Hvala cure pričekati cu još malo pa cu otic svom ginekologu, da vjerovatno ce i meni tako doc oko 60 dana dođe mi da poludim s ovakvom M niti mogu pratit plodne dane niti ista
Pozdrav cure! Citam vec neko vrijeme vase komentare i odlucila sam se i ja javiti. Cetiri bezuspjesna ciklusa su iza nas. Pijem Prenatal vec vise od pola godine, a cajeve vrkutu i marulju tri mjeseca. Imam redovite cikluse, 25-26 dana i osjecam svoje ovulacije. Ovaj ciklus sam pocela i s mjerenjem bazalne i ubacit cu lh trakice, da si povecam sanse. Danas mi je 5. dan ciklusa, cekam plodne dane...Vidim da je dosta cura ovdje u slicnoj situaciji, a neke pokusavaju i puno duze. Zelim nam svima pluseve sto prije! Mislim da ste super podrska i da je lakse ovako sve zajedno prolaziti!
Ja zasad sve uspoređujem s prvom trudnoćom, iako sam svijesna da ne mora biti isto i vjerojatno nije isto, ali opet uspijelo nam je iz druge, u biti to je bio prvi ciklus da smo pokušavali ciljano i nisam se opterećivala, niti sam imala velika očekivanja. Test sam napravila tek kad sam skužila da mi kasni 1 dan, ah... bila su to lipa vremena...
Sad nam završava 4. ciklus da se trudimo, 3. aktivno, nije ni to puno, ali sve bi mi što prije k cilju.
Svanut će svima nama sunce kad tad...onda ćemo kukat o bljucanju, ukakanim pelenama i neopranoj kosi. Jedva čekam!
<3 2/2013 <3
NMareN Hvala na podršci. Kako si ti?
dulcinela U sličnoj smo situaciji, ja sam ovaj mjesec koristila lh trakice i napokon sam pogodila O koja mi je pala na 16dc (mislila sam da ju nemam ili da mi je dosta ranije), još dva dana pa ćemo vidjeti čeka li nas T ili M. Navijam da vam ovaj ciklus bude dobitni
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji