Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    13. Lipanj 2015. 21:57

IvanaD, N.N.:) pozdrav! Zao mi je sto prolazite tako teska razdoblja, nadam se da cete sto prije docekati svoje plusice. IvanaD svaka ti cast na pozitivi nakon boli koju si prosla, samo nastavi s pozitivnim mislima.
    Stella jel napokon prestala M? Odmah se primi posla.. 
    Moj 13dc, sluzi ima vise.. cajeve pijem, al nikakve simptome O druge nemam. 
    Sta ima kod vas cure? 
    Saljem vam velike puse i puno pozitive, otkad sam s vama imam je i viska....

• Malano2
    14. Lipanj 2015. 11:53

pepita,paula,NmareN,hvala na razumijevanju,na savjetima,ma divne ste i dobronamjene.Ovo je jedna posebna atmosfera koja vlada tu,gdje covjek moze osjetiti pozitivu,olaksanje,naici na razumijevanje,a ne odmah osuditi.Draga pepita,samo ukratko cu da ti odgovorim- Ne samo da sam rekla koliko sam zahvalna,vec i pokazala na vise nacina,i vise puta.Toliko sam puta objasnila da ih kao porodicu cijenim,postujem,da sam ja ta koja se prilagodjava njima a ne oni meni,ali eto valjda je ona stara izrreka zaista ispravna - "Sto si bolji,to si gori".Nego,idemo mi dalje sa ljepsim temama, sa pozitivnim mislima, okrenuti se stvarima koje nas cine sretnima,zadovoljnima! dulcinela,mila nista se ne izvinjavaj sto si me zamijenila,sve ok!. Kako kod vas teku dani vikenda,Stella,kako si ti,M prosla dani za plusic se odbrojavaju .Sve vas pozdravljam i grlim

Zeli drugom sto i sebi :*

Pepita2109
    14. Lipanj 2015. 12:11

MalaNo razumijem te u potpunosti i slažem se s tobom i zaista ne znam koji bih ti više savjet dala jer i ja se sama borim sa jednom osobom, samo što je kod mene situacija drugačija jer je ta osoba zaista divna,ali ne može shvatiti da nismo mala djeca i da trebamo naš mir pogotovo sada kada dolazi beba, ali isto tako se s druge strane bojim da nam se odnos ne pokvari kad dođe beba jer neću dopuštati da mi se tada itko u išta petlja, osim kada ja to zatražim.. Ma biti će to dobro, mora biti   pozdrav svim curkama i šaljem pozitivne vibre  a ja sad odo osušiti kosu pa na obiteljski nedjeljni ručak..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Malano2
    14. Lipanj 2015. 12:17

NiN, zao mi je zbog tvog gubitka,ali pokusaj to gledati sa vedrije strane,znaci bar mozes ostati trudna,i misli samo da ce dr put biti uspjesnije aBda,ivanaD, kako ti je i pepita napisala niko nema pravo da te osudjuje,tvoja ljubomora je sasvim za razumjeti,nije to od zlobe zavist,vec jednostavno sto se i tebi nije desilo.pile2, svima nama dodju i teski dani,cini se da nece proci,ali hoce vjeruj,misli na ono lijepo sto ti je Bog podario,okreni se pozitivnim mislima,meni licno pomogne kad se isplacem,izbacim negativne emocije,zaokupim misli necim,makar to bilo i preslagivanje ormara,kuhanje i sl. ,

Zeli drugom sto i sebi :*

Nessah
    14. Lipanj 2015. 17:33

Lijepi pozdrav svim novim curkama koje su nam se pridružile! 

Još veći pozdrav mojim starim trudilicama (partners in crime :))) ) i novopočenim trudnicama   

Stigoh da vam malo razveselim dan kojoj treba i da na mojim primjerima dobijete ideju kako se nositi sa okolnostima!

*Vidim da imate problema sa mješanjem u brak. Ja ću vam dati svoj primjer. Kod mene su svi pametni za moj život osim mene i mog muža (ja imam 29god,on 28). Ja imam problem sa mješanjem najuže obitelji (moj otac i majka te njegova majka) u naš proces zatrudnjivanja. Oni kao da su retardirani pa ne shvaćaju da je to naša stvar tako da smo se ja i moj muž lipo dogovorili i odlučili na svaki njihov ispad odgovoriti sa rečenicom "Radimo na tome" umjesto klasičnog izmotavanja rečenicama "To nije vaša stvar" , "Bit će kad mi odlučimo" i slično… Takve rečenice su nam donosile samo svađu a ovako im kažemo "Radimo na tome" i to im začepi svu daljnju raspravu. Mi smo to tako vrlo uspješno riješili i sad živimo svi sretni i zadovoljni!
    *Sve vi koje ste često sebične i ljubomorne na druge trudnice ste sasvim normalne jer sam i ja takva na momente no ne zadugo. Ipak ljubav prevlada i brzo me prođe taj osjećaj zavisti jer znam da mene moj plusić čeka možda čak i ovaj ciklus kao što i vas vaš čeka samo još niste došle na red… Bog daje i više od onoga što smo zaslužili ali u pravo vrijeme. Ako još niste ugledale svoj + (kao i ja) znači da Bog smatra da još nije naše vrijeme došlo. On jedini zna kad smo spremne i tada će nam dati, samo vjerujte 
    *Mnoge od nas imaju fazu lošeg nošenja sa okolnostima. Ja ću vam dati svoj primjer. Ja sam tek na 4-om ciklusu pokušavanja no lagala bih kad bi rekla da nisam tužna kad dođe M, ali ja iako je takva okolnost ne dajem joj priliku da me obuzme jer negativnost privlači još više negativnosti. Stoga ja činim sve suprotno od toga! Kažem mužu da odemo poslije posla na sladoled,pizzu,šetnju,koncert…, družim se sa pozitivnim ljudima sa kojima ostvarujem kvalitetan razgovor kroz koji uvijek naučim nešto što nisam prije znala, skupa sa mužem vizualiziram i planiram budućnost i to mi odagna loše misli o još jednoj M, napokon bar tih 7 dana dok traje M nemoram misliti da li je sad pravi trenutak za babydancing nego se sa zadovoljstvom bacim dragom u naručje i gledamo filmove dok ne zaspemo oboje 

Ja sam na 17-om danu ciklusa. Pijem i dalje Vrkutu i Femisan A kapi. Ne obazirem se na simptome, bit će što Bog odluči. Uživam u ljetu - mom najdražem dobu godine. Iako radim od 10h - 20h nađem vremena za brzi kupanjac i sunčanje jer mi to posao dopušta tako da sam prepuna dobrih vibri koje vam predajem i da što prije sve skupa samnom ugledamo svoje pluseke  Znam da pišem romane ali to sam ja stoga mi ne zamjerite na dugim postovima 

Puno pozitivnih vibri šaljem svakoj kojoj treba i pozdravljam sve Vas sa kojima prolazim isto. Nemogu Vas nabrajati jer mi se uvijek nickovi pomješaju pa da ne fulam, ali znate koje ste  Puse sa mora 

StellaMaris
    15. Lipanj 2015. 16:40

Drage moje ima dosta stranica za pročitati, hvala vam prije svega što mislite na mene, na brzinu sam prošla i žao mi je su neke upale u krizu. Nadam se da je to sve već iza vas i da se veselite novim šansama za pravljenje bebice. Moram ponoviti po 100-ti put da sam ja, a i sve ostale cure tu jedna za drugu, kad god nekoj treba neka lijepa riječ ili utjeha.
    pile2 nikad, ali baš nikad nemoj prestati vjerovati...vidjeti ćeš i u mom idućem postu zašto.
    MalaNo normalno je da si pod stresom i kad ti se sve skupi bolje to izbaci iz sebe. Isplači se, nama se pojadaj, sigurna sam da ti je već sad tako dosta lakše. Ne obaziri se na ljude koji se petljaju tamo gdje ima im nije mjesto. Znam da je teško ali jedini način da se ne nerviraš je da ih ignoriraš. Imam i ja takve situacije, ljude oko sebe koji misle da su uvijek u pravu i kad god kreneš objašnjavati naiđeš na minu i krivo shvaćanje. Vjeruj mi da se najbolje osjećam kad se okrenem i ne obazirem na njih, ali jbg ni meni ne uspijeva to svaki put. Što se više opravdavaš oni će više nasrćati na tebe jer uviđaju koje su tvoje slabosti i da ti tako čine loše, što im je u cilju.
    Agness i ja sam čula razna iskustva u vezi propuhivanja jajovoda, neke kažu da je ko svaki drugi pregled, malo neugodniji, dok neke prepričavaju godinama to 'grozno' iskustvo. Držim fige da vam svi nalazi budu dobri
    Paula i ja sam od čajeva presušila kao i AlmS, valjda uvijek postoje iznimke. 
    IvanaD dobrodošla i nadam se da ćeš uskoro ugledati i svoj plus. Ja vjerujem da će se dogoditi svakoj od nas kad tad.
    N.N. dobrodošla i ti. Nemam takvog iskustva ali bori se i dalje za svoju bebicu, ne odustaj nikad.
    Dulcinela, pepita, mama i AlmS kako se borite s tegobama? Nadam se da ih ni nema. Kad su vam pregledi?
    Babygirl, Luki, NmareN, Peppepula, pupa, nessah, maja, mimica i sve ostale koje sam nenamjerno ispustila 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    15. Lipanj 2015. 16:58

A sad moram vam nešto reći o sebi. Drage sve moje meni se dogodilo čudo! Ja vam imam DVIJE CRTICE i PLUS i to poslije menstruacije!!!! Neznam ni sama  što se događa, još sam pomalo zbunjena!?
    Moja M je stigla redovno, spotting krenuo 2 dana ranije, pa krenulo normalno krvarenje (ništa manje obilno) trajalo čak 6-7 dana, jučer opet spotting. Kako sam bila ovaj vikend na putu primjetim da moram stalno piškiti, trbuh napuhan, grudi punije i tek su me prije 2-3 dana prestale boljeti (inače prestanu kad M stigne i prije). Sve mi to bilo malo prečudno i kažem sama sebi da sam baš postala biti psihozna i da nisam normalna. Imala sam kod kuće još jedan test s interneta i pomislim da ga možda uradim, sjetila sam se AlmS kako ga je napravila i bio je negativan i kontam da ću ga ionako baciti jer ne valja i nemam što izgubiti. Popiškim test i odem, skoro i zaboravim da sam ga napravila, vratim se u wc i da ću ga baciti. a ono ŠOK...neznam jel mi se pričinja ali vidim drugu crticu, pa provjeravam 10 puta jel to prava crtica (iako se jasno vidjela). Odjurim u apoteku po clearblue i očita plusić i trudnoću od 1-2 tjedna. Ovulacija očito bila dosta kasnije a ovaj ciklus nisam mjerila bazalnu.
    Eto bila sam u iskušenju da prestanem vjerovati da će mi se dogoditi ali nisam prestala vjerovati, nadala sam se i dalje, dogodilo se onda kad se valjda trebalo dogoditi. Nakon 7 mjeseci, eto početkom 8. ciklusa. Sad samo treba vjerovati da će sve biti ok i da ova M kao da nije ni bila.
    Ljubim vas sve od reda i hvala vam što ste uvijek bile tu uz mene, ja sam i dalje uz vas 

<3 2/2013 <3

Pupa2
    15. Lipanj 2015. 17:35

Stella ajmeeeeeeeeeeeee  kad sam pocela citati prvi post gdje si napisala da ces objasniti u iducem postu, pomislila sam da si trudna, al sam se onda sjetila da si nedavno dobila M. Kad sam procitala drugi post pala sam na guzicu!!!!!!
    Cestitam ti od sveeeeeg srca!!! Ljepsi pocetak tjedna nisam mogla zamisliti.... Stvarno ulijevas nama svima nadu kao i ostale cure koje su docekale svoje plusice :) ne znam kojim rijecima bih opisala koliko mi je drago, pogotovo sto si u nedavnom postu bila bas tuzna.... Prekrasno!!!! Cestitam ti jos jednom i uzivaj u svojoj trudnoci! Javljaj nam novosti i nemoj nas napustiti 
    Nessah, bas falis sa svojim postovima tako da duzi post i nije toliko dugacak :) bome, vec 17.dan ciklusa.... Leti vrijeme, neka sto brze proleti do tvoj plusica :)
    Ja sam na 11.dc, temperatura uredna, 36.3, danas bila 36.1 ali nece skociti jos, lh trakica negativna, a i prerano je jos! Vidjet cemo! sve vas lijepo pozdravljam... A stellu pogotovo :)
    Paula, peppepula kako vas dvije?

baby♡girl
    15. Lipanj 2015. 17:42

Draga moja Stella Maris najiskrenije čestitke, od sveg srca ti želim lijepu trudnoću. Jako sam sretna zbog tebe, baš jako. 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Paula5
    15. Lipanj 2015. 18:29

Stellaaaaaaaaa!!!! Draga ovo je nesto najnajnajnaj sto sam cula u zadnje vrijeme!!!!  Nakon M.... Ma draga od sve srca ti cestitam i zelim ti sve najbolje!! Ne mogu vjerovati?? 
    Sve dode na svoje... i ti presusila? Jesi i sad pila?
    Pupa draga i mi cemo tako!!! Ja 15 dc, pokrila dane... sluz puno manje nego svih cuklusa dosad, pijem cajeve i dalje....? Ne znam... 
    Zurim, al navratiti cu navecer... Saljem vam svima puse!!! 
    Stella jos sm u soku, jeeeeee!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.