I odmah imam i pitanje: jeli koja od vas pila /uzimala tinkturu konopljike? I ako da, gdje se da nabaviti? Citala sam da produljuje lutealnu fazu, pa se razmisljam da to pocnem primjenjivati.
AlmS naravno da će i na nas doći red, kad tad.
Tena kako si sad, jel se ponavljalo onaj iscjedak? Samo da nema bolova. Držim fige da bude sve ok.
Kookoo dobrodošla i nažalost neznam ti ništa o toj tinkturi.
Meni još 4 dana to testa, ako uopće bude potreban. Cijeli mjesec sam bolesna, viroza na virozu, glava me boli svaki dan, čisto sumnjam da je trudnoća moguća pod ovakvim uvjetima.
Od simptoma jako bolne grudi ali i prošli ciklus su bolile od O pa do kraja M, iscjedak se smanjio tek jučer, sad ga već jedva ima, Tu i tamo me zaboli u trbuhu, možda M stiže ranije. Prošli mjesec od 25 dc mi se već pojavio rozi isjedak po prvi put u životu.
<3 2/2013 <3
Nema ni bolova ni krvi (iscjedka)! Hvala bogu! Sve će biti dobro
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
23dc, trbuh me počeo boljeti kao da ću dobiti,lice mi se smirilo, bradavice su lagaaano osjetljive ( ne znam kad je očekivana M jer su mi ciklusi u zadnje vrijeme bili svakakvi od 32-63dana ), danas je točno tjedan dana kako pijem čaj... odnose smo imali 14.,18. i 22. sad da li smo pokrili O ili ne neznam i bilo bi svjetsko čudo da smo uspjeli..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tena, nadam se da je sve ok!
Po svim kalkulatorima, meni je jučer bila O, vidit ćemo. Ispraznit cu glavu iduća 2 tjedna, moram!! Sva sreća zatrpana sam poslom
Cure, guštajte u vikendu, ako je to moguće s obzirom na vrijeme.
Pozdrav drage moje, kod mene još nema vještice... 4. dan. sutra ujutro ponavljam test. Ako ovaj puta nisam trudna prijavit ću se za Ginisov rekord u pišanju.... :) Jučer od 17 kada sam došla s posla do jutros u 4.20 kada sam se zadnji puta probudila točno 10 puta!!!
zanima me da li je netko nakon korištenja kontracepcijskih tableta imao problema sa neredovitim menstruacijama? ginekolog mi je dao tablete duphaston za regulaciju koje koristim već 3 mj, ali od bebe još ništa :(
Breskvica, držim fige.
Vidim kako svi detaljno pratimo simptome. Kako se približava moja M, sve me više strah ponovnog razočarenja. Muma, meni simptomi kao i tvoji. Ali i dosad mi je bilo ovako pa je teško reći i nadati se kako ćemo dobiti plus. Već sam u onoj fazi uvjeravanja sebe: nemoj očekivati previše, nemoj se hvatati za sitnice, misli na nešto drugo.... A milijardu puta u jednom danu pomislim je li to to, je li se u meni događa novi život? Najgori mi ovi zadnji dani do M. U svakom slučaju, ovo je neki gadni pms!
Sortiraj odgovore
Najstariji