Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    05. Svibanj 2015. 23:37

Ma svako se sexa kada zeli, eto ja sam imala odnose svaki dan ili svaki drugi dan, a to ne valja jer se sperma prorjedi od stalnog sexa a sto se tice menge boze moj pa dosta njih je ostalo trudno i za vrijeme menge, kad uhvati muka da izvinete i govno bi poheli da znamo da cemo ostat trudne, s toga onaj kome je stalo do bebe ne bira ni mjesto ni vrijeme. Tako da svatko radi kako misli da je najbolje i svatko zna svoje tijelo i nema potrebe da se nekom pise bljak. Sta i sexas se za vrijeme menge i zatrudnis i kad vidis da si trudna  nece te jedna menga zgadit sto si se sexala vec razveselit, ja bi licno sve uradila ko i vi samo da ostanem trudna. Tako da podrzavam u svemu kad je u pitanju trudnoca.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• Anna92
    05. Svibanj 2015. 23:41

I pored blede crtice meni je danas stigla M :/

StellaMaris
    05. Svibanj 2015. 23:54

Večer drage moje, tek sam sad uzela predah od cijelog dana, pišem u pauzi dok čekam da bude oprana roba...
    AlmS draga moja ne znam što da ti kažem da ti olakšam. Jako sam tužna zbog tebe i nemaš pojma koliko mi je žao što i ovaj put moraš proći kroz toliko razočarenje, a  znam da si sama tamo. Sigurno ti je jako teško i sutra ti vjerojatno neće biti puno lakše. Voljela bi da sam ti malo bliže pa da skupa plačemo, ali eto barem smo tu virtualno, dovoljno da olakšaš svoju dušu. Isplači se dobro tako da ti nijedna suza ne ostane, sve što ti je na duši nek izađe tako da možete mirno dalje. Nadam se da neće stići ni rezultati svih pretraga a da ćeš se ti već smiješiti plusiću na testu.
    Pepita odlično za pregled, šaljem puno pusica da se svi do kraja nastave u tom tonu 
    NMareN jsuper što je vještica stigla, još jedna je napokon prekrižena do ponovnog iščekivanja
    Luki maleni je sad dobro (kuc-kuc) ali to sam rekla i prošli tjedan pa je opet već idući dan bio bolestan, na antibiotiku je, koliko god smo se opirali naposljetku smo ga morali uzeti. Kad čitam tvoje postove uvijek strepim da se nije opet nešto nakačilo na tebe, vjerojatno ti stresa ne fali pa eto odma štitnjača reagira. Jel imaš koga da ti pričuva malog da skočiš na pregled, ili vodi ga lipo sa  sobom, ne bi sigurno bila jedina.
    Gogach uistinu ti kao da te ne čeka to što te čeka, svaka ti čast na toj pozitivi. Doć će bebica vjerujem već iz prvog postupka.
    agness sretno s novim ciklusom

<3 2/2013 <3

almS
    06. Svibanj 2015. 00:29

Stella
    Majo, ne znam koliko si pratila forum, ali cure koje su ovdje konstantne znaju da sam ovaj mjesec bila totalno smirena i pri zemlji.. znala sam kad je bila O, sprugov spermiogram je bio dobar, bas sam bila poravnila. Pocela sam se nadati zadnjih par dana jer mi je temp visoka, danas je vec 38dc (jos nisam zvanicno procurila).. ovo je 9 ciklus stoga smatram da sam dovoljno dugo i ovdje i u ovome svemu, da znam sta mi skodi a sta ne.. Danas je grozan dan, sutra ce vec biti bolje, ali e danas osjecam ko' go... i sigurna sam da ovomjesecna M nije produkt moje opterecenosti trudnocom. LP

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

jelena21
    06. Svibanj 2015. 08:10

Sada tek našla vremena za pročitati sve od jučer... 
    Draga almS, sve što ti mogu reći znaš i sama... Toliko smo dugo ovdje i sve je rečeno.. Za sve teško- isplači se, za budućnost- nasmij se, jer zaista nije gotovo... Ne dopusti da te ovaj neuspjeh unušti, nego iz njega izađi još jača... UZ TEBE SAM.........

snaga uma....

kosee
    06. Svibanj 2015. 08:19

almS, nadam se da ti je danas nešto bolji dan  I znam osjećaj, mislim da ga nikad neću zaboraviti, uvijek sam govorila da više nemam predmenstrualni sindrom nego postmenstrualni jer me PMS lovio tek kad bih dobila, onda sam plakala i propitkivala sve i nije mi bilo jasno zašto i kako, kad sve radim kako treba. 

Inače, ja sam zatrudnila u mjesecu kad smo se muž i ja dogovorili da sve šaljemo kvragu i da ćemo se seksati svaki dan, bez obzira na plodne i bilo što i da seks postaje prioritet u našim životima taj mjesec, a onda ako na taj način ne upali kroz mjesec-dva, onda dižemo paniku i idemo na pretrage. Na kraju smo propustili nekih 3-4 dana ukupno, ali bilo je seks cijeli ciklus ili svaki dan ili svaki drugi. Tako da se kod nas sperma nije razrijedila.. Bilo je čak i zabavno  Iako smo npr jedan dan propustili kad sam ja bila uvjerena da su plodni dani (a muž je bio bolestan) tako da sam si još dodatno zabila u glavu da neće uspjeti taj mjesec.

Puno podrške svima vama i nemojte osuđivati jedna drugu. Teško je reći što je bljak jednom kad je seks za vrijeme mjesečnice jedino što ti je preostalo ili kad ti suprug mora svršiti u čašicu radi pretraga ili kad ti ideš na propuhivanje jajovoda itd itd. A na kraju dođe trudnoća tijekom koje te 75 ljudi prepipa 'dolje' a potom i beba kojoj mirišemo kakicu i koja nas bljucka po kosi. Za mene u svemu tome nema bljak, to je prirodan ciklus života i vrijedno je onoga što dobivamo zauzvrat. 

Sretno svima! 

LuKi5
    06. Svibanj 2015. 08:48

almS, nadam se da si danas bolje, kad je zelja jaka svaki mjesec se cini kao vjecnost, drzi se, svi smo uz tebe 

dulcinela, istina, stres je neizbjezan. Bas mi je anesteziologinja bila rekla prije operacije, posto je bilo upitno ako cu moci ici radi stitnjace, da I najmanje sitnice koje ne dozivimo kao nesto stresno, na koje se uopce ne obaziremo utjecu na tijelo I organizam, tijelo odreagira I kad je psiha mirna. 

Pepita, bas mi je drago da je sve ok s bebicom, vjerujem da si bila u oblacima kad si vidila to malo cudo preko UZV-a. 

StellaMaris,ajoj antibiotici :( Samo neka mu bude bolje sve se nadam da se tumor nije vratio, iako je kod mene to sve lutrija, taman kad se nesto popravi drugo se pojavi,ginica mi je rekla da sam vec domaca u bolnici koliko sam u kratkom roku provela vremena na ginekologiji, doktor koji me operirao I ona su mi rekli da je samo pitanje vremena kada ce opet doci, a s obzirom da mi je od prve operacije proslo svega par mjeseci I opet se pojavio tumor ne bi me cudilo da je I sada tako, posto adekvatne terapije nema, a pilule su mi vise za lijecenje PCOS-a, I da ne dode do trudnoce posto ne smijem jos zatrudniti. Morat cu s bebacem otici sad kad dode placa 

Sto se tice seksa tokom M. Nije mi bljak I cak je drugacije jedno iskustvo. Mi nismo gledali na dane ni sate, I samo smo se seksali I seksali kad god bi nam doslo, po cijelu noc, triput na dan, cetiri put, svaki dan, jednostavno smo maksimalno uzivali svakodnevno I kad bi bila M I kad ne bi. Otusiramo se nakon toga, promijenim plahte I sve 5, cak bi mi to pomoglo kod menstrualne boli, posto u tim trenucima seksa bi potpuno bila zanemarena bol. :)

14.06.2014. L ♥

agness 33
    06. Svibanj 2015. 09:26

Anna92 meni tu nesto smrdi jer neznam zasto je test pokazao crticu, a da odes hitno kod ginekologa? 
     Luki, kosee ajde bar nisam jedina koja tako misli hehe 
     Ja cu i dalje svakog mjeseca ocekivati plusic i biti ona ludara koja nemoze docekat da napravi test a plusic ce doci kad tad vjerujem u to da moja mrvica ceka pravo mjesto i vrijeme i trenutak kada ce obradovati mene i supruga najvise na svijetu..saljem vam puse i mislim na vas 

I begin to see the good in everyone and everything <3

NMareN
    06. Svibanj 2015. 09:28

AlmS draga zao mi je što si tuzna,i eto znam i kako ti je... teško... i znam da ti pretjerano u ovom trenu ne znaci kad bi rekla bude plusic dosao,biti ce sve u redu... ali zaista tako mislim,sve ce doci na svoje i tvoje ce suze postati radosnice.
    Pepita drago mi je da je sve prošlo super na kontroli.
    Svatko ovdje ima pravo na svoje misljenje,i ako se nekome nešto ne svida ne znaci da time drugoga vrijeđa. Što se tiče sexa samo u plodnim danima,cini mi se da je baš ovdje na klokanici bio članak gdje pišu da to i nije ok jer spermiji ostare i naravno takvi nisu baš dobri,preporucili su svaki drugi dan i rekli da više sexa neca oslabiti ili smanjiti spermije. Naravno ako se u danu sexate 3puta da taj 3.put ima puno manje ejakulata i sperme,ali vec iduci dan se ona oporavi. Tako da oni kazu uzivajte i sexajte se .
    Tena, Kosse,Pepita,dulcinela,babygirl,Alms,Luki,Nessah,Jelena,StellaMaris , (bez zamjerke ako sam koga slucajno ispustila)

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.