Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    03. Srpanj 2015. 21:55

Pupa, peppepula pa to bi moglo zavrsiti lijepim vijestima ovaj vikend!  Ostavit cete vi mene, al dolazim ja brzo za vama 
    Nessah, maja, mimica navijam da ne dode...
    NMareN kako si ti, jel dosla M? Nadam se da su se hormoni smirili i da si pozitivna kao sto si i bila..  Samo nemoj misliti da ce lose zavrsiti.. 
    Ja sam abnormalno curila cca 48 sati, nakon toga dnevni...Al stalno me probada pa se malo brinem. Jedva cekam pregled u srijedu da vidim sta ce reci. Inace sam super! 
    Stella draga nadam se da se oporavljas i da ces nam se uskoro javiti, mislimo svi na tebe..  
    MalaNo, bambola, viky, luki… nadam se da mi dobro..
    I naravno najveca pusa nasim dragim trudnicama i njihovim mrvicama u pupama!!  

baby♡girl
    03. Srpanj 2015. 22:41

Draga moja StellaMaris. Ne znam ti niti objasniti niti napisati koliko mi je žao što se sve tako dogodilo, imaš svu moju podršku, i drago mi je što nisi klonula i što znaš da će ipak na kraju sve biti u redu. Ljubim te puno, čuvaj mi se i nadam se da će ti uskoro sreća pokucat na vrata ( tj da će pocrveniti obje crtice na testu ☺) 💖

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

petrich93
    03. Srpanj 2015. 23:05

saricee cestitam na plusicu i trudnoci, zelim ti puno srece 

drage moje da se javim, dosla meni bestija na 50 dc  i sad ispada po nekom kalendaru da bi iduca trebala bit taman kad idemo na more  reko muzu danas, ima da kasni ili da uopce ne dode 9 mj 

• Origigy
    03. Srpanj 2015. 23:25

Drage moje, da opet napomenem , m trebam dobit 11-tog… Jucer počeo nekakav iscjedak, danas stalno osjećan da sam mokra… Proziran???

Paula5
    04. Srpanj 2015. 00:34

Petrich nadam se da ju vise neces dobiti do sljedeg mora.. uh, to je uzas kad su tako dugi ciklusi, moj najduzi 29 pa budem luda zadnji tjedan..
    Origigi imas i ti jos dosta dana neznanja, nadam se da ju neces docekati..
    Ocekivacice moje drage evo jos jedan dan gotov, kroz iducih par dana ocekujemo puno lijepih vijesti...
    Noc svima i da nijedna M ne stigne...

Mallla
    04. Srpanj 2015. 00:46

Hoj haj svima!
    Trudnice pusiceee, vama I bebicama 
    Sutra pocinju dani od plusica, ja im se vec radujem. Barem neka bude kod vas koje ste dulje ovdje, to je onda veselje,  naravno I nama friskima zelim!
    Petrich, mogu mislit kako te izludio toliko dug ciklus, neka M ne dolazi visee!

Moje stanje, nez. Zbunjujuce malo. Osjecam se koda cu dobit svaki tren. Malo probada s jedne strane, malo s druge.  Danas sam puno hodala I morala sam koji put zastat da me prestane bockat po stomaku. Mislila sam cak da sam dobila jer sam osjecala vlaznost, ali nije M vec podosta bijelog iscjetka. Dude samo malo teze nego inace al ne bole nista! Moje odbrojavanje pocinje sutra :)

url=https://lilypie.com]

Pupa2
    04. Srpanj 2015. 07:58

Jutro cure... Moja temperatura 36,9.. Kolko se veselim,tolko sam i zabrinuta. Nocas mi je bilo lose, tolika mucnina, pa na tren drhtavica, pa onda vrucina, koma... Moguce da mi je narasla zbog svega toga... Tko ce znati. 13.dpo... Veceras sam na svadbi, tko zna kad cu lec, pa vrijeme mjerenja sutra vjerojatno nece biti isto pa ga i necu uzimati previse u obzir. Tako da ostaje pon... E al uzasno me vuce da odem u ljekarnu i kupim test :D uzaaaaas

frufi
    04. Srpanj 2015. 09:15

Nove plusićke, jeeeeeeiiii! Javljajte razvoj situacije 

Čekalice držim fige, držim fige!

Mene moja M nije držala u neizvjesnosti, trebala je doći sutra, ali eto je danas, ko urica.
    Ali ovaj put pms lud, lud, baš sa mislila da je nešto drugačije. Križa su me ubijala tri dana, jajcnici isto i imala sam jučer smeđkasti iscjedak. Na spavanac sam išla sa nadom da je sve to ipak od T jer mi nije tako bilo prije. Probudim se sa bolovima i eto M. Možda i bolje na vrijeme nego da kasni  barem neću ludovati.

Ajmo u novi ciklusić! Jučer sam slučajno naletila u ljekarni na popust od 20% na Natural Wealth i shvatila to kao znak, kupila Prenatal i krenula. Možda ovaj put... 

Mallla
    04. Srpanj 2015. 10:53

Frufi u nove pobjede! Ako je morala doc onda nek je bar uranila, pa znas na cemu si! Neka uspjesan bude sljedeci ciklus!

Pupa neizvjesnost....sacekaj do pon. Pa u pon. Po testic! Osim ako ti je bas tako neizdrziva neizvjesnost! Zabavi se veceras 

url=https://lilypie.com]

• Origigy
    04. Srpanj 2015. 11:02

Mamice… Evo ja opet  100 pitanja  Temperatura 36.9 vec dva dana… Sinoc dragi kaze da gorim a meni čak ni ugodno nije bilo, onako, … Ovo bi mi bila prva trudnoca , zanima me dal je implatacija oko 21. 22 dana kako neki kažu ?? I dal se to zbilja toliko osjeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI