Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    24. Lipanj 2015. 09:52

Ja nisam mjerila nikad bazalnu, malo ljena za to a nisam do sad ni smatrala potrebnim. Namjeravam naruciti s ebaya LH trakice cisto da vidim kada se to kod mene događa ovulacija.
    Mislim da je jucer-danas iako je to samo moja pretpostavka. Kalendar pokazuje danas, a jucer me bolilo za poludit, danas nastavilo al manje. Putovala sam jucer dugo autobusom I pred kraj puta me toliko pocelo probadat na trenutke peci, odmah me uhvatila I nadutost, toliko me bolilo da sam od kolodvora do stana u sebi molila Boga da uspijem doc doma. S tim da danas kad sam se brisala vidjela sam prozirno zuckasti iscjedak s malo krvi. Pa sad valjda je to ovulacija. Zanimljivo mi je da uvjek u vrijeme "ovulacije" ako me boli boli lijeva strana.

url=https://lilypie.com]

almS
    24. Lipanj 2015. 11:25

Jutro drage moje dame, 
    izvinite sto sam nestala ali na poslu mi je haoticna situacija, toliko da mislim da postoji sansa da ostanem bez istog, mada me to iskreno ne brine previse.. Uz sve to, pocele su i mucnine, pa dok dođem do i sa posla 10x mi dodje da povratim.Osim toga sam ok, 29.6. imamo prvi pregled, bas sam uzbudjena, to ce biti 7 + 4, nadamo se da cemo vec tada moci cuti malo srce. Malo me brine što sam pila antibiotike za ureaplasmu, ali nadam se da ce sve biti ok. 
    Vidim da ima dosta novih trudilica, zelim vam sto da se sto krace zadrzite ovdje.. 
    Pupa, kako si mi ti? FF ce ti odrediti O nakon sto ti temp 3 dana za redom bude rasla.. ukoliko bude nekih varijacija u istoj, obiljezit ce ti je tek nakon sto bude imao potvrdu da se ista dogodila, s obzirom na temp.
    Petrich, jesi li radila betu? Moja dr. nije htjela da idem na rani ultrazvuk jer smatra da se ne vidi nista osim zadebljanog endometrija, stoga smo s pregledom sacekale a ja sam radila dvije bete, sa razmakom od nekoliko dana i one su potvrdile trudnocu. Moj savjet ti je ukoliko možeš da odes uraditi betu.
    Agnes, drzim jako stisnute palceve i navijam za tvoj plusic.
    Drage moje cure, sve redom da vas ne nabrajam, sretno i pozitivno.  Iako ne pisem cesto, citam vas kad god mogu i uz vas sam svim srcem.  Saljem vam veeeliki poljubac!!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

agness 33
    24. Lipanj 2015. 11:48

I na 5 dan kasnjenja probudila me moja stara frendica , stigla M ...nista idemo dalje mozda ovaj novi ciklus bude dobitan mozda more nesto donese :)

I begin to see the good in everyone and everything <3

Queen06
    24. Lipanj 2015. 11:52

Agness33 samo hrabro dalje!
    almS, drago mi je da ima jedna trudnica kao i ja, mada si ti izgleda dalje od mene za 2 sedmice  radujem se na podrzku i savjete i da skupa prolazimo ovo

Svim ostalima puno srece pa da se ubrzo zajedno radujemo plusicima!

petrich93
    24. Lipanj 2015. 13:08

Alm5 to mi i je u planu..ako tetka ne dode do petka idem njima da mi daju uputnicu za betu..danas  mi je 7. Dan sto kasni i meni ke to prerano da se ista vidi pogotovo jer je uzv prastari  drzite mo fige da ne dode :D

Pepita2109
    24. Lipanj 2015. 13:44

almS lijepo je čitati tvoje postove, piješ li još terapiju protiv ureaplazme? Meni je kod mučnina pomagalo to što bih nešto gricnula, ali moraš naći šta ti paše.. iščekujemo s tobom ponedjeljak 

Queen06 kada ti je prvi pregled? 

Agness naravno žao mi je zbog M, ali mi je neizmjerno drago što si pozitivna, uz takvu pozitivu plusić će sigurno doć, samo hrabro 

petrich93 držim fige, da M ne dođe i da beta potvrdi T 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    24. Lipanj 2015. 13:44

Gdje nam je Stella?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Paula5
    24. Lipanj 2015. 14:35

Draga Agness nemam ti šta drugo reći osim da mi je od srca žao.. Pa ako već mora doći neka bar dođe na vrijeme!! Hrabro draga idemo u nove pobjede...
    AlmS počele su slatke muke, neka hvala Bogu..
    Ja prijavljujem 24.dc. Simptomi 0! Dosad 27-28, prošla me iznenadila 25 dan... Tako da ja krećem s neočekivanjem...
    Pupa, peppepula, malaNo, nessah, Nmaren, maja, majja, luki, petrich93
    Pepita, mama, dilb, dulcinela..
    Stelllllaaaaa…?? Javi...
    Cure moje drage pusa svima, i onima koje sam zaboravila...
    Pišite kako ste i šta se dešava..

Queen06
    24. Lipanj 2015. 15:07

Pepita, prvi pregled mi je 09.07, izgleda mi tako daaaaleeekooo da neznam hocu li izdrzati do tada, heheh.. Osjecam da me dole kod jajnika sve nekako steze i vuce, pogotovo sa lijeve strane (mora da je se mrvica tamo parkirala).. Za sad nikakva mucnina hvala bogu, nadam se da ce sve biti uredu i narednih tijedana..

Sretno svim curama!!

Pupa2
    24. Lipanj 2015. 15:35

Draga almS, ja sam dobro, hvala na pitanju. I dalje pijem cajeve, mjerim temperaturu i nastojim misliti pozitivno. Nekako sam uvjerena da je pitanje trena kad ce se moja mrvica zalijepiti. Ne ocekujem puno od ovog mjeseca, ali doci ce jednom i meni. Sto se temperature tice, ono sto mi je nejasno je zapravo to da sam imala polovinu ciklusa 36,1-36,2 i onda mi se nakon 36,2 spusti na 36,1 17.dc, pa 36,2, pa 36,3 i danas 36,4. Racuna li se to malo povecanje (kako raste 3 dana) ili mora biti vece? Prosli mjesec mi je FF odredio ovulaciju tek nakon sto je proslo jedno tjedan dana...dakle bila je 26.dc a on ju je odredio tek tipa 33.dc i to kad sam promijenila jednu sumnjivo upisanu temp. Izbacio mi je kao ako promijenim tu temp pomice mi ovulaciju s trenutnog 26.dc na 18.dc, a ja u cudu jer do tad nisam ni vidjla da ju je oznacio. Ne znam jesi me skuzila.
    Zao mi je zbog posla, ali ti sada imas nesto puuuuno vrijednije za cuvati! Ne se sekirati. Uzivaj u laganim mucninama i kao sto je pepita rekla, probaj si naci nesto sto kod tebe funkcionira da ih barem ublazis...
    Agness, zao mi je zbog M. Bas sam pomislila da je to to! Ali glavu gore... Sljedeci puta se nece ni pojaviti, sigurno! 
    Paula, drzim fige da ju ne docekas! Ako ne stigne npr 27.-28.dc jel mislis raditi test?
    Ja svako malo provirim da vidim jel ima sta novo od Stelle 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.