Melly29 mene je kad sam bila trudna ljevi jajnik rasturao, neznam zašto , ja sam doktoru govorila kako me boli ,a on kaže ma nije ti to ništa sve ok nema razloga da te boli , možda mrvicu od pritiska ali sve ok.. ali mene je bolilo jako nakraju je bilo sve ok rodila zdravog djećećića bez problema!! sad smo trudilice idemo na još jednu bebicu. :)
Hey :)) mene inace jajnici bole , sto
je normalno u plodnim i pred menstruaciju.. ali mi je i doktorica rekla da to nije nista strasno.. tako da cemo vidjeti .. trenutno sam prehladena i preko noci mi imunitet pao kao i sto nikada do sada .. a nebi se htjela bas tabletama sada filati.. oooo da bar koja od nas ovaj mj uspije.. da vjestica ne dode
cure jel koja od vas imala stalno problema sa mjehurom,sa upalama..prije mjesec i pol sam liječila i upalu mjehura i bakterije u mokraču onu ešerihija coli,i evo opet imam stalno osječaj da mi je mjehur pun a nije ...grrr
mare27 nisam imala s tim jos problema pa nezz.. mozda se koja curka javi koja je imala isti problem.
Bok cure, lijepo biti ovdje na kavici sa vama, lakše je kada vidim da smo svi u istim mislima.... ja sam tek 4DC, prošli mj. ništa...
Ima koja od vas malo više iskustva sa hormonima, jucer sam ih vadila pa da mi date malo komentar?
Mare27_ ja sam u trudnoći sa 7. tjedana otkrila da imam ešerihiju pa mi je moja doktorica Ruženka Lukić (koja je na Britancu, sjajna žena!) dala Amoksicilin, umirila me i rekla da on ne utječe na bebu. A beba mi je živa i zdrava i osjećam leptiriće. Hm, simptom jest da imaš problem punog mjehura, ja sam imala i snažno probadanje u mjehuru, nisam mogla hodati... ali u 10 dana smo je pobijedili! Tako da se otiđi testirati da se umiriš i da znaš situaciju... ja ti savjetujem da piješ puno brusnice. Testiraj se i obavezno javi rezultate! Sretno!
da idem danas kod doktora da mi da uputnicu za higijenski da se točno vidi što je,imala sam ešerihiju prije negdje mj i po i ne mogu vjerovat da je ponovo tu..al valjda ću je više riješit jer bojim se da i to utječe na začeče,tj.ne mogu ostat trudna kad imam tih problema
Aj aj mare27 moja.
Nadam se da nije ništa strašno, da se ne moraš dugo liječiti.
Svakako javi što ti je rekao dr.
Inače...cure.... kako napredujemo s akcijom ?
Sortiraj odgovore
Najstariji