Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara10
    03. Srpanj 2015. 18:17

Pepita, ja izgleda imam neke hormone sto brzo odradjuju haha, em maca nateknuta em linija se pojavila,povracanja nema jos, samo neka kiselina u grlu ako sta pojedem valjda ne godi :p

PeppePula
    03. Srpanj 2015. 21:07

Sara...čestitam :) prekrasne vijesti....

ja sam danas kod brisanja vidjela nesto blago rozo...znaci niti flekice niti nista, nego tek blago rozo...odmah sam naravno pala u bed jer sam mislila da je to nagovjestaj sutrasnje m... medjutim, od tada nista..niti tockica...sad vise neznam dali sam umislila u svakom slucaju...jos koji dan i znati cu...

puse svima Pupa mi cemo skupa pratiti trudnocu i to od ovog mjeseca, je tako?

Peppe

Pupa2
    03. Srpanj 2015. 21:14

Peppepula nadam se da je to rozo nagovjjestaj trudnoce :) meni danas krenuo onako bjelkasti iscjedak... I jaaako velika vlaznost u gacicama, a napetost u grudima varira tijekom dana. Npr ujutro manje bole, tek na dodir, a predvecer/navecer dok idem niz stepenice zgrade drzim se za sise kolko me bole (naravno ako nikog nema :D).
    Nadam se da skupa ne docekujemo i na kraju pratimo trudnocu :) ja cu sutra kad izmjerim temperaturu mozda cak i znat na cemu sam. Prosli mj je pocela padati 13.dpo! 
    Sara, ja imam katastrofalan okus u ustima, ne znam jel to metalni, ali je neki kiselkasto gorak, u svakom slucaju uzasan. Slican sam imala kad sam imala problena sa zelucem, a seka je imala takaav u trudnoci.Budemo vidjeli :)

Pepita2109
    03. Srpanj 2015. 21:29

Sara ma svaka trudnica je priča za sebe  i gospođica bila takva od početka i extra osjetljiva hahah 
    PeppePula držim fige da je ti implantacijsko, a ne nagovještaj vještice
    Pupa bijeli iscjedak, velika vlažnost i bolne grudi ma sve kako si opisala eee tako je i meni bilo u poč trudnoće dok nisam ni znala da sam trudna  držim vam fige cure

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pupa2
    03. Srpanj 2015. 21:49

Uh Pepita iz tvojih usta u Bozje usi :)

Paula5
    03. Srpanj 2015. 21:55

Pupa, peppepula pa to bi moglo zavrsiti lijepim vijestima ovaj vikend!  Ostavit cete vi mene, al dolazim ja brzo za vama 
    Nessah, maja, mimica navijam da ne dode...
    NMareN kako si ti, jel dosla M? Nadam se da su se hormoni smirili i da si pozitivna kao sto si i bila..  Samo nemoj misliti da ce lose zavrsiti.. 
    Ja sam abnormalno curila cca 48 sati, nakon toga dnevni...Al stalno me probada pa se malo brinem. Jedva cekam pregled u srijedu da vidim sta ce reci. Inace sam super! 
    Stella draga nadam se da se oporavljas i da ces nam se uskoro javiti, mislimo svi na tebe..  
    MalaNo, bambola, viky, luki… nadam se da mi dobro..
    I naravno najveca pusa nasim dragim trudnicama i njihovim mrvicama u pupama!!  

baby♡girl
    03. Srpanj 2015. 22:41

Draga moja StellaMaris. Ne znam ti niti objasniti niti napisati koliko mi je žao što se sve tako dogodilo, imaš svu moju podršku, i drago mi je što nisi klonula i što znaš da će ipak na kraju sve biti u redu. Ljubim te puno, čuvaj mi se i nadam se da će ti uskoro sreća pokucat na vrata ( tj da će pocrveniti obje crtice na testu ☺) 💖

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

petrich93
    03. Srpanj 2015. 23:05

saricee cestitam na plusicu i trudnoci, zelim ti puno srece 

drage moje da se javim, dosla meni bestija na 50 dc  i sad ispada po nekom kalendaru da bi iduca trebala bit taman kad idemo na more  reko muzu danas, ima da kasni ili da uopce ne dode 9 mj 

• Origigy
    03. Srpanj 2015. 23:25

Drage moje, da opet napomenem , m trebam dobit 11-tog… Jucer počeo nekakav iscjedak, danas stalno osjećan da sam mokra… Proziran???

Paula5
    04. Srpanj 2015. 00:34

Petrich nadam se da ju vise neces dobiti do sljedeg mora.. uh, to je uzas kad su tako dugi ciklusi, moj najduzi 29 pa budem luda zadnji tjedan..
    Origigi imas i ti jos dosta dana neznanja, nadam se da ju neces docekati..
    Ocekivacice moje drage evo jos jedan dan gotov, kroz iducih par dana ocekujemo puno lijepih vijesti...
    Noc svima i da nijedna M ne stigne...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.