Dulcinela ..hvala. Nadam se kao sto kazes da ce sve biti ok. Precudno mi od onolike kolicine sluzi sad nesto jedva.. Inace 13.-14. vec presusim, ciklusi 27-28 dana, prosli 25.. pokrit cemo svaki dan jer iduca dva ciklusa mozda necemo nijedan dan biti zajedno..
Ako ne upali i ja cu na jesen na pretrage, opet...
Samo se ti cuvaj, odmaraj, pazi na sebe i andela koji raste u tebi... I volim uvijek cuti vasa iskustva..
Zelim jos reci curama koje su nam tuzne ili gube nadu, nema predaje.. Otkako sam ovdje cure su me skroz napinile pozitivom i optimizmom. Ponekad sam zakukala, al nabrzinu su me digle.. Mislila sam jos koji ciklus ako ne uspije odustajem, sto zbog nekoliko dijagnoza, a i 35.god. je tu. E bome ne odustajem dok moj sin ne dobije bracu ili seku!!
Cure, sve redom da ne nabrajam,
Pepita, hvala na ohrabrenju, kužite me da nekad dođu i loši dani i loše misli, znam da si imala isto problema sa ciklusima, tvoja pozitiva ti je donijela trudnoću, vjera da će se desiti, stvarno imaš posebnu energiju i vjerujem da je tako, ako misliš da će se desit da i hoće...divim se tebi i almS, a i ostalim curama ovdje koje su dočekale, onda znam da ima nade
kad prođu godišnji iza ljeta krećem na preglede, da se uvjerim da je sve ok, iako nisam nikad imala nekih problema...pa ćemo vidjet
paula, hvala ti na lijepim riječima, lakše je sve prolazit uz vas cure, svi isto želimo...istina je da nekad dođe vrijeme lošeg raspoloženja, kad gubimo nadu...nakon razočarenja iz mjeseca u mjesec, umišljenih simptoma trudnoće, minusa i ostalog...teško je ne misliti, nema dana da ne mislim na to...nadam se kad tad da ću ugledati svoj + , i sve ovdje koje to žele
dulcinela, nadam se da je tako, da će proć ova mala kriza i smoć snage za daljnje pokušaje, pusu vam svima šaljem
Pile2 gutni knedlu, glavu gore i nasmijesi se, barem maaali smjesak...
Docekat cemo i mi svoj +! Probaj poceti s cajevima (ako nisi), ako ne upali trakice, ma probat cemo sve dok ne upali! I naravno kad dodu lose misli, znas gdje doci...
Ajme drage moje danas mi treba sva vaša pozitiva koju možete dati. Naime dragi i ja smo se nakon priče o našoj bebici konačno primili posla i već par mjeseci ništa pa sam ja dobila grozne upale pa smo par mj morali pauzirati. Sve bih ja to pregrmila da se u bivšoj vezi nisam godinama mučila s inseminacijama i IVF-ovima. Bivši je imao grozne nalaze i na kraju je odustao i od bebe i od nas. Moj "novi" muž je divan, pažljiv, angažiran, trudi se... Ali ja ne mogu iz glave izbiti prošle scenarije i svaki mjesec kad dođe m budem grozno tužna i uvjeravam samu sebe da mi se isti scenarije ne može ponovit dva puta u životu. Danas imam osjećaj da mi je svijet pao na glavu. Ja morala ginekologu jer me prehladile klime na poslu i taman kad sam podigla novu dozu vaginaleta zove me jedna od najboljih prijateljica. Žena se ispričava što mi se tri tjedna nije javljala ali nije znala kako da mi kaže da je trudna. Treći put!!! Volim ju i uvijek smo tu jedna za drugu, ali nisam mogla a da se ne rasplačem. Molim Vas recite da nisam najgroznija osoba na svijetu i da vas ima još koje imate ovakve napade sebičnosti.
IvanaD, razumijem te u neku ruku, na vrhuncu svoje tuge i samosažaljenja upravo tako neka lijepa vijest može nas slomit...nisi ti najgroznija osoba, niti je tebi krivo zbog nje, tebi je žao što ti nisi...kao i sama, primjećujem svaku trudnicu, i nekada izgubim svu nadu...nemoj se loše osjećati zbog toga, mislim da svatko ko se duže trudio morao je nekad osjetit jednu dozu ljubomore, zbog koje misliš da si loša osoba...teško za reć, ali nemoj se osvrtati na druge, misli usredotoči na nešto drugo, vjeruj i čuda su moguća....imaš bezbroj sretnih primjera koji su nakon puno muke završili baš onako kako i same priželjkujemo
IvanaD nije to nista cudno moja kuma i najbolje prijateljica i ja ostale trudne u isto vrijeme no ja sam imala spontani a ona je sad u 6 mj trudnoce i bilo je dana kada sam bila toliko jadna i ljubomorna na nju i bilo mi je tesko biti uz nju no bila sam ... drzi te to jedno vrijeme ali prode nije ona nista kriva na kraju ces se veselit s njom naravno uvijek s malo tuge ali tjesis se da ce doci i nase vrijeme za male mrvice pa bude lakse
I begin to see the good in everyone and everything <3
Drage moje dame, evo tek sam se ukljucila na stranicu... Ja i moj dragi muzic pokusavamo napraviti bebicu vec godinu i po.... Ali nije se dalo... Moji policisticni jajnici su bili u uzasnom stanju. Zadnji put bila kod gin.u januaru kad je men.kasnila 2 mj. I naravno dijagnisticirane ciste... Nakon th sve ok. Nema nista i dalje radimo na bebici. Ali, sadašnja men.kasni dva i vise mj. Test raadila par puta neg.. Odem gin i TRUDNA SAM 8 sedmica.... Sva sretna... Međutim desio mi se spontani pobačaj prije 7 dana, radjena kiretaza.. I ja opet ostala bez bebice...
Ali bice abd, samo ne treba gubiti nadu... Hvala Bogu pa imam predivnog muza koji mi daje snagu za dalje...
Ima li neko slicnog iskustva?
N. N. :)
Ma drage Agness 33 i Pile 2 hvala Vam na razumijevanju. Danas sam već bolje. Naravno da sam sretna zbog prijateljice pa i ona je uvijek uz mene. Svaki mj me zove jel došlo,kad dođe uvijek me hrabri, uvijek prva zove da kupim ove vitamine, one čajeve ili samo kupi i donese. Pa ko bi se ljutio na takvu osobu pogotovo zbog takve vijesti? Jednostavno znam da će se i meni a i vama posložiti stvari i da ćemo uskoro brojat svoje plusiće. :-).
Ali ipak ako mi ovih dana još samo jedna osoba kaže da se samo moram opustiti, kunem se izdevetat ću ju. Ko da i sama ne znam i ko da ne znam da je to lakše reći nego napraviti.
Cure hvala vam puno na podršci i lijepim rijecima,iduci mjesec postajemo i mi aktivni u potpunosti,jedva cekamo taj trenutak i baš mu se veselimo..
MalaNo nitko ti ništa ne zamjera,sve je u redu,izjadaj se i cure koje su imale ili imaju slična iskustva budu ti pomogle savjetima,npr Pepita, a ona ti je i pisala.
N.N.:) zahvat kiretaže sam imala u 2mj.,rekli su nam da radi zahvati bi trebali pričekati 4-6mj s pokušajima dobivanja bebice,bila sam ovaj tjedan kod dr i reko je od iduceg mjeseca slobodno i bez brige,tako da evo moram priznati brzo nam je prošlo vrijeme i još samo 30-ak dana dok i mi postajemo aktivni u zatrudivanju .
Curke navijam za nadolazece plusice i svima vam želim ugodan vikend,cuvajte se .
Ja to mogu, ja to hoću....
IvanaD tvoja reakcija je normalna i nitko te nema pravo optuživati, ne želiš ništa loše samo si tužna jer se nije dogodilo i tebi i drago mi je da ti je danas bolje, sretnoooo
N.N žao mi je zbog gubitka, ali mi se sviđa tvoja pozitiva i što ti muž daje snagu da ne toneš.. Dati će Bog sretno vam
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji