Stellaa cestitam od srca i zelim ti urednu trudnocu
Ja sam na 16. danu ciklusa i pocela sam piti Duphaston,iscjedak je vec prisutan sto je malo cudno jer obicno bude kasnije..
Pusaa svim trudnicama,a svim trudilicama zelim sto prije plusicee
Hvala vam svima od nema tih riječi s kojim bih vam se dovoljno zahvalila.
Divno je vidjeti koliko mi potpore pružate, osobito sad kad i ne zna nitko osim vas i MM-a. Koliko god je uzbudljivo i neopisivo iskustvo ugledati napokon taj plus na testu, ne želim se previše radovati jer ipak je tu bila M. Ni moj gin mi nije dao prevelike nade, moguće da je bila biokemijska, ali držim se za to da možda u tom slučaju ne bi osjetila simptome sad nakon M, valjda bi trebali prestati, a ne tek početi. Vadila sam betu koja je pozitivna ali nije prevelika, sve ću znati u srijedu kad ju ponavljam.
Hvala vam još jednom što ste uz mene
<3 2/2013 <3
Paula ovaj ciklus sam samo pila folnu (kao i prethodne cikluse) i uzela sam magnezij direkt (u prahu) od Natural Weltha. Vrkutu sam u par navrata pokušavala piti ali uvijek bi mi iznova izazvala želučane i crijevne tegobe, a zadnji put kad sam probala sam osjetno presušila. Ali ja vjerujem da ona uistinu pomaže samo što jednostavno nekom ne paše
<3 2/2013 <3
Stella pa to je stvarno divna vijest :) cestitam od
dali mi netko moze malo objasniti kako je moguce da dodje M ako dodje do trudnoce? ja to ne razumijem...
Pupa & Paula, evo ja sam na 7 dc, opet sam u guzvi i jos nisam pocela piti vrkutu :( sutra ujutro cu uloviti malo vremena pa cu je kupiti... nastojim biti sto manje pod stresom, sto je skoro pa nemoguca misija kada radis u turizmu :/ Dragi mi je na putu, sutra se vraca i onda krecemo opet u akciju...ali ovaj put pokrivamo sve dane, a ne samo plodne
Pozdrav svima iz Pule dobrodošle nove trudilice...a sretnim trudnicama AlmS, Dulcinela, Mama2, Breskvica...tko je jos? zelim da sve bude u redu i "skolski"

Peppe
dulcinela, hvala ti draga, bas mi falite. Drago mi je da bar ovo malo se stignem javiti, I pohvatati postove. Bit ce sad I lakse kad stignem na more skociti, more mi je 10 minuta od kuce, a ne pamtim kad sam se zadnji put bucnula u moru Kako si mi ti?
StellaMaris, zelim samo vjerovati da ce sve biti u redu I da ce beta skociti. Drzi se draga

14.06.2014. L ♥
Prije svega Stelli zelim svu srecu sa T!! Prekrasna vijest!
Evo mene premorene u inozemstvu! Nije toliko put naporan koliko sam ja ne znam, jednostavno satravena, sinusi cure, boli me ko da cu dobit, pripremila sam uloske 😩
Svim trudilicama zelim Plus i da, kako je to krasno objasnila moja kolegica- napravite neki plan, putovanje, nesto- bebe vole remetit planove 😁
Svima veliki pozdrav i puno pozitive saljem 😘😘😘

heheh Bambola, ja sljedeći mjesec putujem u UK, nadam se da će beba sve poremetiti i da ću imati mučnine i da će mi sve biti trudničavo
Stella, držim fige da beta raste! ma sigurno hoće. obavezno javljaj

Daaa, i ja sam se sa dragim dogovorila sljedeci misec ic divljat u Gardeland s obzirom na to da smo oboje ogromna derista 😂 nadam se da ce nam obadvjema mucnine pokvarit put i da cemo cmizdrit i tulit ko prave trudnice 😁

Drage cure, izvinte sto sam nestala sa lica zemlje, naisao nekakav haotican period a ni moja T nije pocela bas sa najboljim vijestima! Dan - dva nakon testa sam dobila rezultate briseva i imam ureaplasmu. Sad se vec lijecim, tako da se nadam da ce na kontroli koja je zakazana za 26.6. biti sve ok! Mi smo veliko borci, sto nama moze jedna mala ureaplasma?!
Inace je moja dr htjela da radim dvije bete, jednu za drugom i prvu sam radila u petak i bila je 3150, dok je jucerasnja bila 12760 tako da je beta potvrdila da je sve u najboljem redu. Mislim da cu danas zvati dr da joj javim rezultate beta i da zakazem prvi termin, mada mislim da to nece biti prije 8. sedmice jer je ovdje praksa da se prvi pregled obavlja kada se vec srce cuje a to je od 8-10 sedmice trudnoce. Inace sam dobro, da ne znam nikad ne bih ni pomislila da sam trudna. Nikakva mučnina, ne piskim svaki sekund, ne boli me stomak.. jedino sto je drugacije je da me grudi bole i da su nabujale i ogladnim ranije nego inace i navacer sam umornija..
To je to..
Ono sto vam zelim reci jeste da vjerujete u sebe, ne gledate nikakve simptome, budete pozitive i zatrejarate sve one koji se mjesaju u vas zivot u tri lijepe p.... m.... Saljem vam veliki poljubac!
Dulcinela, u kojoj si ti sedmici sada? Jesi li imala jos jedan pregled nakon onog prvog?
Stella, Luki
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji