Ipak gospođica M. Nažalost.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby girl, da nije inseminacijska krv? Ako je slab iscjedak, drugacije boje i traje krace, moze biti to.. ako je pak M, glavu gore, bit ce bolje sljedeci mjesec. Znam da ovo i nije neka utjeha, ali ako trebas nekoga da pricas/tipkas mi smo tu..
Breskivice, imale smo primjer tu na forumu, nasu dragu Niku, ona je radila cini minse dva testa, oba negativna da bi treci bio + jer je imala ovulaciju kasnije. Sada ona uzova u svojoj trudnoci..
Jaco, drzim ti palceve i mavijam za +
Stella, kakve su ovo price? Naravno da nisi glupa, sve smo x puta zamislile tu scenu i planirale u glavi kako bi saopcile tu divnu vijest.. ja zaista imam dobar predosjecaj, tako da cemo se uskoro i s tobom radovati. Samo da prodju ova tri dana...
Ljubim vas sve..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS hvala na pozitivi. Na prvi mah sam i ja mislila da je implantacija u pitanju, ali kažu da je iscjedak rozi, a meni je prvo bila sluzava krv, pa smeđi iscjedak, pa opet krv. Mislim toga je jako malo, inače kad dobijem menstruaciju odmah krene baš jako. Ne pijem nikakve tablete, nisam prehlađena, koliko toliko se zdravo hranim. Vidjet ćemo, ako ne krene baš jako, i završi do sutra, pričekat ću 29.01., ako ne dobijem, napraviti ću test. Baš me iznenadilo jutros.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
StellaMaris nisi glupa, sve mi maštamo o tom danu i ne vidim ništa loše u tome.. navijam da se M ne pojavi i da nas obraduješ lijepim vijestima
Svim curkama u iščekivanju držim fige da je ++++++
Da li je moguće da muškarac zbog antibiotika zakaže hmm tj da ne može održati erekciju, sinoć nam se to dogodilo i ja sam ga utješila da je sigurno od antibiotika,a opet ne znam ni ja sama.. ja znam da ja kad pijem antibiotike da mi se dogodi da se ne mogu navlažiti, pa rekoh valjda je i njemu tako.. da napomenem nije pod stresomi sinoć smo baš uživali,i večerica i sve i onda buuum, malo je bio tužan
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Cure hvala na podršci... sutra nakon posjeta ginekologu javim šta i kako dalje
Danas me baš bolucka stomak, svako otoliko i nekako mi je mučno... možda od sve te neizvjesnosti... a mokrenje naravno konstantno i dalje svako malo :)
Pepita, meni su na prvoj godini studija dolazili neki dr. sa medicine i drzali nam seminare o raznim ginekoloskim i uroloskim problemim, te spolno prenosivim bolestima i sjecam se dobro kada je jedan kolega postavio identicno pitanje tvom i dr. mu je potvrdio da je to itekako moguce, jer antibiotici nisu bombonice vec vrlo jaki lijekovi. Sjecam se toga jer su tog kolegu mjesecima zezali zbog njegovog "problema" tako da nema potrebe da se sekirate..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Mislim da ću poluditi čekajući onaj dan kad ću otići i kupiti test i drugo jutro se popiškiti na njega!!
I ja isto, ludim naveliko. Ako se produlji ovo iz mjeseca u mjesec moguće da ću zapasti u pravu krizu. Teško je to, pogotovo kada čekate previše da uopće krenete s planiranjem trudnoće. I onda kad napokon krenete, neće pa neće. Čekanje i čekanje i čekanje i čekanje...
Sortiraj odgovore
Najstariji