Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Melly29
    23. Lipanj 2014. 21:10

Cuj ne gubi nadu :) i meni bi bilo iz prve ali se ne previse oko toga brinem.. jer samo je meni onda jos gore kada razmisljam o tome.. a sto se tice tog događanja oko oplodnje i mene zanima ako koja zena zna :-D i ako mislim da je sigurno svakoj drugacije . Pozdrav

• mama@
    24. Lipanj 2014. 07:40

Jutro curke moje 
    Ja osobno nisam osjetila nikakve promjene što se tiče oplodnje, baš ništa... Nisam znala kad se dogodila.. Sa sinom sam saznala jer mi je kasnila a s kceri sam slucajno u tom periodu bila narucena kod ginekologa i otkrila 

• mama@
    24. Lipanj 2014. 13:57

Ajme koje zatišje :)

Melly29
    24. Lipanj 2014. 14:05

Hahahah to sam i ja htjela napisat.. al reko necu    nesto sam procitala da clearblue digitalni test..ovaj noviji , moze cak pokazati trudnocu i tj dana nakon ovulacije..ha? Jel zna tko .... malo sam dosadna.. al nestrpljiva hahahahaha 

• mama@
    24. Lipanj 2014. 14:16

da i ja sam to isto cula za Clear blue test... ma zeno... da je meni da mogu odmah iza akcije obaviti test... i tih tjedan dana mi je dugo hahahha 

mare27
    24. Lipanj 2014. 14:21

sve smo u nekim svojim mislima

• mama@
    24. Lipanj 2014. 14:32

upravo to mare27 … sve dok ne dođe nova gužva oko odbrojavanja...
    E onda kad se naguramo jedna do druge 

Melly29
    24. Lipanj 2014. 14:43

Hahahah bas tako.. ma uzet cu ja njega u petak.. i jos 2.. pa jedan mora + pokazati.. hahahaha ako nece u sub onda u nedjelju ako ne onda u ponedjeljak .... e.sad ..  ali stvarno bi trebali izmislit odmah test poslje ovulacije.. 

mare27
    24. Lipanj 2014. 15:12

ja sam trenutno u mukamo po kumi,al dođem tu pa mi lakše misli mi odu na vedrije stvari u vaše iščekivanja...

24. Lipanj 2014. 17:54

Moja gadura treba doci 2.7., danas me pocele bolit sise, sve mi se cini da ce i uranit, a ne da nece doci...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.