Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    11. Lipanj 2015. 16:12

Hehhehe Peppepula, bas si me nasmijala :) 
    Zaboravila sam, a ne da mi se listat unazad, koji je ovo vama ciklus?

Paula5
    11. Lipanj 2015. 18:02

Pozdrav drage moje!
    Prvo da pozdravim nase drage trudnice koje su i dalje uz nas i dijele s nama svoja iskustva  .
    Stvarno cure koma da nijedna od 3P nije ugledala +.. , ali idemo dalje.. .
    Meni je danas 11 dc, ima nas dosta koje smo tu dva dana manje-vise... pijem cajeve i po dvije salice kave dnevno. Moj 9 ciklus... od tog mozda dva nismo bili aktivni plodne..
    Nessah  nadam se da ces i prije 4 ciklusa ugledati svoj plusic..
    Stella jel pokrivate, da zajedno odbrojavamo..
    MalaNo kako si ti?
    Cure svima najveca pusa i puno plusica ovaj ciklus...

Pupa2
    11. Lipanj 2015. 18:20

Peppe, tako i kod mene :) ali izgleda da se oko svega dobrog treba pomuciti :) meni muz kaze da sam bas luda sto sam mislila da ce to ic tako lako! A ja bila optimist 
    Paula sad ce nasi plusici, samo sto nisu :)

Nessah
    11. Lipanj 2015. 18:36

PeppePula a jesi i mene nasmijala  I ja sam uvijek mislila kako ćemo sve riješiti kad poželimo ali evo nas na 4-tom ciklusu po M ali zapravo je 3-ći po kalendaru i volimo se više nego ikad… Sve uzimamo kao zabavu i dobar provod i mislim da je to tajna lakšeg začeća. Nadam se da će nam se ovaj ciklus posrećiti i da napokon ugledamo  + 

dulcinela tako ću i napraviti. Čitam da Maca Prah je jako neugodan za konzumirati pa mi to nekako ne sjeda najbolje. Držim se zasada Vrkute i Femisan A kapi i nadam se da će uroditi plodom-mora  Nadam se da ti uživaš u slatkim mukama 

Pupa da 14-ti dan ciklusa je već, lete dani prebrzo, a najsporije idu kad čekaš da ti zakasni jel' da?? 

Šaljem svim trudilicama brdo pozitive jer je kod mene ima puno puno i nadam se da ove koje odbrojavaju dočekaju svoj + i da mi dođemo na red 

Puno pusa vam šaljem cure moje sa mora 

Pepita2109
    11. Lipanj 2015. 19:52

Trudilice moje drage eto mene malo da vam se javim da vam kažem da sam uz vas kao i uvijek, čitam vas i mislim na vas  čekalice držim vam palčeve da vas Vještica zaobiđe, one koje je ipak Vještica posjetila želim da ne dopustite da vas rastuži i da vam donese loše misli  Pozdraaaaav od vaše Pepite

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Maja58
    11. Lipanj 2015. 19:57

Pozdrav drage moje, nije me bilo tu neko vrijeme, ali sam ponesto citala, prije svega cestitam onima koje su ugledale svoj plusic 💜 evo ja sam prije 10 dana kupila LH trakice i 15 dan ciklusa sam ih pocela koristiti i stalno jedna crtica danas je 19 dan ciklusa i trakice su pokazale dvije crtice i to ovu drugu sto sam cekala sad je vidljiva puno vise od kontrolne crtice i tako je isto bilo i 18 dan ciklusa, ovaj mjesec smo se cuvali i onda danas smo radili na trudnoci jucer sam imala malo osjetljivije bradavice a danas su kako osjetljivije, menga bi trebala (ne)doci 27.6. Pa sada vidjet cemo. Nada umire posljednja  Nadam se da nam  svima  donosi puno, puno  ++++ 💖

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Paula5
    12. Lipanj 2015. 00:32

Morala sam samo navratiti da vam kazem kako ste sve cure ovdje predivne! Sretna sam i cast mi je biti dio vase male zajednice pune ljubavi, razumijevanja, podrske, savjeta.....
    Naime napisala sam post na temi o prevlacenju kozice kod djecaka, zenska je moje rijeci boldirala i ocito se zgrazava.. a ja sam samo htjela podijeliti svoje iskustvo. I kad vidim kakvih ljudi ima pomislim na svaku od vas i vase postove i nisam mogla to zadrzati za sebe. 
    Nase trudnice su vec uspjele u onome sto nam je svima cilj, ali i dalje su tu uz nas, jer znaju koliko je tesko prolaziti ovo sto mi prolazimo.. 
    A mi koje iscekujemo smo obasute paznjom, navijanjem svih.. kad m stigne tu su svi opet da nas vrate u normalu.. a mi koje dobijemo danas sutra cemo iscekivati i veseliti se plusicu druge kao da je nas! I nijedno nicije pitanje ili razmisljanje nitko nikad nije ismijao. 
    Da skratim sve smo razlicite na putu ka istom cilju, ali cure  vi ste predivne osobe i svaka od vas je zasluzila nekoliko svojih andela... I nema sumnje da cete biti odlicne mame, jer ste pokazale da ste predivne i jake zene!!  
    Ne idem vise na druge teme...ovdje imam najbolju ekipu!! Tako ja vas dozivljavam i puno je lakse sve prolaziti s vama...
    Lijepe snove vam zelim...  

mimica24
    12. Lipanj 2015. 06:19

Cure moje, prijavljujem M. Dva dana mi kasnila i ponadala sam se, ali noćas je stigla. Iako pokušavam ne opterećivati se s tim ipak me drži neko išćekivanje i brojanje dana. Jako me glava boli od ove promjene vremena kod nas i čak jučer nisam htjela popiti neofen u slucaju da sam trudna. 
    Kad već spominjem neofen smije li se on  piti u trudnoći? Čitam podjeljena mišljenja po netu pa nisam ni sama sigurna, a samo mi on pomaže kod mojih čestih migrena. Paracetamol je 0.
    I oprostite ako je već bilo pitanje, ali pijete li folnu kiselinu?? Još početkom godine sam pila Elevit Pronatal, ali je dosta skup pa bih sad uzela Folnu kiselinu od Natural Wealth, cijena je pristupačna.

P.S. Moram se pohvaliti da uskoro branim svoj diplomski rad pa sam presretna ovih dana. Još bebica i moj život je ispunjen!

Šaljem puse svima!

StellaMaris
    12. Lipanj 2015. 07:02

Samo da vam svima pozelim dobro ovo rano jutro i ugodan vikend koji slijedi...
    Pupa treba malo vremena s cajevima da se stekne navika ali kad se sve usvoji onda ne mozes bez toga. Zelim ti da sav taj trud urodil vrlo brzo jednim lijepim plodom
    Bambola nadam se da je kod tebe samo pitanje dana kad ces ugledati plusic
    Peppepula mislim da se ovaj mjesec pratimo. Samo se vi druzite, to vam moze donjeti samo hrpu pozitivnih stvari. Moja M jos nije gotova i bas je obilna grrrr...
    Paula jos M nije stala ali cim prestane krecemo ispocetka. Ako nista drugo ovo dugo iscekivanje plusica nam je barem donijelo dodatno druzenje s muzicem a samim tim i vecu bliskost. Sto se tice tih zlocestih komentara ne obaziri se na njih. Neke tu kao da dezuraju kad ce netko postati na odredene teme pa da izbacu svoje frustracije. Grozno. Primjetila sam to na par odredenih tema...toliko o toj kampanji 'bez predrasudbi'
    Mimica zao mi je zbog M, znam da je tesko kad se pojavi, ali ne treba gubiti vjeru da sutra mozda ipak hoce izostati... Ja pijem tu folnu od NW, jako ju je bitno uzimati u bilokojem obliku iz vise razloga.
    Nessah sretno ovaj ciklus
    Maja drzim fige i navijam da javis lijepe vijesti za neka dva tjedna kao i sve ostale prije ili kasnije
    Dulcinela hvala 
    Pepita lakse je kad ste s nama. Dajete na svaki put novu nadu u plusic 
    Luki kako si mi ti? Jel jos imas bolove? 
    AlmSBabyGirlNMareNmamadillbpile2MalaNo..,

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.