Zavrsio zadnji plodni dan... uskoro cemo vidjeti jel se sto primilo iako sumnjam da ce od prve :/ iscekivanje dana 5.7. jel netko od vas vec rodio? Kakvi su vam bili simptomi? Jel ste dolje nesto drugacije osjetili, bol ili nesto kad se dogodila oplodnja?
Cuj ne gubi nadu :) i meni bi bilo iz prve ali se ne previse oko toga brinem.. jer samo je meni onda jos gore kada razmisljam o tome.. a sto se tice tog događanja oko oplodnje i mene zanima ako koja zena zna :-D i ako mislim da je sigurno svakoj drugacije . Pozdrav
Jutro curke moje 
Ja osobno nisam osjetila nikakve promjene što se tiče oplodnje, baš ništa... Nisam znala kad se dogodila.. Sa sinom sam saznala jer mi je kasnila a s kceri sam slucajno u tom periodu bila narucena kod ginekologa i otkrila 

Hahahah to sam i ja htjela napisat.. al reko necu    nesto sam procitala da clearblue digitalni test..ovaj noviji , moze cak pokazati trudnocu i tj dana nakon ovulacije..ha? Jel zna tko .... malo sam dosadna.. al nestrpljiva hahahahaha 
da i ja sam to isto cula za Clear blue test... ma zeno... da je meni da mogu odmah iza akcije obaviti test... i tih tjedan dana mi je dugo hahahha 

upravo to mare27 … sve dok ne dođe nova gužva oko odbrojavanja...
E onda kad se naguramo jedna do druge 

Hahahah bas tako.. ma uzet cu ja njega u petak.. i jos 2.. pa jedan mora + pokazati.. hahahaha ako nece u sub onda u nedjelju ako ne onda u ponedjeljak .... e.sad ..  ali stvarno bi trebali izmislit odmah test poslje ovulacije.. 
ja sam trenutno u mukamo po kumi,al dođem tu pa mi lakše misli mi odu na vedrije stvari u vaše iščekivanja... 

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji