Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    24. Siječanj 2015. 16:46

Znači meni je definitivno rano raditi test. Po grafu i LH trakicama O je bila oko 16dc, danas mi 10dpo. Pošto mi je ovo prvi graf tamo piše da test uradim 2.2., to bi bio otprilike 18dpo, mislim da je to isto malo kasno

Pepita jel i dalje imaš sluzi ili možda osjećaj vlažnosti? Možda je taj iscjedak ukazivao na početak plodnog razdoblja. Bilo bi super kad bi čaj već prvi ciklus odradio svoje 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    24. Siječanj 2015. 17:10

Nadam se da ću doći do dana za test i da M ne stiže uskoro. Lutealna faza mi inače traje 12-14 dana (po nekoj mojoj procjeni). Hvala ti puno na savjetima. Nadam se da ćemo se družiti i na drugim temama 

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    24. Siječanj 2015. 18:03

hmmm a je li znaš otprilike kad ti je bila Ovulacija? teško je ovako reći, npr kod mene je problem što ne znam kad je Ovulacija.. inače ti se kod impalntacije ploda zna pojaviti slabo krvarenje, a opet može biti i spotting najbolje ti je pričekati do M

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    24. Siječanj 2015. 18:14

Pepita najbolje da zasad tako sve pokrivate pa ste sigurni. Mjerenje bazalne od idućeg ciklusa ti možda neće ni biti potrebno 

Viky96 prerano je pričati o trudnoći ako ti menstruacija treba doći tek 6.2. Spominješ bolove u vratu i leđima, možda te prije muči kralježnica ali može biti i da ti je tek sad ovulacija, tad se zna događati lagano krvarenje, kao spotting 1-2 dana.

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.