Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama102
    24. Lipanj 2014. 20:01

...ja se točno sjećam dana i trenutka kad je začeta naša kćerkica...taj dan sam rekla dragom, e vidi danas bi mogli napravit bebu...i fakat se primilo...u jednom trenutku sam osjetila nešto, ne znam kak bi vam to opisala...kao malu brzu ribicu koja putuje prema gore...trajalo je jako kratko i bilo je u najmanju ruku čudno...mislila sam si da umišljam...al eto tak je ispalo...možda je baš to bio taj trenutak...ne znam...i par dana kasnije sam osjetila jaku, oštru bol u donjem dijelu trbuha...eto ukratko...

mama10

Melly29
    24. Lipanj 2014. 21:00

Hvala draga.. ja vec par dana od ovulacije me stalno kao da nesto pritišćuje dole.. ma reko mozda si umisljam ali svaki dan mi tako.. vidjet cemo za koji dan rezultat 

Melly29
    24. Lipanj 2014. 22:33

:( hm .. to bas i nebi.. hahah necu vjesticuu 

• MaybeBaby
    25. Lipanj 2014. 01:39

Hej drage moje, meni je vjestica trebala doci 22, ne znam, nemam nikakve posebne osjecaje ,malo me bolio stomak juce pa mislim da me ni ovaj mjesec nece preskociti, a uvijek se ponadam ako kasni dan , dva,  a ja  samo zelim da ne dodje uf........ sretno svimaaaaaa....Pusaaa!!!!

Melly29
    25. Lipanj 2014. 08:41

Sretno draga .. samo da ne dode :)

lilianaa
    25. Lipanj 2014. 09:03

Kazu da bi se vec 5. ili 6. dan od oplodnje moglo zenama vidjeti dal su trudne pretragama krvi ali sto se tice testova najbolje ih radit onaj dan kad vam kasni i za provjeru svaka dva dana gledat jer se taj hcg udvostrucava svakih 48 sati. Ili jednostavnije receno, minimalna kolicina hcg-a koja je dovoljna da bi test potvrdio trudnocu je 25mlU dok se pocetak trudnoce racuna kad zena ima hcg 5mlU no to taj test ne moze registrirat, a pretraga krvi moze. 

Mene probada stomak vec nekoliko dana, ali ne od oplodnje vec nahladivanja. Nadam se da nece skoditi djetetu ako je zaceto. Doktor mi jos nista nije dao :/

Melly29
    25. Lipanj 2014. 09:26

Ja sam prehladena.. i imala sam temp i sve.. ali mene od jucer ..znaci 3 dana nakon ovulacije Stalno osjećam probadanje u donjem dijelu trbuha, drukčije od bolova u trbuhu prije mjesečnice. Te malo jajnik pa maternica.. nezz 
    Vidjet cemo na testu. Pa jel si radila test ? Ili ti kasni?

Melly29
    25. Lipanj 2014. 09:27

A to za krv za pretrage znam.. citala sam negdje.. da se moze vidjet nako 5-6 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.