Stella draga prekrasna vijest, želim ti svu srecu i da sve bude u najboljem redu,bebe neka lijepo napreduje a ti da rasteš .
Polako nam stare trudilice postaju trudnice,prekrasno...
AlmS samo hrabro i nista ti nece ureaplasma,sve ce biti u redu sigurna sam u to.
Veliki pozdrav svim drugim trudilicama i one koje ce to tek postati,uz naravno dupli pozdrav nasim trudnicama i njihovim bebicama

Ja to mogu, ja to hoću....
Luki draga i ti nama bas falis. Jedva cekam procitati tvoj post da nam objavljujes da si ponovna trudilica i da su svi problemi iza tebe. Maleni je vec veliki, predivan ti je
NMareN hvala draga, nadam se da ce mi sutra biti divan dan. Jeste li vi vec u akciji ili krecete iduci mjesec?
<3 2/2013 <3
stella,predivnoooooooooooo,cestitaaaaaaammmmm,nadam se da ce sve biti ok,drzim ti fige za super urednu trudnocu,cuda su stvano moguca
.almS,draga rijesit ces ti tu bestiju i sve ce biti ok. Nizu se lijepe vijesti i plusic za plusicem,super.Pozdrav drage trudilice i trudnice
Zeli drugom sto i sebi :*
Ola drage moje.
Mene kad nrma onda me nema
Jucer obavila i drugi pregled kod gin. Sve je u najboljem redu. Sada smo 10+3. Meni se szomak vec vidi jer ga inace uopce nemam. Gin kaze da se maternica dosta prosirila i beba si pravi ocito puno mjesta. I zato je to tako vidljivo... on valjda misli da to meni smeta. Hahaha
Alms ja sam uvjerena da ces ureu rijesiti bez problema. Beta pokazuje svoje. Samo pozitivno i hrabro.
Stella cestitam od srca. Bas se redamo mi stare, jedna za drugom. To je prelijepo. Damo nastavite niz.
Trudnice koje jos pratite ovdje... nadam se da uzivate i da ste ok.
Trudilice sretno u iscrkivanju

stella dogovor je po od iduceg mjeseca/ciklusa, prije toga idemo još jednom dr pocetkom 7.mj i onda se muzic i ja druzimo bez granica , jeva cekamo....

Ja to mogu, ja to hoću....
Zdravo nova sam ovdje, i zanima me da li je itko imao slicnu stvar. ciklus sam imala 7.maja pa sedmica plodnih dana, zatim ponovo 28 dobijem.
Imala sam bolove u donjem dijelu stomaka ne mnogo jake, vec kao grceve,otisla sam doktoru jer sumljam na trudnocu, radila mi je vag.ultrazvuk medjutim nista nije vidjela, tu mi je i test na trudnocu uradila i pozitivan je, da li je moguce da trudnoca je malena pa se ne vidi na ultrazvuku, mozda sam prerano otisla?! Hvala unapred
StellaMaris, samo se nadamo najboljem i drzimo fige da ce beta sutra super porasti. Ma kakva biokemijska, ne zelimo o tome ni razmisljati. Javljaj sve!
AlmS, ne brini za ureaplasmu, pocela si s terapijom, sve ce biti u redu. Vidis koja dobra stvar je da si otisla napraviti briseve u sklopu prvih pretraga i da si ju odmah otkrila. Nisam bila ponovno na pregledu, imam drugi pregled 29.6. Danas mi je 7 tjedana. Isto nemam pretjeranih tegoba, iako mi zna biti mucno, bez povracanja, pogotovo na vecer.
LuKi, bas ti je sladak sincic, pravi frajer.
Mama, super za novi pregled da je dobro prosao. Idu tjedni. Meni ce se isto brzo poceti vidjeti trbuh,sigurno. Jer ga inace bas nemam, a i sva sam vec pomalo napuhnuta. Krecu i probavne smetnje.
Sara, dobrodosla. Imala si ocito laznu M, jer ako ti je test pozitivan, nesto se zbiva. Lako je moguce da je rano bilo ista vidjeti na uzv. Drzim fige da ce sve biti ok.

Sara dobrodosla. Ako je test bio pozitivan, onda je pozitivan. Cestitam ti.
Ocito da je bilo rano da bi se na uzv vidjelo. Ali sigurna sam da ce se slijedeci puta vidjeti srce
Jesi dogovorila iduci pregled?
Dulcinela joj ne spominji mi mucnine i probavne smetnje... mucnina sam se rijesila, ali probava izgleda ne misli tako brzo popustiti. I u pravu si. Lete tjedni.

Hvala vam cure na odgovorima,dogovorila sam za 3 sedmice pregled pa se iskreno nadam da cu vidjeti svoju bebicu na ekranu. inace se osjecam umorno, uhvati me drhtavica pa kad bih ustala padne mi mrak na oci, povracam, stalno idem na wc, pa se iskreno nadam da su simptomi trudnoce. Ljubim vas sve
sara kao što su cure rekle pozitivan test je pozitivan, čestitaaam i sretnooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji