Ako ni danas ne dobijem, mozda sutra opet pisam.
Jel'da? Uz razbijenu casu ni jedan minus nije dovoljno uvjerljiv!
Pile2 ja sam pila Yasmin 7 godina, prestala u 3. mjesecu i bile su mi redovne 27-29 dana i u 10. mjesecu ostala trudna. Sad Duphastone pijem radi održavanja trudnoće!
Najbolje razbit još poneku da se utvrdi, onda napravi test, možda bude pozitivan
U svakoom slučaju malo ovakvog humora baš dobro dođe. Ja ti želim svu sreću s testom sutra, nek bude veliki plus, barem da možemo dalje prenosit ove bapske priče
<3 2/2013 <3
ne brini StellaMaris, ima nas još "starih" koje će pokušavat ostat trudne u skoro vrijeme
za sve nove trudilice, dobrodošle i držim fige!!!
Nadam se da će ove sve stare u trudilicama uskoro prijeći u nove trudnice
Ja piškila 5 puta od jutros, a popila samo veliki macchiatto i šalicu čaja, i mogla bi opet piškiti. Jel moguće i to umisliti?
<3 2/2013 <3
StellaMaris i ja piškim svako malo, a nije baš da se nalijevam tekućinom. Nadam se da je to to kod tebe :)
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Arria, lijepe vijesti
znači ima nade i za mene... samo sam ja prvo mučila se sa neredovitom M, a sada kad je uz duphaston redovita opet ništa
Ciao cure moje,
drzim palceve da M ne stigne nikako, te da uskoro slavimo sa vama..
Stella, vratila sam se u It, pocela sam piti cajeve i terapiju koju mi je dr. propisala za onu upalicu. Usput se i druzimo ali je jos rano, tek sto mi je M zavrsila.
Pokušavam da ne razmišljam previse, mada mi to tesko ide..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
nova sam tu pa bi samo pozdravila sve trudilice :D i zaželila sto skoriji plusić.....ja od jucer znam da sam trudna :) drugi put u godini dana...(spontani prije 6 mjeseci)...samo sam htjela rec da nam je uzasno puno pomogla stranica fertilityfriend da se organitiramo oko pravljenja bebe :D pa eto..kome ne ide a ne zna za fertility neka se pomogne. I nije nam tek tako se desilo,em imam podosta godina i ja i muz..em prvo....em imali i nekih tehničkih problema oko pravljenja....da sam se ravnala po svojm nekom znanju..nikad ne bi ostala trudna..jer sam mislila da ovuliram 12-14 dan...ma bila uvjerena...a nikad nisam u biti prije 16-18 dana. Ako nekom pomogne da zabebi...ja sretna :D
AlmS znam da je to gotovo nemoguća misija. Mi stalno razmišljamo kako ne treba puno razmišljat, za mene je to trenutno skoro pa nemoguće. Mislim da to 'ne razmišljanje o pravljenju bebe' može doći samo spontano u nekoj fazi, dotad samo pomogne pozitivno misliti do kraja. Svaka nova metoda pokušavanja bi trebala probuditi nadu nanovo. Uspjet ćete vi kad tad
kneginja čestitam na trudnoći i nek bude školska do kraja.
Hvala što si se javila i na našoj temi iako nisi to bila dužna. Drago mi je kad netko tko nije došao do cilja laganim putem želi savjetovati i podijeliti svoju priču da bi nekom nesebično pomogao. Svaka čast
I ja sam se registrirala na FF i stvarno je super, skinula sam i aplikaciiju na mob. Mislila sam da nema šanse da uspijem svako jutro izmjeriti temperaturu ali eto jesam i super mi je to što sam upoznala svoje tijelo u drugoj dimenziji.
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji