Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    24. Siječanj 2015. 19:30

držimo fige jaca da ne dođe

Pepita2109
    24. Siječanj 2015. 19:46

sretno jaca držim fige da se ne pojavi M sljedećih 9 mj 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    24. Siječanj 2015. 20:34

Jaca, drzim fige da su to znakovi trudnoce, a da ce menstruacija odleprsat na najmanje 9 mjeseci 

Takoder, trudilice drage, jedva cekam vase plusice. 

14.06.2014. L ♥

jaca16
    24. Siječanj 2015. 22:26

Hvala ekipa na figama....

StellaMaris
    24. Siječanj 2015. 22:35

Jaca evo i mene u navijačicama 

<3 2/2013 <3

• Breskvica4
    24. Siječanj 2015. 22:59

Evo mene cure.. opet test negativan. Ukratko, u utorak sam trebala dobiti, ali nisam. odma u srijedu sam radila test, negativan, pa sam ga opet ponovila jutros, opet negativan... M nema ni dalje. od simptoma imam učestalo mokrenje, iscjedak i lagano probadanje, nešto tipa predmenstrualnih bolova... U ponedjeljak mi ginekolog radi poslije podne pa ću do njega da vidimo o čemu se radi :) čitam po forumima da je nekima test pokazao + tek 10-15 dana nakon očekivane M. pa se ja još uvijek tješim...

Pepita2109
    25. Siječanj 2015. 00:26

Breskvica

Evo mene cure.. opet test negativan. Ukratko, u utorak sam trebala dobiti, ali nisam. odma u srijedu sam radila test, negativan, pa sam ga opet ponovila jutros, opet negativan… M nema ni dalje. od simptoma imam učestalo mokrenje, iscjedak i lagano probadanje, nešto tipa predmenstrualnih bolova… U ponedjeljak mi ginekolog radi poslije podne pa ću do njega da vidimo o čemu se radi :) čitam po forumima da je nekima test pokazao + tek 10-15 dana nakon očekivane M. pa se ja još uvijek tješim…

Ako je O bila kasnije onda će i test kasnije pokazati + ukoliko ga ima, a može biti i nekakva upalica, ali ja držim fige da je kasniji + :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

jaca16
    24. Siječanj 2015. 23:28

Breskvica držim fige da ne dobiješ M i da je to to....jedan veliki plus........

baby♡girl
    25. Siječanj 2015. 08:39

Jaca i Breskvica držim vam fige  
    Ja sam jutros nakon mokrenja na papiru zamjetila neku sluzavu krv. 11 DPO mi je danas. Menstruaciju trebam dobiti tek 29. 01. Nemam bolove kao što imam kad trebam dobiti. Zar je moguće da je uranila?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    25. Siječanj 2015. 08:43

A sad je to smeđe sluzavo na ulošku. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI