Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jaca16
    24. Siječanj 2015. 22:26

Hvala ekipa na figama....

StellaMaris
    24. Siječanj 2015. 22:35

Jaca evo i mene u navijačicama 

<3 2/2013 <3

• Breskvica4
    24. Siječanj 2015. 22:59

Evo mene cure.. opet test negativan. Ukratko, u utorak sam trebala dobiti, ali nisam. odma u srijedu sam radila test, negativan, pa sam ga opet ponovila jutros, opet negativan... M nema ni dalje. od simptoma imam učestalo mokrenje, iscjedak i lagano probadanje, nešto tipa predmenstrualnih bolova... U ponedjeljak mi ginekolog radi poslije podne pa ću do njega da vidimo o čemu se radi :) čitam po forumima da je nekima test pokazao + tek 10-15 dana nakon očekivane M. pa se ja još uvijek tješim...

jaca16
    24. Siječanj 2015. 23:28

Breskvica držim fige da ne dobiješ M i da je to to....jedan veliki plus........

baby♡girl
    25. Siječanj 2015. 08:39

Jaca i Breskvica držim vam fige  
    Ja sam jutros nakon mokrenja na papiru zamjetila neku sluzavu krv. 11 DPO mi je danas. Menstruaciju trebam dobiti tek 29. 01. Nemam bolove kao što imam kad trebam dobiti. Zar je moguće da je uranila?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    25. Siječanj 2015. 08:43

A sad je to smeđe sluzavo na ulošku. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Arria
    25. Siječanj 2015. 10:30

Jaca, meni su to bili simptomi, leđa, bolovi u trbuhu, prišt na prištu i evo tako vrć 17. tjedana.
    Breskvice i Jaco držim fige! 

Lela29
    25. Siječanj 2015. 10:52

Jaco, braskvice drzim vam fige!! 
    Ja sam zadnja 2 ciklusa skužila da mi je O 16. ili 17.  dan ciklusa, znači kad po aplikacijama izađem iz plodnog razdoblja. Neću se previše oslanjat na njih, kao što je netko napisao, osluškivat ću svoje tijelo. 
    Ne znam dal da se nadam ovaj ciklus, ovulira jajnik sa cistom i polipom, a lipo smo pokrili.

StellaMaris
    25. Siječanj 2015. 11:01

Breskvica ništa nije gotovo sve dok ne dođe, a daj Bože da neće!
    BabyGirl možda je spotting pred M, pričekaj još dan dva pa ćeš znati.

I ja odbrojavam još sitno, 3 dana do M, bilo bi idealno kad se ne bi ni pojavila. Svako malo se uhvatim kako smišljam način na koji bi mužu priopćila sretnu vijest, znam, glupa sam. Od simptoma ništa, čak ni PMS. Bole me grudi na dodir i to  je to.

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.