Ja imam 2 SIGURNA simptoma. Prvi je da mi je muz dobio jecmenac, a drugi da je moja kcer razbila casu, a frendica je viknula "Bit ce musko!". Osim toga imam i minus na testu, ali on je manje bitan.
Treci dan umirem od menstrualnih bolova, ne mogu spavati od njih, a m ni traga.
Breskvice, ima li šta, jesi radila test? Držim figeee!
Ninalo, to je to, uz takve simptome kome treba plus

Jutro svima, kod nas napokon malo stabilnije vrijeme.
Odbrojavam još 3 dana, zasad još nema onog iscjedka/spottinga ko prošli mjesec, inače nemam neke posebne simptome. Bazalna i dalje povišena ali ni to nije ništa čudno s obzirom da mi je tek 10dpo.
Kako ste mi vi trudilice i trudnice?
AlmS jesi se vratila u IT? Kad nanovo krećete u akciju?
Ninalo ja sam u prvoj trudnoći odmah na početku razbila čašu (nisam razbila godinama niti jednu) i prosula pun karton soli, svi su odmah rekli da je muško...i bilo je. Tako da ni tvoji simptomi nisu za ignoriranje Kad opet radiš test?
Breskvica ima li novosti?
<3 2/2013 <3
Ako ni danas ne dobijem, mozda sutra opet pisam.
Jel'da? Uz razbijenu casu ni jedan minus nije dovoljno uvjerljiv!
Pile2 ja sam pila Yasmin 7 godina, prestala u 3. mjesecu i bile su mi redovne 27-29 dana i u 10. mjesecu ostala trudna. Sad Duphastone pijem radi održavanja trudnoće!
Najbolje razbit još poneku da se utvrdi, onda napravi test, možda bude pozitivan
U svakoom slučaju malo ovakvog humora baš dobro dođe. Ja ti želim svu sreću s testom sutra, nek bude veliki plus, barem da možemo dalje prenosit ove bapske priče
<3 2/2013 <3
ne brini StellaMaris, ima nas još "starih" koje će pokušavat ostat trudne u skoro vrijeme
za sve nove trudilice, dobrodošle i držim fige!!!
Nadam se da će ove sve stare u trudilicama uskoro prijeći u nove trudnice
Ja piškila 5 puta od jutros, a popila samo veliki macchiatto i šalicu čaja, i mogla bi opet piškiti. Jel moguće i to umisliti?
<3 2/2013 <3
StellaMaris i ja piškim svako malo, a nije baš da se nalijevam tekućinom. Nadam se da je to to kod tebe :)
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Arria, lijepe vijesti
znači ima nade i za mene... samo sam ja prvo mučila se sa neredovitom M, a sada kad je uz duphaston redovita opet ništa
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji