hmmm a je li znaš otprilike kad ti je bila Ovulacija? teško je ovako reći, npr kod mene je problem što ne znam kad je Ovulacija.. inače ti se kod impalntacije ploda zna pojaviti slabo krvarenje, a opet može biti i spotting najbolje ti je pričekati do M
Pa i meni je problem sto ja imam neredovitu M pa tako da sa sigurnoscu nemogu znati kad mi je ovulacija...vodim kao onaj m.dnevnik "moj kalendar" i po tome gledam..al nikad se nezna koliko je to tocno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita najbolje da zasad tako sve pokrivate pa ste sigurni. Mjerenje bazalne od idućeg ciklusa ti možda neće ni biti potrebno
Viky96 prerano je pričati o trudnoći ako ti menstruacija treba doći tek 6.2. Spominješ bolove u vratu i leđima, možda te prije muči kralježnica ali može biti i da ti je tek sad ovulacija, tad se zna događati lagano krvarenje, kao spotting 1-2 dana.
StellaMaris ma pokrivamo mi više iz uživanja, sad se ne preopterećujemo time, nego malo osluškujem tijelo, pokušavam skužiti O ako je imam uopće, a ostalo ćemo vidjet kad dođe M ako dođe iako mislim da hoće
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
Naravno, sve mi uživamo u pokrivanju plodnih i neplodnih dana, spoji se ugodno s korisnim. Samo kad znaš kad ti je O, onda si nekako mirniji jer znaš da sve ide kako treba, mislim barem ja tako razmišljam
Naravno, sve mi uživamo u pokrivanju plodnih i neplodnih dana, spoji se ugodno s korisnim. Samo kad znaš kad ti je O, onda si nekako mirniji jer znaš da sve ide kako treba, mislim barem ja tako razmišljam
I slažem se da znam kad mi je O ne bih strepila taj jedan dan ako slučajno nemamo odnos šta ako je baš taj dan taj.. e to je užas
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
Večer moje kraljice....evo ja brojim dane do 27-og,kad ne bi trebala nastupit M....ali pošto me već dva dana rasturaju doljnji dio trbuha i leđa,i još k tome prištava ki pubertetlija,vjerojatno ću dobit gospođicu M...ali meni ipak postoji nada da se neće pojaviti....puse svima....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji