Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelena21
    23. Siječanj 2015. 12:07

tena, nadam se da nije ništa.. čitala sam da je normalno u ranoj trudnoći u vrijeme predviđene menstruacije imati blago krvarenje, nadam se da je to..
    ninalo, sačekaj još par dana i samo mirno, živčanjenje neće pomoći.. sretno i samo strpljivo..

snaga uma....

almS
    23. Siječanj 2015. 12:14

Draga Jelena,  nama se  6.ciklus upravo zavrsio.. ovaj mjesec smo bili razdvojeni i mislili smo da ce nam dobro doći, da napravimo predah od pokusavanja, međutim po M i slabim simptomima koje ja osjetim kada je O u pitanju imali smo jedan odnos i to bas na dan kalendarske O pa tako da brojim i ovaj ciklus kao bezuspjesan..
    S obzirom da sam ja do jula pila pilule, prva dva- tri mjeseca nismo bili optereceni plodnim danima, O i simpotima iste, nego smo se eto tako druzili pa ako bude bude...nazalost nije bilo. Ja sam nedavno dobila nalaz pape i imam neku bezezlenu upalicu pa su mi propisane vaginalete,  mozda je to kocilopa cemo vidjeti. Od danas pocinjema sa cajevima, pa cemo vidjeti... koji je tebi mjesec pokusavanja? Nadam se da će i nece stici M. 

jelena21
    23. Siječanj 2015. 12:21

almS

Draga Jelena,  nama se  6.ciklus upravo zavrsio.. ovaj mjesec smo bili razdvojeni i mislili smo da ce nam dobro doći, da napravimo predah od pokusavanja, međutim po M i slabim simptomima koje ja osjetim kada je O u pitanju imali smo jedan odnos i to bas na dan kalendarske O pa tako da brojim i ovaj ciklus kao bezuspjesan..
    S obzirom da sam ja do jula pila pilule, prva dva- tri mjeseca nismo bili optereceni plodnim danima, O i simpotima iste, nego smo se eto tako druzili pa ako bude bude…nazalost nije bilo. Ja sam nedavno dobila nalaz pape i imam neku bezezlenu upalicu pa su mi propisane vaginalete,  mozda je to kocilopa cemo vidjeti. Od danas pocinjema sa cajevima, pa cemo vidjeti… koji je tebi mjesec pokusavanja? Nadam se da će i nece stici M. 

mi smo negdje pola godine u "poslu", ali totalno neopterećeno i bez praćenja bilo kakvih dana i promjena. tek smo ovaj mjesec malo više gledali na to.. ne bih htjela da nas to optereti. moj je nalaz odličan, pa računam da je pitanje vremena, ali ako bude duže od godine, otići ćemo na detaljnije preglede.. kolega s posla je dvije godine pokušavao i kada su mu rekli da on ne može imati djece- žena mu ostala trudna i sada imaju dvoje klinaca.. bude to sve ok, samo treba vjerovati..

snaga uma....

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• kookoo30
    23. Siječanj 2015. 12:22

I odmah imam i pitanje: jeli koja od vas pila /uzimala tinkturu konopljike? I ako da, gdje se da nabaviti? Citala sam da produljuje lutealnu fazu, pa se razmisljam da to pocnem primjenjivati.

StellaMaris
    23. Siječanj 2015. 13:34

AlmS naravno da će i na nas doći red, kad tad.
    Tena kako si sad, jel se ponavljalo onaj iscjedak? Samo da nema bolova. Držim fige da bude sve ok.
    Kookoo dobrodošla i nažalost neznam ti ništa o toj tinkturi.

Meni još 4 dana to testa, ako uopće bude potreban. Cijeli mjesec sam bolesna, viroza na virozu, glava me boli svaki dan, čisto sumnjam da je trudnoća moguća pod ovakvim uvjetima.
    Od simptoma jako bolne grudi ali i prošli ciklus su bolile od O pa do kraja M, iscjedak se smanjio tek jučer, sad ga već jedva ima, Tu i tamo me zaboli u trbuhu, možda M stiže ranije. Prošli mjesec od 25 dc mi se već pojavio rozi isjedak po prvi put u životu.

<3 2/2013 <3

Tena9
    23. Siječanj 2015. 14:19

Nema ni bolova ni krvi (iscjedka)! Hvala bogu! Sve će biti dobro 

Pepita2109
    23. Siječanj 2015. 16:21

Tena

Nema ni bolova ni krvi (iscjedka)! Hvala bogu! Sve će biti dobro 

Nadajmo se da će tako i ostati 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Pepita2109
    23. Siječanj 2015. 16:26

23dc, trbuh me počeo boljeti kao da ću dobiti,lice mi se smirilo, bradavice su lagaaano osjetljive ( ne znam kad je očekivana M jer su mi ciklusi u zadnje vrijeme bili svakakvi od 32-63dana ), danas je točno tjedan dana kako pijem čaj... odnose smo imali 14.,18. i 22. sad da li smo pokrili O ili ne neznam i bilo bi svjetsko čudo da smo uspjeli..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Lela29
    23. Siječanj 2015. 16:49

Tena, nadam se da je sve ok!
    Po svim kalkulatorima, meni je jučer bila O, vidit ćemo. Ispraznit cu glavu iduća 2 tjedna, moram!! Sva sreća zatrpana sam poslom
    Cure, guštajte u vikendu, ako je to moguće s obzirom na vrijeme.

Muma2
    23. Siječanj 2015. 18:27

Pozdrav dame moje!
    Meni su jos uvijek grudi osjetljive, danas vise nego jucer. Probala sam malo leci na prsa ali nemogu jer  bole. Jajnici me povremeno probadaju, temperatura polako raste! Do vjestice mi je jos tjedan dana! Primjetila sam da mi cesto dolazi do promjene raspolozenja. Jucer sam se skoro rasplakala par puta, a malo prije mi je odjednom sve pocelo ici na zivce. Moguce da je PMS krenio! Uffffff... Kad ce proci ovih tjedan dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI