom dizem piskiti i oba puta mi je uzasno bilo mucno jedno 5 min nakon sto sam se ustala. Od jutros nemam nekih novih simptoma, cak su se i lagano smirili. Malo me kriza smetaju i osjetim napetost u donjem dijelu trbuha svako toliko. Ostalo eto ok  nadam se da sam ti pomogla 

Minions
    29. Srpanj 2015. 17:07

Hvala Lelly!  Jesi pomogla, al najbolje da prestanem razmišljat o tome, pa šta bude bude. Idući će tjedan test pokazat! Nadam se da ćeš i ti i ostale trudilice zagledat očekivani plusić! 😊

Paula5
    29. Srpanj 2015. 17:23

Pozdrav drage moje!! 
    Citam ja vas redovno..  
    NMareN pa to ce biti predivno.. drzim fige..
    MalaNo bas mi drago da si nam dosla... O pa mozda nas i ti razveselis ovih dana..  Moja M vec prosla.. danas 5dc. Ovaj mjesec sam ju ocekivala jer nismo pokrili nijedan dan. Ja na go iduci tjedan, pocinju plodni dani... veselim se.
    LuKi  Jel tebi koji nalaz gotov? Nadam se da ce sve biti ok. Javi...

Ocekivalice plusica, da vas ne nabrajam pojedinacno, pratim i ocekujem lijepe vijesti s vama! 
    Trudnice moje drage puno poljubaca saljem...

Lelly
    29. Srpanj 2015. 17:25

Istina! Ja mislim da cu ga praviti u pon kada bi mi trebao biti 30. dan. Ako do tada ne dodje, niti nece  Cisto da se ne izludjujem ranije.  Drzim ti fige!!! I svim ostalim trudilicama koje iscekuju + ovih dana!!!

Sanjarka88
    29. Srpanj 2015. 17:48

Ja posli posla išla kupit test, prije piškila ništa 
    Dala mi je neki clearblue easy +, čim sam dotakla mokraću odma se onaj minus pokazao, brzo i kontrolna al od plusa niš 

šmrc

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivancica93
    29. Srpanj 2015. 17:52

Pozdrav cure, žene :D Čitam vas dosta dugo pa eto da se i ja pridružim. 22 su mi godine i udajem se za malo manje od mjesec dana  dragi i ja već jako dugo želimo bebu i ne pazimo se već 5 mjeseci. Ja nažalost imam jako neredovite menge. Počela sam piti duphaston prošli mjesec. Pijem 3 tablete dnevno 5 dana i onda opet počinjem 25 dan ciklusa. Prošli mjesec sam uz duphaston dobila šesti dan nakon ispijene terapije. Danas mi je 22 dc, u subotu počinjem sa duphastonom opet. Danas imam neke tupe bolove u desnom jajniku i maternici, no nadam se da će ubrzo proći ili da ću ugledati + uskoro :D Želim vam svima puno sreće u isčekivanju vašeg plusića :)

Paula5
    29. Srpanj 2015. 18:36

Ivancica dobro nam dosla! 
    Zelim ti sto prije da ugledas svoj plusic..
    Sanjarka koji ti je dc? Malo sam se pogubila, sorry.. 
    Clearblue su inace ok. Taj mi je prije 4 god pokazao +. U zadnjih godinu sam ih puuuno napravila, jos cekam da ga ugledam... Sad sam se naoruzala onima s ebaya, a imam i jedan digitalni clearblue s kojim cu potvrditi kad dode taj dan... Mozda vec ovaj ciklus..

frufi
    29. Srpanj 2015. 20:48

Evo da vam se malo i javim, čitam vas i radujem se s vama 

Svim pridošlicama želim dobrodošlicu i da nas ubrzo razvesele plusićima!

Bilo bi baš zabavno da sve redom poplusavimo 

Ja trebam dobiti M za dva dana, 26 dc. Ovaj put nemam nikakvih simptoma ni PMS-a ni umišljene T, ali baš ništa, osim par prištića više nego inače. Da vas podsjetim, ovaj ciklus mi nije išlo ništa po planu. Od onoga da ćemo svaki drugi dan, pokrili smo samo jedan dan. bila sam podosta isfrustrirana, ali znam da je samo jednom dovoljno  iako mi je nekako osjećaj da nismo mi te sreće 

Ne znam što je bolje, imati sve neke simptome i pritom i dodavati na intenzitetu i važnosti  pa se razočarati ili ne imati ništa, ništa, kao da je M tek prošla?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.