Ciao cure moje,
drzim palceve da M ne stigne nikako, te da uskoro slavimo sa vama..
Stella, vratila sam se u It, pocela sam piti cajeve i terapiju koju mi je dr. propisala za onu upalicu. Usput se i druzimo ali je jos rano, tek sto mi je M zavrsila.
Pokušavam da ne razmišljam previse, mada mi to tesko ide..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
nova sam tu pa bi samo pozdravila sve trudilice :D i zaželila sto skoriji plusić.....ja od jucer znam da sam trudna :) drugi put u godini dana...(spontani prije 6 mjeseci)...samo sam htjela rec da nam je uzasno puno pomogla stranica fertilityfriend da se organitiramo oko pravljenja bebe :D pa eto..kome ne ide a ne zna za fertility neka se pomogne. I nije nam tek tako se desilo,em imam podosta godina i ja i muz..em prvo....em imali i nekih tehničkih problema oko pravljenja....da sam se ravnala po svojm nekom znanju..nikad ne bi ostala trudna..jer sam mislila da ovuliram 12-14 dan...ma bila uvjerena...a nikad nisam u biti prije 16-18 dana. Ako nekom pomogne da zabebi...ja sretna :D

AlmS znam da je to gotovo nemoguća misija. Mi stalno razmišljamo kako ne treba puno razmišljat, za mene je to trenutno skoro pa nemoguće. Mislim da to 'ne razmišljanje o pravljenju bebe' može doći samo spontano u nekoj fazi, dotad samo pomogne pozitivno misliti do kraja. Svaka nova metoda pokušavanja bi trebala probuditi nadu nanovo. Uspjet ćete vi kad tad
kneginja čestitam na trudnoći i nek bude školska do kraja.
Hvala što si se javila i na našoj temi iako nisi to bila dužna. Drago mi je kad netko tko nije došao do cilja laganim putem želi savjetovati i podijeliti svoju priču da bi nekom nesebično pomogao. Svaka čast
I ja sam se registrirala na FF i stvarno je super, skinula sam i aplikaciiju na mob. Mislila sam da nema šanse da uspijem svako jutro izmjeriti temperaturu ali eto jesam i super mi je to što sam upoznala svoje tijelo u drugoj dimenziji.
AlmS znam da je to gotovo nemoguća misija. Mi stalno razmišljamo kako ne treba puno razmišljat, za mene je to trenutno skoro pa nemoguće. Mislim da to 'ne razmišljanje o pravljenju bebe' može doći samo spontano u nekoj fazi, dotad samo pomogne pozitivno misliti do kraja. Svaka nova metoda pokušavanja bi trebala probuditi nadu nanovo. Uspjet ćete vi kad tadkneginja čestitam na trudnoći i nek bude školska do kraja.
Hvala što si se javila i na našoj temi iako nisi to bila dužna. Drago mi je kad netko tko nije došao do cilja laganim putem želi savjetovati i podijeliti svoju priču da bi nekom nesebično pomogao. Svaka čast
I ja sam se registrirala na FF i stvarno je super, skinula sam i aplikaciiju na mob. Mislila sam da nema šanse da uspijem svako jutro izmjeriti temperaturu ali eto jesam i super mi je to što sam upoznala svoje tijelo u drugoj dimenziji.
da upravo tako...upoznati svoje tijelo...to je kod jako velikog broja parova (žena) koji nikako da zabebe,jedan od glavnih problema...a da nisu ni svjesni :) Živio FF :D

<3 2/2013 <3
Curke moje koje ne očekujete vješticu držim vam fige..
Evo ja taman skuhala čaj pa rekoh da dođem ovdje i posjetim svoje klokanice.. Trbuh me od jučer boli kao da ću dobiti, zasad jakooo malo, vidjet ćemo tokom dana
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
kneginja ako ti nije problem možeš li nam samo reći na koji si DPO radila test?
kneginja ako ti nije problem možeš li nam samo reći na koji si DPO radila test?
prvi test sam radila 13 DPO ... i bio negativan ujutro u 6 na prvo mokrenje....moooozda neka jadna crta ma skoro pa da je nije bilo..onako snena..nisam sigurna jel mi se cinilo. 14DPO radila ponovno test ali predvečer nakon sto 5 sati nisam išla na wc..i odmah pokazalo pozitivno :D i 15 DPO tj jutros sam napravila jos jedan jer mi vrag ne d amira i on je pozitivan. Prvu trudnocu sam radila 14 dan..bila neka jadna crtica... Pazite dobro koliko vam traje lutealna faza...to je jako jako bitno za plodnost. Sretno svima tu :)

<3 2/2013 <3
Pepita jel ti dragi bolje? Ako je, onda pokrijte, možda su bolovi zbog ovulacije
Pepita jel ti dragi bolje? Ako je, onda pokrijte, možda su bolovi zbog ovulacije
Bolje je i pokrili smo jučer dvaput i danas ćemo tokom dana sad idemo u goste
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
Pepita nek ste pokrili,super što je dragi bolje
Pepita nek ste pokrili,super što je dragi bolje
Ma stvar je u tome što sam 19.01. uočila sluz koja je bilo puno izraženija nego do sad i mislila sam da mi je tad O bila međutim taj dan nismo pokrili jer je dragi stalno kašljao ( 18.01. smo imali odnos), i od jučer me počelo boljeti kao da ću dobiti, a možda i čaj lagano djeluje, pa ćemo vidjeti, ne znam kako da si računam ciklus do sad je bio 32-40 a zadnji i 63 dana
eto samo šteta što nisam počela mjeriti bazalnu sad mi je iskreno i glupo i nema smisla, pa ću početi sljedeći ciklus
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
Stella, znam da si vec pisala, ali mozes li mi draga ponoviti s kojim toplomjerom mjeris i koliko dugo? Ja imam samo digtalni pa ne znam koliko je on tacan. I kada se pocinje mjeriti, mislim koji dan ciklusa? Hvala ti
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji