Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    04. Lipanj 2015. 22:48

Hvala vam cure na odgovorima! Mislila sam do prije par mjeseci da poznam svoje tijelo, al malo sutra.. Moji ciklusi od 26-29 dana i ocito da i moja O dosta seta.. No uz cajeve, vasa iskustva, malo bolje proucavanje sluzi, nadam se da ce upaliti. Ako ne krenut cu i s trakicama. Zelja, nada i strpljenje dok ne upali! Samo sto s vremenom postane.....
    Pusa i noc svimaaaa... 

Pupa2
    05. Lipanj 2015. 08:49

Paula, ja sam ti uzela trakice s ebaya, tu sam negdje vidjela link od cura koje su kupovale. Mislim da sam to vidjela bas na temi lh (ovulacijske) trakice. I stigle su mi za otprilike 3 tjedna. U medjevremenu sam mislila da ovuliram pa sam uzela u ljekarni i skuzila da ja uopce ne ovuliram kad sam mislila. Potrosila svih 5 trakica bezveze...Hvala Bogu da sam pocela mjeriti temperaturu, inace bi mislila da ja ni nemam ovulaciju. Mislila sam da imam  18dc ovulaciju, medjutim ovaj ciklus je bila tek 26dc. Tako da ti ja preporucujem da mjeris temperaturu (sorry ako si vec napisala negdje da mjeris, gubim se u postovima :))! Mislim da neema boljeg nacina da upoznas svoje tijelo. Naravno, uz to mozes trakice. Evo meni je jutros pala temperatura na 36,3, sinoc malo pocela curiti, ne tako obilno, al mi je to plus temperatura dobar znak. A sad znam da mi je lutealna oko 14 dana :)

almS
    05. Lipanj 2015. 09:32

Jutro cure, Pupa bas mi je zao zbog M, ali svidja ni se kako razmisljas, samo hrabro naprijed.
    Ja sam na 15dpo, M jos nema, grudi me bas bole, imam grceave s vremena na vrijeme, jucer ujutru sam imala neki pritisak na donji dio stomaka, mislila sam  da ce M svakog trenutka,  medjutim nista. Primjetila sam sinoć sluz  za koju je Stella rekla da je jako slicna O sluzi, ali se javlja pred M kada pocinje regeneracija maternice..Nakon jutrosnje temp od 37.2 sam odlucila da sa prvim urinom uradim test, onaj sa ebaya i negativan je. Vjerovatno ce M doci u toku dana, ne znam sta drugo da mislim. Lijep pozdrav vam saljem..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Bambola
    05. Lipanj 2015. 09:48

Jutro cure, dan je poceo prekrasno jer napokon imam vremena bucnit se u more. I tako ja jutros istrljala zube i cistim lice kad u ustima okus krvi. Pet min sam proucavala usnu supljinu i nigdi nikakva ozljeda. Pisala sam vec da imam problema sa pms-om i svaki mjesec subfebrilnu temp i mucninu i vrtoglavicu pred M. Ali jos imam duphaston do pon i onda krece odbrojavanje  do Kuje 😩ili Plusa 😍necu fantazirati, napuhnuta sam jos uvijek ko zaba od progesterona 😩i svi ti simptomi su dvosjekli mac. Al dosad jos nisam imala okus krvi u istima, a bez ozljede jelte. Jos uvik pijem kavu, inace imam miris ko pas. Ja sam najnezahvalnije stvorenje za prepoznat ikakve simptome 😭 zelim svima uspjesan dan! Bas ste super cure, i da, ako ima netko kome jedan jajovod otkazuje poslusnost nek se javi! Hvala

StellaMaris
    05. Lipanj 2015. 10:22

AlmS ti si fenomen. Nije mi uistinu jasno da ti je 15dpo, M jos nema, temperatura odlicna a test negativan??? Mozda ti se sve malo izneredilo od terapije ali zasto je temp i dalje toliko visoka!? Ja se nadam i dalje da ti testovi s interneta nisu toliko kvalitetni
    Bambola ti svi simptomi ti mogu biti od duphastone. Ja se iskreno nadam da ipak vode ka trudnoci. Jesi li bila na hsg-u? Kako su uocili da ti je jajivod zacepljen?

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    05. Lipanj 2015. 10:41

Paula i ja ti kao i Pupa predlažem mjerenje bazalne temperature...
    Pupa sviđa mi se tvoja pozitiva 
    almS čudno je da je temp tak visoka 15dpo a test negativan, je li moguće da ti se poremetilo zbog terapije nešto? U svakom slučaju ako ti ne dođe svakako se javi doktoru/ici.. Ja sam radila test sa interneta u 6 tt i crtica je bila dosta slaba s obzirom na to koliko mi je trudnoća trajala..
    Bambola tvoji simptomi djeluju kao T samo je zeznuto to što i inače tijekom PMSa imaš takve simptome, svakako ti želim da te Kuja zaobiđe 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    05. Lipanj 2015. 11:13

Ma sjecam se Pepita da je i tvoj test bio sa interneta i zato mi je sve ovo sumnjivo. Jucer kada sam zvala dr za nalaze brisova (btw jos nisu gotovi, jer je ovdje u utorak bio praznik pa niko nije radio od petka do srijede) ja sam zamolila sestru da razgovaram sa dr i pitala sam ga bas to i on kaze uradi test ako ti zakasni, terapija ne bi trebala uticati na M. Kuci imam vec vise od pola godibe Clerblue digitalni test pa ukoliko ne dodje kroz dan dva napravit cu ga njega. Mislim da s njim nema dvojbi! 
    Stella, Pepita 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.