dulcinela, hvala ti draga, bas mi falite. Drago mi je da bar ovo malo se stignem javiti, I pohvatati postove. Bit ce sad I lakse kad stignem na more skociti, more mi je 10 minuta od kuce, a ne pamtim kad sam se zadnji put bucnula u moru Kako si mi ti?
StellaMaris, zelim samo vjerovati da ce sve biti u redu I da ce beta skociti. Drzi se draga
14.06.2014. L ♥
Prije svega Stelli zelim svu srecu sa T!! Prekrasna vijest!
Evo mene premorene u inozemstvu! Nije toliko put naporan koliko sam ja ne znam, jednostavno satravena, sinusi cure, boli me ko da cu dobit, pripremila sam uloske 😩
Svim trudilicama zelim Plus i da, kako je to krasno objasnila moja kolegica- napravite neki plan, putovanje, nesto- bebe vole remetit planove 😁
Svima veliki pozdrav i puno pozitive saljem 😘😘😘
heheh Bambola, ja sljedeći mjesec putujem u UK, nadam se da će beba sve poremetiti i da ću imati mučnine i da će mi sve biti trudničavo
Stella, držim fige da beta raste! ma sigurno hoće. obavezno javljaj
Daaa, i ja sam se sa dragim dogovorila sljedeci misec ic divljat u Gardeland s obzirom na to da smo oboje ogromna derista 😂 nadam se da ce nam obadvjema mucnine pokvarit put i da cemo cmizdrit i tulit ko prave trudnice 😁
Drage cure, izvinte sto sam nestala sa lica zemlje, naisao nekakav haotican period a ni moja T nije pocela bas sa najboljim vijestima! Dan - dva nakon testa sam dobila rezultate briseva i imam ureaplasmu. Sad se vec lijecim, tako da se nadam da ce na kontroli koja je zakazana za 26.6. biti sve ok! Mi smo veliko borci, sto nama moze jedna mala ureaplasma?!
Inace je moja dr htjela da radim dvije bete, jednu za drugom i prvu sam radila u petak i bila je 3150, dok je jucerasnja bila 12760 tako da je beta potvrdila da je sve u najboljem redu. Mislim da cu danas zvati dr da joj javim rezultate beta i da zakazem prvi termin, mada mislim da to nece biti prije 8. sedmice jer je ovdje praksa da se prvi pregled obavlja kada se vec srce cuje a to je od 8-10 sedmice trudnoce. Inace sam dobro, da ne znam nikad ne bih ni pomislila da sam trudna. Nikakva mučnina, ne piskim svaki sekund, ne boli me stomak.. jedino sto je drugacije je da me grudi bole i da su nabujale i ogladnim ranije nego inace i navacer sam umornija..
To je to..
Ono sto vam zelim reci jeste da vjerujete u sebe, ne gledate nikakve simptome, budete pozitive i zatrejarate sve one koji se mjesaju u vas zivot u tri lijepe p.... m.... Saljem vam veliki poljubac!
Dulcinela, u kojoj si ti sedmici sada? Jesi li imala jos jedan pregled nakon onog prvog?
Stella, Luki
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Stella draga prekrasna vijest, želim ti svu srecu i da sve bude u najboljem redu,bebe neka lijepo napreduje a ti da rasteš .
Polako nam stare trudilice postaju trudnice,prekrasno...
AlmS samo hrabro i nista ti nece ureaplasma,sve ce biti u redu sigurna sam u to.
Veliki pozdrav svim drugim trudilicama i one koje ce to tek postati,uz naravno dupli pozdrav nasim trudnicama i njihovim bebicama
Ja to mogu, ja to hoću....
Luki draga i ti nama bas falis. Jedva cekam procitati tvoj post da nam objavljujes da si ponovna trudilica i da su svi problemi iza tebe. Maleni je vec veliki, predivan ti je
NMareN hvala draga, nadam se da ce mi sutra biti divan dan. Jeste li vi vec u akciji ili krecete iduci mjesec?
<3 2/2013 <3
stella,predivnoooooooooooo,cestitaaaaaaammmmm,nadam se da ce sve biti ok,drzim ti fige za super urednu trudnocu,cuda su stvano moguca
.almS,draga rijesit ces ti tu bestiju i sve ce biti ok. Nizu se lijepe vijesti i plusic za plusicem,super.Pozdrav drage trudilice i trudnice
Zeli drugom sto i sebi :*
Ola drage moje.
Mene kad nrma onda me nema
Jucer obavila i drugi pregled kod gin. Sve je u najboljem redu. Sada smo 10+3. Meni se szomak vec vidi jer ga inace uopce nemam. Gin kaze da se maternica dosta prosirila i beba si pravi ocito puno mjesta. I zato je to tako vidljivo... on valjda misli da to meni smeta. Hahaha
Alms ja sam uvjerena da ces ureu rijesiti bez problema. Beta pokazuje svoje. Samo pozitivno i hrabro.
Stella cestitam od srca. Bas se redamo mi stare, jedna za drugom. To je prelijepo. Damo nastavite niz.
Trudnice koje jos pratite ovdje... nadam se da uzivate i da ste ok.
Trudilice sretno u iscrkivanju
stella dogovor je po od iduceg mjeseca/ciklusa, prije toga idemo još jednom dr pocetkom 7.mj i onda se muzic i ja druzimo bez granica , jeva cekamo....
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji