Alms uvijek mi je drago kad se javis malo. Super za malo . Predivno. Jos ivijek te ocekujemo na temi zimske bebe... ima nas hvala Bogu.
Tena nije te bilo nikako. Neka si se malo javila. Ima jos pokoja starija trudilica. Ovo drugo su sve nove ali jednako drage a neke od starih predugo nisam cula ni vidjela. Kosee, jelena….
Sara cestitam od srca draga. Neka ti sve prode skolski

hvala vam curke svima na cestitkama,evo danas sam tek dosla sebi hehe
Queen06 u kojoj si nedelji, bas bi mi dobro doslo da mi neko kaze sta me ceka hihi, sledece sedmice idem na pregled da vidim koliko sam trudna, po mom nekom proracunu u 5 ili 6 sam sedmici. Do sinoc nisam primjetila da imam neku liniju od pupka pa do gospodje :p jel to ok? Pocela sam jesti za dvoje, danas velika porcija cevapa i malo :O dok mi se nije poslo povracat nisam stala (oci gladne) hahah, po vrucini ovoj jedem salatu al zato navece se najedem i ujutro kada ustanem.
Planiramo ici na jezero, dal se smijem kupati neki kazu da neki ne, pa ne znam ni sama dal smijem.
Svima vama curee moje zelim da sto prije ugledale linijce ili plusice na testu, pa da zajedno pisemo svoja iskustva o mrvici koja raste. Puse vam saljem
Sara baš super da su se slegnuli oni početni pozitivni šokovi hehe.. Ta linija ti je normalna, iako se meni kasnije pojavila, a šta se tiče kupanja u jezeru ja bih ga zasad izbjegavala, odnosno prvo bi se posavjetovala sa doktorom jer ipak je to jezero mene je bilo strah i u more bez pitanja zbog bakterija i slično, sretnooo u svakom slučaju
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, ja izgleda imam neke hormone sto brzo odradjuju haha, em maca nateknuta em linija se pojavila,povracanja nema jos, samo neka kiselina u grlu ako sta pojedem valjda ne godi :p
Sara...čestitam :) prekrasne vijesti....
ja sam danas kod brisanja vidjela nesto blago rozo...znaci niti flekice niti nista, nego tek blago rozo...odmah sam naravno pala u bed jer sam mislila da je to nagovjestaj sutrasnje m... medjutim, od tada nista..niti tockica...sad vise neznam dali sam umislila u svakom slucaju...jos koji dan i znati cu...
puse svima Pupa mi cemo skupa pratiti trudnocu i to od ovog mjeseca, je tako?

Peppe
Peppepula nadam se da je to rozo nagovjjestaj trudnoce :) meni danas krenuo onako bjelkasti iscjedak... I jaaako velika vlaznost u gacicama, a napetost u grudima varira tijekom dana. Npr ujutro manje bole, tek na dodir, a predvecer/navecer dok idem niz stepenice zgrade drzim se za sise kolko me bole (naravno ako nikog nema :D).
Nadam se da skupa ne docekujemo i na kraju pratimo trudnocu :) ja cu sutra kad izmjerim temperaturu mozda cak i znat na cemu sam. Prosli mj je pocela padati 13.dpo!
Sara, ja imam katastrofalan okus u ustima, ne znam jel to metalni, ali je neki kiselkasto gorak, u svakom slucaju uzasan. Slican sam imala kad sam imala problena sa zelucem, a seka je imala takaav u trudnoci.Budemo vidjeli :)

Sara ma svaka trudnica je priča za sebe i gospođica bila takva od početka i extra osjetljiva hahah
PeppePula držim fige da je ti implantacijsko, a ne nagovještaj vještice
Pupa bijeli iscjedak, velika vlažnost i bolne grudi ma sve kako si opisala eee tako je i meni bilo u poč trudnoće dok nisam ni znala da sam trudna držim vam fige cure
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji