OVO JE PODUGACKI TEKST
Drage dame moje, ajd da ja vam kazem sve kaj me "muci" najveci problem je u tome kaj imam prekomjernu težinu ili ti pretila sam, a zdrava sam ko dren hvala Bogu.... Spontani kaj sam imala prije dvije godine moj ginic je reko kao da je debljina razlog i kao hormoni da su mi muski hormoni preveliki te kako sigurno imam problema sa stitnjacom..(TO JE REKO S TIM DA NIJE IMAO DOKAZA NALAZA NISTA), a ja u to nisam vjerovala i otisla ja da me prekontroliraju sve zivo. Nakon 2 tj sve zivo prekontrolirala sve 5, odlicno nemam problema s nicim.... I onda odem ja opet njemu dam mu nalaze i na to on veli : Imas sigurno policisticne jajnike zbog debljine... (A ja si mislim pa hebote i ja nasla gin za nis)...Ok provjerimo to , cisti ko suza jajnici nigdje nista sve uredu, da bi tek nakon nekog vremena utvrdio napokon mi uzeo briseve i utvrdil da imam Ureaplasmu i od nje pobacila.
Tolko o mom ginekologu koji kad vidi da je neko debel odma on zakljuci debljina je razlog svemu!
Vjerovatno se pitate zakaj ga nisam promijenila...ja sam mu rekla svoje fino ovim rijecima :"Doktore, meni moja debljina ne smeta ja se osjecam odlicno, a ako vama smeta mene bas boli briga, vi ako ocete ljecite me ako ne idem drugome"! Bogme nije znao sto bi reko
btw: smrsavila bi ja, al kad mozak neide krenem pa stanem
Dalje kaj sam misla rec je to a vjerujem da se neke drage moje dame budu zacudile je to , da je moj dragi stariji od mene 24 godine...ja imam 22 on sad nedavno navrsio 46....misla sam si da mozda je zbog toga spermici spori ovo ono, na kontrolu iso sve odlicno more imat i 10 djece ak oce...
Ispricavam se svima vama kaj je malo poduzi tekst ali moram nekom rec kaj mi je na dusi VOLIM VAS SVE I PUSEKE VAM SALJEM CMOKKKK
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Draga moja..prvo ti dajem veeeliku :) nije tekst uopce dug i mislim da ce ti biti i lakse kada se izjadas malo :)) :** ja osobno neznam jel bi isla jos kod tog ginekologa .. sigurno bi ga promjenila.. ako se ti sigurno u svom tijelo osjecas onda ne slusaj druge
.. ako je s tvojim dragim sve u redu onda mozda da odes kod drugog doktora/ ginekologa i pitas za savjet . Meni moja uvijek daje savjete i pomaze mi.. sta god mi treba i uvijek me poslusa
Marincica!
Ovdje smo da se izjadamo jedne drugima, tekst ti nije dug, a da ima i 5 stranica ja bih ga pročitala! Dalje, po meni godine nisu važne ako ste si vi ok i meni ste, moj suprug je od mene stariji 8 godina a ponekad imam osjećaj da sam ja starija!
Nadalje...kad sam ja zatrudnjela imala sam 76 a rodila sa 89 i preživjela, a tako ćeš i ti, mislim da to i nema neke prevelike veze jer ponekad i osobe od 45 kg ne mogu zatrudnjet. Samo se vi lijepo trudite i doći će taj plusić sigurna sam!
Drage moje .....bi ja njega naravno promijenila, ali problem je taj sto gdje god pitam nema mjesta.. inace sam iz Ivanić Grada a idem u Križ kod gin, jer u Ivanicu nema mjesta, pitala u Dugo Selo isto nema mjesta. pitala za Sesvete takode nema mjesta, tak da ono rekla sam frendici da proba nekak me ugurat u Dugo Selo rekla da bude, a sad oce nece neznam ...Pusa velika i HVALA VAM
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Draga Marincica, bas mi je zao sto ti ginic takav... ma necu ni napisati tu rijec jer sam ipak dama. :-) On doista nema pravo tako te tretirati i tako se prem tebi ponasati, to nema nitko pravo, a pogotovo ne tvoj lijecnik. On bi treba naci nacin da ti pomogne, a ne ovako. Iskreno se nadam da ces uspjeti promijeniti ginekologa, jer dobar ginic zaista puno znaci. To kolika je razlika u godinama izmedju tebe i dragog, isto se tako nikog ne tice. Sretni ste zajedno, to je ono sto se racuna. :-) Vjerujem da ce vasu srecu ubrzo upotpuniti jedan lijepi plus na testu, a nakon toga i vas mali smotuljak. :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ocekivala sam M sutra, ali uranila sam jedan dan s testiranjem i ugledala negativan rezultat neuspjesan prvi mjesec je iza mene, a ono sto slijedi su pripreme za nadolazeci
pusa svim trudilicama i puno srece svima koji se sutra testiraju :***
Jutro svima kako sam krenula jutros ici radit test odmah sam sumnjala.. VJEŠTICA je uranila i evo mi sve odpada od bolova
.. Hah.. ima nas eto opet za odbrojavanje .. pusaa
Renata ne vjerujem da sam uranila, radila sam clearblue test koji prepoznaje 4 dana prije trudnocu... Naravno, ucinit cu ga jos jednom ako bude kasnila M, ali s obzirom na moje cikluse,hcg je trebao vec narasti...
Sortiraj odgovore
Najstariji