NMareN pridružujem se čestitkama - izgleda da je baš krenulo s plusevima.
I ostale curke će nas razveseliti uskoro!!! Uopće ne sumnjam!!! Šaljem svima koje još čekaju i grizu noktiće od nervoze i strepe.... Lijepo je što možemo ovu radost i iščekivanje, i tugu, i strah i opet radost i nadu dijeliti zajedno!!!
danas se nitko ne javlja... pa nema novih trudnica, vjerojatno zato..... ja imam sve simptome menstruacije tako da se ne nadam bebaću.. ah, drugi puta.. kako ste mi vi cure?
snaga uma....
Da se i ja javim staroj ekipici..jutros i sinoć sam imala malu mrljicu na gačicama - rozo pa crveno pa sam sada u strahu..sada ni jutros nij više ništa bilo ali se svejedno bojim.. navijajte da je sve ok!!!!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
I ja imam sve simptome vec 2 dana, a vjestica nikako ne stize. A inace nemam nikakve simptome ni bolne m, sad vec 2 dana umirem od bolova. Danas sam bas koma, ne ustajem s kauca, jutros sam se bez razloga rasplakala.
Inace su mi ciklusi bili na 28 dana, ali vec 4-5 mj su mi na 26. Mogu li sad vec komotno racunati da mi je ciklus 26 dana? Ako je tako, onda sam jucer trebala dobiti. Jos sam glupaca danas isla raditi test, i to ne ni s prvom jutarnjom mokracom, nego jedva da sam se i uspjela popisati jer sam pisala pol sata prije toga. Naravno da je negativan. Samo sebe izludjujem.
tena, nadam se da nije ništa.. čitala sam da je normalno u ranoj trudnoći u vrijeme predviđene menstruacije imati blago krvarenje, nadam se da je to..
ninalo, sačekaj još par dana i samo mirno, živčanjenje neće pomoći.. sretno i samo strpljivo..
snaga uma....
Draga Jelena, nama se 6.ciklus upravo zavrsio.. ovaj mjesec smo bili razdvojeni i mislili smo da ce nam dobro doći, da napravimo predah od pokusavanja, međutim po M i slabim simptomima koje ja osjetim kada je O u pitanju imali smo jedan odnos i to bas na dan kalendarske O pa tako da brojim i ovaj ciklus kao bezuspjesan..
S obzirom da sam ja do jula pila pilule, prva dva- tri mjeseca nismo bili optereceni plodnim danima, O i simpotima iste, nego smo se eto tako druzili pa ako bude bude...nazalost nije bilo. Ja sam nedavno dobila nalaz pape i imam neku bezezlenu upalicu pa su mi propisane vaginalete, mozda je to kocilopa cemo vidjeti. Od danas pocinjema sa cajevima, pa cemo vidjeti... koji je tebi mjesec pokusavanja? Nadam se da će i nece stici M.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji