Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    24. Siječanj 2015. 14:24

Ja ti mjerim s običnim živinim toplomjerom od Romeda. Ovaj ciklus sam krenula mjeriti oko 6-7 dc ali najbolje je krenuti s prvim danom M. Mjerila sam ispočetka u ustima ali onda sam vidjela da pokazuje istu temp i ispod pazuha pa sam tako nastavila.

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    24. Siječanj 2015. 16:46

Znači meni je definitivno rano raditi test. Po grafu i LH trakicama O je bila oko 16dc, danas mi 10dpo. Pošto mi je ovo prvi graf tamo piše da test uradim 2.2., to bi bio otprilike 18dpo, mislim da je to isto malo kasno

Pepita jel i dalje imaš sluzi ili možda osjećaj vlažnosti? Možda je taj iscjedak ukazivao na početak plodnog razdoblja. Bilo bi super kad bi čaj već prvi ciklus odradio svoje 

kneginja
    24. Siječanj 2015. 16:59

StellaMaris

Znači meni je definitivno rano raditi test. Po grafu i LH trakicama O je bila oko 16dc, danas mi 10dpo. Pošto mi je ovo prvi graf tamo piše da test uradim 2.2., to bi bio otprilike 18dpo, mislim da je to isto malo kasno

Pepita jel i dalje imaš sluzi ili možda osjećaj vlažnosti? Možda je taj iscjedak ukazivao na početak plodnog razdoblja. Bilo bi super kad bi čaj već prvi ciklus odradio svoje 

10 dan je ipak prerano...koliko tit raje inače lutelna faza? u principu čim ti zakasni jedan dan..radi test...tada je vec ok i vecina testova pokaze rezultat..sve prije je samo mučenje same sebe znam iz iskustva :D

Pepita2109
    24. Siječanj 2015. 17:22

StellaMaris

Hmm a ne znam kako kad, vlažna jesam cijelo vrijeme, no nije to extra nešto bar mislim, baš me boli kao da ću procuriti, a i apetit mi se pošteno otvorio, tako da je moguće da ću i dobiti ranije.. mislim 7.01. dan nakon završetka M meni je bilo ovako kao sad samo što me tada i leđa rasturala i akne, ali eto mi ćemo pokrivati što je više dana moguće kad se O pojavljuje kod mene zaista ne znam iako mi sve ovo čudno sada, a opet kažem pijem čaj pa možda on djeluje na moje jajnike tako.. vidjet ćemo uskoro 

Koliko je tebi još do M?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    24. Siječanj 2015. 17:10

Nadam se da ću doći do dana za test i da M ne stiže uskoro. Lutealna faza mi inače traje 12-14 dana (po nekoj mojoj procjeni). Hvala ti puno na savjetima. Nadam se da ćemo se družiti i na drugim temama 

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI