Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    13. Siječanj 2015. 11:15

Pozdrav cure,
    samo da vam pozelim dobro jutro i ugodnu radnu sedmicu. Pratim vas i drzim svima palceve.. Kao sto sam vec pisala par puta, ja sam ovaj mjesec razdvojena od dragog i imali smo samo jedan odnos koji bi mogao biti dobitan, mada cisto sumnjam. Ovaj mjesec sam u Sarajevu,  kod svojih na odmoru i mama mi pravi caj od macine trave/marulje ali ja zaista znam malo o istom. Vidim da se on ne bi smio piti uvijek.
    Ocekujem M sljedece sedmice.  
    Stella, sada kada sam procitala tvoj post, sljedeci ciklus cu i ja pokusati sa lh trakicama, jer nemam predstavu kad mi je ovulacija. Evo ovaj mjesec je trebala biti oko 11-og a ja cevikalnu rastezljivu sluz vidjela 6-og. 
    Kad samo pomislim koliko sam se  u mladjim danima brinula da ne ostanem trudna. Da sam znala sto sada znam, sacuvala bih si mnogo zivaca..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

StellaMaris
    13. Siječanj 2015. 11:27

AlmS hahahha...meni je bilo najgore slušati, ono kao "što čekate, kad vi budete htjeli neće vam doć" sad vidim da to vrijedi. Ali ja stvarno po sluzi ne prepoznajem O, sad kad je bila imala sam samo osjećaj vlažnosti, štoviše iscjedak mi je inače obilniji nego jučer i prekjučer. 
    Što se tiče čajeva mislim da vrkutu možeš cijelo vrijeme, neznam za marulju
    P.S. najedi se čevapa i pita za sve nas koje ih volimo 

<3 2/2013 <3

NMareN
    13. Siječanj 2015. 11:37

Klase čini mi se da nam se i prošli mjesec poklapalo, nadam se da nam je ovaj sretan. Simptoma nema nikakvih, možda je još rano budući da ne očekujemo gospodicnuM tek 21., osim da sam jučer cijeli dan snizila i samo željela raditi test iako znam da mi nebu pokazao nista lijepo. Danas sam puno bolje i nadam se da ce tih 10-ak dana proći brzo, najgore mi je to iščekivanje... Curie držim nam svima palceve

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    13. Siječanj 2015. 11:38

Klase, a ne klase, lapsus 

• Bebule
    13. Siječanj 2015. 11:40

Bok cure. Prije svega da vas pozdravim i poželim svima sreće i što prije da dođe da začešća a onda i zdrave i normalne trudnoće. Ja i dragi smo počeli radit na bebu prošli mjesec, Ja sam cijelo vrijeme govorila da nema šanse da se odmah dogodi, da ćemo se pošteno trebat potrudit jer sam imala nizak progesteron i bila već mjesecima na duphaston. Počela sam mjerit bazalnu temperaturu jer nisam znala točno kad je ovulacija. Kad ono prekjučer trebala doć M, jučer napravila test i opa, pozitivan . Zato drage moje samo opušteno, kad se dogodi dogodićese. Nije da sam ja bila skros opuštena ali nisam bila ni preveć opterećena. Sad samo čekam da prođu dva tjedna i idem kod doktora i nadam se da će sve bit ok. Sretno svima 

kosee

I meni je malo žao da nismo prije pokušavali, ali sam zbilja htjela prvo vjenčanje, i pravu djevojačku (da si mogu pocugati, hihihi). Nekako sam mislila da kad napokon krenemo, da će ići puno brže.

Mislim da ću i ja nabaviti trakice, iako vidim da ih treba dosta za jedan ciklus, a ponekad treba i više dok vidiš koja osjetljivost ti odgovara, inače se lako dogodi da je lažno pozitivna..

Ne znam više ni sama, zapravo prilično točno znam kad je ovulacija, a prošli ciklus smo skužili da zapravo te dane ne pokrivamo kako treba. I da možda bez veze kukam što se još nije primilo. Da bi ovaj mjesec pokrivali ko blesavi i onda se on taman na dan ovulacije razbolio. Nadam se da je bilo dovoljno odnosa prije ovulacije da se primi..

NMareN

O ovo je sad već ludo,tablet mi sam izbaci svoju riječ,dakle nije klase već kosse

kosee
    13. Siječanj 2015. 11:41

NMareN, eto ti simptoma - smotana si i brkaš slova, hihihihi!

NMareN
    13. Siječanj 2015. 11:43

Bebule iskrene čestitke. Kosse držim palčeve da je to to

NMareN
    13. Siječanj 2015. 11:44

Hahaha, ajde barem jedan simptom da je na vidiku, nada je odmah i veća 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.