Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    24. Siječanj 2015. 18:28

Naravno, sve mi uživamo u pokrivanju plodnih i neplodnih dana, spoji se ugodno s korisnim. Samo kad znaš kad ti je O, onda si nekako mirniji jer znaš da sve ide kako treba, mislim barem ja tako razmišljam 

<3 2/2013 <3

jaca16
    24. Siječanj 2015. 19:07

Večer moje kraljice....evo ja brojim dane do 27-og,kad ne bi trebala nastupit M....ali pošto me već dva dana rasturaju doljnji dio trbuha i leđa,i još k tome prištava ki pubertetlija,vjerojatno ću dobit gospođicu M...ali meni ipak postoji nada da se neće pojaviti....puse svima....

mare27
    24. Siječanj 2015. 19:30

držimo fige jaca da ne dođe

Pepita2109
    24. Siječanj 2015. 19:46

sretno jaca držim fige da se ne pojavi M sljedećih 9 mj 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    24. Siječanj 2015. 20:34

Jaca, drzim fige da su to znakovi trudnoce, a da ce menstruacija odleprsat na najmanje 9 mjeseci 

Takoder, trudilice drage, jedva cekam vase plusice. 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.