Ajme što ovo vrijeme presporo prolazi, najgore što se ne osjećam ni trudno niti da ću dobiti M
Havala na podršci AlmS i Pepita
Bebinjo vjerujem ti. Jel vam doktor rekao kad možete opet krenuti na trudnoću?
Pepita vjerujem da nije ništa ozbiljno. Drži vodu to o antibioticima kao razlog problema.
<3 2/2013 <3
O ne, upravo sam primijetila laganu obojanost sluzi (tek malo, u tragovima). Vještica bi trebala doći u četvrtak, izgleda da će doći ranije 25 ili 26 dan.
....
Nisam još ni bila, tek nakon što ponovo dobijem a tko zna kad će to biti! Nadam se što prije ali tko zna....vidjeti ćemo. Budemo se za sada pazili iako bi ja odmah ali ne želim riskirati!! Trenutno mi je super...krvarila sam jedan dan i to na kapaljku doslovno, ništa me ne boli niti peče. A hormoni...mislim da su skoro pa nuli. Evo sise mi se ispuhale jadne, sad mi djeluju manje nego što su bile. Ne smetaju mi mirisi koji su mi smetali i mucnine prestale. Bar mi nije muka više! 😆😆
Pozdrav, nova sam na forumu ali vec neko vrijeme pratim, super ste podrska jedna drugoj tako da sam se i ja odlucila prikljuciti. Vec neko vrijeme MM i ja radimo na bebacu ali bez uspjeha. Medutim, ovaj mjesec mi se dogodilo nesto pa ne znam sta vise da mislim.
Naime, ocekivana m trebala se dogoditi danas 25.01. ali je dosla 22.01. Trajala je svega dva dana, nesto oskudnija ali ipak je licila na pravu m. Vec od jucer se povukla. Ne znam da li ipak ima nade za plus ili ... Da li je neka od vas imala slicnu situaciju? Hvala
jutro curke... vidim ima i novih članica, pa dobro došle u naš svijet.. želim vam da se što brže odselite u svijet trudnica, baš kao i nama "starima".. neka ovaj tjedan bude tjedan dobrih vijesti.. sretno svima...
snaga uma....
Jutro svima. Meni bi trebala doći sutra/prekosutra ali kako je O bila dva dana kasnije neznam što očekivati. Neki internet test koji sam radila jutros (12dpo) je naravno negativan. Grudi me i dalje jednako bole, ali koliko se sjećam u prvoj trudnoći su bile napetije.
Sve ostale cure koje (ne)očekujete M vibram da se ne pojavi!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji