Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    10. Lipanj 2015. 15:08

kod želim je trebalo biti ti hehe brzi prsti

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

NMareN
    10. Lipanj 2015. 16:24

dilb hvala ti puno, nadam se da cemo uspijeti brzo,da nam nece trebati više od godinu dana samim time jer ponovno postoji mogucnost da nam se dogodi ono što se i u prvoj trudnoci.... Prvi put sam ostala trudna u 4.ciklusu,neka tako bude i ovaj put .
    Pepita hvala ti na lijepim željama, i bas si me nasmijala

Ja to mogu, ja to hoću....

Nessah
    10. Lipanj 2015. 16:57

NMareN lijepe vijesti , neka te prati sreća i sve što je potrebno za što kraći put do pluseka 

Agness 33 bolje da si se riješila stresa a i nova okolina će ti donijeti bolje raspoloženje. Nekad su nam potrebni oštri rezovi da bi mogli ići naprijed, u protivnom samo tapkamo u mjestu i ništa se ne mjenja… Bitno da imaš podršku onih koji su ti najbitniji i sve se brzo zaboravi. Sretno ti dalje! 

Ja bih samo prijavila 13ti dan 4-og ciklusa truđenja (ako je netko na istom odbrojavanju javite se - znam da nas ima pa da skupa razmjenjujemo mišljenja), mužek i ja se uredno družimo i volimo kao nikad prije  Uživamo maximalno, bez opterećenja. Idalje pijem vrkutu dnevno 3 velike šalice i pijem Femisan A kapi (3x30 kapi u 2dcl vode prije obroka). Ne očekujem čudo ali nemože ni odmoći. Istražujem o "Maca Prahu"  koji sam neki dan spomenula pa ću pokušati i sa tim za koji mjesec ukoliko ne ostanem trudna uskoro… Opuštena sam, ne obazirem se na iscjedak koji je prisutan - šta god da to bilo mi svakako pokrivamo svaki dan  Ovaj put grudi ne osjećam dok su me prošli ciklus rasturale (a na kraju se ispostavilo da je bio samo malo jači PMS ). Zato ću uvijek slijediti primjer AlmS , ona je savršen primjer kako se ponašati da bi bez stresa brže došao do cilja… I evo je sada, u 10-om ciklusu ostala trudna napokon!!!!

Šaljem svakoj trudilici brdo pozitive da što prije ugleda svoj plusek! Lijepi pozdrav svakoj od vas sa Jadrana!!! 

StellaMaris
    10. Lipanj 2015. 18:10

Evo i mene malo kod vas, prijavljujem tek 2dc, dva dana ranije krenuo je spotting pa ga ne brojim kao M. Malo sam proučavala i zaključak ima veze s ovom terapijom koju je AlmS uzimala, krećem tim putem nadam se do plusa. Ipak ću zvati svoju soc. gin. da mi posalje uputnicu za raditi spolone hormone, briseve i papu (ionako će sad za 2 mj biti godinu dana da sam ga radila) jer mi se to ne plaća kod privatnika. Pa ćemo vidjeti oće li mi raditi probleme jer ja nikad nisam bila kod nje na pregledu...
    NMareN weeeee, napokon je došao i taj dan. nadam se da ovaj put neće proći ni 4 ciklusa. Ja djelim mišljenje tvog doktora o svemu što ti je rekao 
    Dulcinela draga hvala ti puno na lijepim riječima. Nadam se da si mi dobro? Neću se praviti da sam super euforična i presretna jer je 'sutra novi dan'  i nova šansa za uspjeh, ali ne želim se ni prepustiti lošim mislima, borim se s njima i znam da ću pobijediti i da će doći dan kad ću moći odbrojavati skupa s vas dvije; tobom i AlmS. Javljaj nam novosti 
    MalaNo hvala i tebi na podršci. Držim fige da pregled prođe u redu.
    Agness mislim da je kod tebe stres odradio svoje. Možda će ti O biti malo kasnije. Nije to ništa neobično, sad uživaj s dragim i u toplim danima
    Peppepula žao mi je zbog tvoje M. Već ovaj ciklus želim ti isto ko i sebi
    Bambola sretno ovaj tjedan...i čula sam da mačke predosjete, a psi manje, ali to ti je sve rekla-kazala
    Luki Pepita i sve ostale drage trudilice i trudnice da vas ne nabrajam posebno 

<3 2/2013 <3

dulcinela
    10. Lipanj 2015. 19:34

NMareN, prekrasne vijesti! Samo opusteno i ne misli na ono sto je bilo. Drzim fige za brzi plus.
    Agness, dobro si postupila. Stres je najveci neprijatelj. Ako necim nisi zadovoljna, treba to eliminirati iz zivota, koliko god truda oko toga bilo ulozeno. Poslozit ce se i tebi kockice, vjerujem da te tek sad cekaju prekrasne stvari.
    StellaMaris, dobro je da si ae odlucila na vadjenje hormona. To je samo malo vise truda da se vidi stanje. Znas da sam i sama to uskoro planirala uciniti, a i almS je krenula. Srecom, nije nam trebalo, a nadam se da nece ni tebi. Bit ces upucenija u situaciju. Bit ce sve ok.
    PeppePula, zao mi je zbog vjestice..Samo naprijed dalje.
    Paula, dosta cura ovdje otkad pratim nam je uspjelo 9.ciklus, almS eto 10. Zato...vjeruj samo da je plusek blizu.
    Bambola, cekamo tjedan dana i nedolazak tvoje M.
    Nessah, citala sam dosta o tom Maca prahu, ali nisam ga nikad koristila. Bila sam samo na cajevima od dodatnih preparata. Probaj sad neko vrijeme s tim sto sad pijes, vrkutu i femisan A, pa ces vidjeti ima li pomaka. Cure su jako hvalile femisan A kapi. Sretno draga nasa pozitivka! 
    Pupa, sretno i tebi ovaj ciklus, cajevi su zakon.
    LuKi, baby girl, Pepita, mama, dillb..

Pupa2
    11. Lipanj 2015. 09:11

Drage sve, nije me bilo par dana...stalno neka guzva, doma, u obitelji i tako... Ono sto je pozitivno u svemu tome je da vodim zdraviji zivot (pravilno jedem, idem ranije spavati, budim se ranije, pijem puuuno manje kave i pijem cajeve). Moja M je prosla prije 2 dana...cajeve pijemo redovno. Malo mi je bilo komplicirano pohvatati sve, kad sta pijem, kad muz pije, al nekako smo uspjeli. Svako jutro se budim u 7, izmjerim tempe i skuham nam dozu za taj dan. :) i stvarno, otkad pijem cajeve, popijem samo jutarnju kavu. Ja sam inace jaaaaako veliki fan kave i obozavam ju u svim oblicima! Nekad sam pila puno vise, zadnjih par godina po 2 dnevno, a evo zadnjih par dana samo jutarnju. Kako vi stojite s kavom i cajevima? Opcenito znam da kava ne djeluje bas naj naj na jajnike i svi se slazu da ne treba pretjerivati, ali valjda mi ta jedna salica nece bas naskoditi 😀
    Sad da krenem malo od vas. Prvo, agness, svaka promjena je teska, bila ona dobra ili losa za nas, ali cim se odmaknemo od nekih ustaljenih okvira, tesko nam pada. No, dugorocno gledano, neke promjene stvarno dodu kao blagoslov. Gledaj to tako da su ti se sada otvorila vrata koja ce ti mozda pruziti puuuno vise.... I svakako, ako je nesto jako stresno, znaci da je stetno za nas. Ja imam primjer muza koji je radio u strasno stresnim uvjetima. Prestao raditi tamo (ne svojevoljno) i jako mu je bilo grozno i cudno, medjutim, kad se za koji mjesec ponovno zaposlio u normalnoj firmi-drugi covjek. Ne ide vise s grcem na posao, uziva u poslu itd... Tako da, samo naprijed! To je veliki plus i za bebicu :) u svakom slucaju sretno!
    Peppepula, zao mi je zbog tvoje M, bas nas 3 sa P nismo docekale na kraju plusic, ali nema veze, nas plusic nas nestrpljivo ceka, nadam se vec ovaj mjesec!
    Nessah, ajme ti vec 14.dc! Jos malo pa i tvoje odbrojavanje :P drzim fige i samo pozitivno!
    Dulcinela i AlmS, nase drage trudnice, obavezno nam javljajte sve detalje s pregleda itd.... :)
    NMareN, drago mi je sto ponovno postajes aktivna trudilica i nadam se da ces ovaj puta i prije 4.mj docekati plusic. Sve ce to biti super, ne osvrci se na ono sto je bilo, odnosno, imaj vjeru da se to tebi vise nikada nece dogoditi! Ja vjerujem da ce to biti tako!
    Paula, super za cajeve, sad smo skupa pod "terapijom".
    Bambola, krecemo s tvojim odbrojavanjem! Sretnooooo.
    Ostale cure koje sam slucajno ispustila, nije namjerno, svima zelim srecu.
    I na kraju bih se osvrnula na misljenja doktora u vezi cajeva i prirodnih preparata. Naravno da neki doktor nece reci da to sigurno pomaze (za razliku od lijekova)buduci da bi time medicinu doveli pod upitnik, ali moja baka je cisti primjer pozitivnog misljenja i biljnih preparata. Zena je prije 12 godina dobila rak pluca! Odbila operaciju, a dali joj 30% sanse za zivot. Uzela neki biljni pripravak, svu pozitivu ovoga svijeta i evo je nakon 12 godina sa svojih 80 i kusur jos zivi.... Naravno da moramo vjerovati da ce nam to pomoci-kako kazu-pozitivno misljenje je pola ozdravljenja! 
    Eto, ja se raspisala :) puse svima

Pupa2
    11. Lipanj 2015. 09:12

Drage sve, nije me bilo par dana...stalno neka guzva, doma, u obitelji i tako... Ono sto je pozitivno u svemu tome je da vodim zdraviji zivot (pravilno jedem, idem ranije spavati, budim se ranije, pijem puuuno manje kave i pijem cajeve). Moja M je prosla prije 2 dana...cajeve pijemo redovno. Malo mi je bilo komplicirano pohvatati sve, kad sta pijem, kad muz pije, al nekako smo uspjeli. Svako jutro se budim u 7, izmjerim tempe i skuham nam dozu za taj dan. :) i stvarno, otkad pijem cajeve, popijem samo jutarnju kavu. Ja sam inace jaaaaako veliki fan kave i obozavam ju u svim oblicima! Nekad sam pila puno vise, zadnjih par godina po 2 dnevno, a evo zadnjih par dana samo jutarnju. Kako vi stojite s kavom i cajevima? Opcenito znam da kava ne djeluje bas naj naj na jajnike i svi se slazu da ne treba pretjerivati, ali valjda mi ta jedna salica nece bas naskoditi 😀
    Sad da krenem malo od vas. Prvo, agness, svaka promjena je teska, bila ona dobra ili losa za nas, ali cim se odmaknemo od nekih ustaljenih okvira, tesko nam pada. No, dugorocno gledano, neke promjene stvarno dodu kao blagoslov. Gledaj to tako da su ti se sada otvorila vrata koja ce ti mozda pruziti puuuno vise.... I svakako, ako je nesto jako stresno, znaci da je stetno za nas. Ja imam primjer muza koji je radio u strasno stresnim uvjetima. Prestao raditi tamo (ne svojevoljno) i jako mu je bilo grozno i cudno, medjutim, kad se za koji mjesec ponovno zaposlio u normalnoj firmi-drugi covjek. Ne ide vise s grcem na posao, uziva u poslu itd... Tako da, samo naprijed! To je veliki plus i za bebicu :) u svakom slucaju sretno!
    Peppepula, zao mi je zbog tvoje M, bas nas 3 sa P nismo docekale na kraju plusic, ali nema veze, nas plusic nas nestrpljivo ceka, nadam se vec ovaj mjesec!
    Nessah, ajme ti vec 14.dc! Jos malo pa i tvoje odbrojavanje :P drzim fige i samo pozitivno!
    Dulcinela i AlmS, nase drage trudnice, obavezno nam javljajte sve detalje s pregleda itd.... :)
    NMareN, drago mi je sto ponovno postajes aktivna trudilica i nadam se da ces ovaj puta i prije 4.mj docekati plusic. Sve ce to biti super, ne osvrci se na ono sto je bilo, odnosno, imaj vjeru da se to tebi vise nikada nece dogoditi! Ja vjerujem da ce to biti tako!
    Paula, super za cajeve, sad smo skupa pod "terapijom".
    Bambola, krecemo s tvojim odbrojavanjem! Sretnooooo.
    Ostale cure koje sam slucajno ispustila, nije namjerno, svima zelim srecu.
    I na kraju bih se osvrnula na misljenja doktora u vezi cajeva i prirodnih preparata. Naravno da neki doktor nece reci da to sigurno pomaze (za razliku od lijekova)buduci da bi time medicinu doveli pod upitnik, ali moja baka je cisti primjer pozitivnog misljenja i biljnih preparata. Zena je prije 12 godina dobila rak pluca! Odbila operaciju, a dali joj 30% sanse za zivot. Uzela neki biljni pripravak, svu pozitivu ovoga svijeta i evo je nakon 12 godina sa svojih 80 i kusur jos zivi.... Naravno da moramo vjerovati da ce nam to pomoci-kako kazu-pozitivno misljenje je pola ozdravljenja! 
    Eto, ja se raspisala :) puse svima

Pupa2
    11. Lipanj 2015. 09:12

Hehe mob mi poludio pa 2x poslao! Sorry 

Bambola
    11. Lipanj 2015. 10:07

Dobar dan drage cure. U mene nema nikakvih simptoma. Slobodna sam do sutra, tako da jedem, spavam, plivam i spremam se za poslovni put. Kavu ionako pijem samo ujutro, popodne mi naskodi na zeludac. Papam zdravo kad On kuha 😂 uglavnom zen na najjace. Popijem i hladnu pivu posli kupanja, ne opterecujem se sad. Cisto za relax dok imam par dana off. Tako da bi bilo prekrasno da njegovi plivaci ovaj ciklus prezive moj bermudski trokut 😂 saljem pozitivne misli svima

PeppePula
    11. Lipanj 2015. 11:16

Pozdrav curke...
    evo nakon malo tugovanja, spremamo se za akciju u ovom ciklusu...M mi je bila bas bolna i jedva sam cekala da se malo to sve smiri... odlucila sam da necu jos ovaj ciklus mjeriti bazalnu, nego cemo kao sta je i Nessah napisala, druziti se sto vise :) hvala svima na ljepim zeljama.....a posebno moje P :) nema labavo :) idem i ja danas po cajeve, pa cu malo smanjiti kavu a pojacatii cajeve, sto vise se relaxirati jer zbilja sve to utjece na jajnike...jadni plivaci, nije ni cudo da su se pogubili :/

Zelim da nam svima ovaj ljetni mjesec donese toliko zeljene + i da zajedno pisemo o simptomima :D

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.